XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

Kiwi pisze:Ale dałem ciała .....
Już gorzej sie nie dało zagrać ......
koszmar ......
jedno złe kliknięcie i cała robota na nic ....
aj tam, az tak zle chyba nie jest :cry: ?
Ja tam na kangurze tez mam aktualnie -50k, zobaczymy jak to sie dalej ulozy :?

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kiwi »

nash pisze:aj tam, az tak zle chyba nie jest Crying or Very sad ?
No jest źle ...... aż mi się w jednej chwili wszystkiego odechciało .....
Kurcze co mnie podkusiło ...... a taki był dobry plan .....
tylko nerwy puściły ........ nie grasz nie przegrasz - jak mawiał mój dziadek .....
może to z przemęczenia..... może z tego głupiego kaszlu .....
sam nie wiem co mam pisać .......

nash
Gaduła
Gaduła

Anyway jakbym nie kupił kangura 50pipsow temu to kupiłbym go teraz ;p - aczkolwiek rynek i tak rządzi sie własnymi prawami i jak wolą Wielkiego Pipsa będzie abym wyleciał z pierwszej 5 to i tak tez sie stanie :lol:

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

nash pisze:jak wolą Wielkiego Pipsa będzie abym wyleciał z pierwszej 5
To może nie wylatuj z piątki Ja z tego co widze to nie wróce na 2 mejsce
Ale tez niewielka szansa żeby ktoś z 6 miejsca
przeskoczył 700 tyś....
Wyglada na to ze razem sie do England wybierzemy ....
Moze pomyśl o tym ....

Awatar użytkownika
CoVal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CoVal »

Kiwi, nash - jeszcze nie jest calkiem pozamiatane - i tak uwazam, ze zrobiliscie swietne wyniki... wiecie jak to jest: pierwsze miejsce jest tylko jedno.

Na gratulacje jeszcze za wczesnie, ale szacunek okazuje juz teraz.

ale ten konkurs przywraca mi wiare w ... xtb... bo juz myslalem, ze tam wygrywaja tylko przydupasy i pociotki zarzadu, ew. jakies laski... niekoniecznie biegle w forexie....

nash
Gaduła
Gaduła

Czuje ze w kangurze jest moc i po takim tygodniowym maratonie w dół wyskoczy do jutra do 1.43, a jeśli nie... to postaram sie zamknąć pozycje jak zostanie mi 5000% mając nadzieje że nikt z poza czołówki tej bariery już nie przeskoczy :)
CoVal pisze:Kiwi, nash - jeszcze nie jest calkiem pozamiatane - i tak uwazam, ze zrobiliscie swietne wyniki... wiecie jak to jest: pierwsze miejsce jest tylko jedno.
No pierwsza pozycja jest już raczej pozamiatana :lol: . Ja to nawet jakbym chciał to niem co musiałbym kupić aby do jutra przebić 30000% :lol:

A co do wycieczek, czy to będzie Grand Prix, czy Anglia, jako że jakims tam wielkim fanem formuly 1 nie jestem, wiec jest mi to raczej obojetne którą z tej dwójki bym wygrał - już bardziej rozchodziłoby się o to miejsce na podium xtb forex night 8)

Zreszta musze zarobic na benzyne czy tam bilet do warszawy, a na rachunku real otworzyłem identyczną pozycje - tak wiec:

Jeśli kangur pojdzie do góry = Wygrywam nagrode pocieszenia = Mam na transport aby odebrac nagrode :lol:

Lucasio
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lucasio »

No to chyba Panowie już nie robią żadnych ruchów :)

Awatar użytkownika
Edźwin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Edźwin »

właściwie w ostatnim tygodniu gry nic się nie wydarzyło, nie było żadnych spektakularnych ruchów, czołówka walczyła raczej o utrzymanie swojej pozycji niż dogonienie lidera,
Obrazek

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Edźwin pisze:właściwie w ostatnim tygodniu gry nic się nie wydarzyło, nie było żadnych spektakularnych ruchów, czołówka walczyła raczej o utrzymanie swojej pozycji niż dogonienie lidera,
Ja starałem się gonić Greena, ale ostatni tydzień zgodnie z życzeniem Zwycięzcy raczej był płaski bez gwałtownych ruchów i okazji do zarobku było niewiele ( no może poza lukami weekendowymi głównie EUR ) . Trzeba było szukać momentów większej zmienności i znacząco zwiększać ryzyko, co raz skończyło się dla mnie wyjątkowo boleśnie..... ( strata ponad 400 tyś w ciągu 5 minut w jednej transakcji) .

Ale i tak bardzo Gratuluję Greenowi wygranej, niedo_rajdzie drugiego miejsca , a Kiwiemu nie gratuluje bo jeszcze chłopak w samozachwyt wpadnie......
No i oczywiście nash - szacunek wielki dla Ciebie i dla deusnovus także słowa uznania. No cóż czeka nas mam nadzieje zajefajny wypad na Wyspy (obstawiam lipiec w okolicach GP ), bedzię sporo czasu na dyskusje w realu i wymianę poglądów

A na pocieszenie zostawiam malutki element humorystyczny po sobie ........... 777777

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

Kiwi pisze: A na pocieszenie zostawiam malutki element humorystyczny po sobie ........... 777777
Szczerze to nie wiem co w tym humorystycznego. :?:
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

ODPOWIEDZ