FxPro (ECN) - wątek II
U mnie również działą bez problemu.Mareksx pisze:jakis czas temu zainstalowalem demo FXPro, ktore po pewnym czasie przestalo byc aktywne. Teraz probuje ponownie je zaistalowac, instalacja jest niby zakonczona ale dalej nie mam połączenia.
Dokładnie jak Kielki radzi. Spróbuj ściągnąć najnowszą wersję ze strony brokera lub naszej ale przed instalacją kompletnie usuń poprzednią wersję (łącznie z katalogiem na C:/Program files). Jeśli nadal nie będzie działać daj mi znać, a prześlę inną wersję MT4.
Dodano po 2 minutach:
Teraz doczytałem...Mareksx pisze:Tez tak probowalem i efekt ten sam - platforma zainstalowana ale brak polączenia

Ok, w takim razie podaj mi swojego maila na PW, a prześlę inną wersję MT4. Jeśli to nie pomoże to przyczyny szukałbym w ustawieniach samej sieci (poblokowane porty) lub innego oprogramowania, które nie dopuszczają do połączenia (antywirusy, firewalle).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Patrzysz dokładnie na kontrakt #FCEM0 ? Jeśli tak to daj mi znać na jeden z kontaktów, a dowiem się czy nie ma jakiegoś błędu u nich na serwerze... Na demie u mnie również działa.polonaise pisze:Dlaczego nie moge na koncie real składać zleceń na CAC40 , rynek nie działa!
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
heh dobra chyba wiem o co chodzi, moje konto mimo wpłaty kasy jest readonlyraposo pisze:Patrzysz dokładnie na kontrakt #FCEM0 ? Jeśli tak to daj mi znać na jeden z kontaktów, a dowiem się czy nie ma jakiegoś błędu u nich na serwerze... Na demie u mnie również działa.polonaise pisze:Dlaczego nie moge na koncie real składać zleceń na CAC40 , rynek nie działa!

To become our client as per our Terms and Conditions which you have already accepted, all that is required is the funding of your account.
Więc o co może jeszcze chodzić?
The love of money is the root of all evil

Kiedy wysłałeś dokumenty? Możliwe, że nie zostały one jeszcze zweryfikowane lub coś z nimi jest nie tak - jeśli konto zostało otwarte za pośrednictwem Forex Clubu to daj mi znać (potrzebny będzie numer konta MT4), a dowiem się w czym może tkwić problem.polonaise pisze:Więc o co może jeszcze chodzić?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dokumenty przesyłałem otwierając konto na fxpro.com dziś rano. Dostałem maila żeraposo pisze:Kiedy wysłałeś dokumenty? Możliwe, że nie zostały one jeszcze zweryfikowane lub coś z nimi jest nie tak - jeśli konto zostało otwarte za pośrednictwem Forex Clubu to daj mi znać (potrzebny będzie numer konta MT4), a dowiem się w czym może tkwić problem.polonaise pisze:Więc o co może jeszcze chodzić?
Your application is currently being processed by our Account Registration Unit
A potem po jakiś 30 min że moje konto zostało założone zostałem sklasyfikowany jako retail itd
i że muszę tylko kaske wpłacić co zaraz potem zrobiłem. Może chodzi o to że nie dołączyłem skanu karty.
No nic poczekam jeszcze jak się nic nie zmieni to napisze do nich.
Ok zadzwoniłem i jest OK. Niezły support

The love of money is the root of all evil

Dlaczego zniknęły notowania indeksów: sp500, dax, djia ? Wiem że nie można było na nich grać, ale dobrze mieć podgląd co się dzieje na indeksach. Jak nie wrócą to FxPro ma u mnie wielkiego minusa!
Z pozytywnych zmian, to widzę że pojawiły się futures na Euro Stoxx 50 i FTSE/ASE-20, ale na razie są nieaktywne. Kiedy będzie można na nich grać ?
Z pozytywnych zmian, to widzę że pojawiły się futures na Euro Stoxx 50 i FTSE/ASE-20, ale na razie są nieaktywne. Kiedy będzie można na nich grać ?
Faktycznie zniknęły. Szczerze powiedziawszy nie znam powodu i dopiero czekam na odpowiedź od FxPro czemu ich nie ma oraz czy wrócą - jeśli czegoś się dowiem to dam znać. Pozostaje śledzić sytuację na kontraktach futures...fxjake pisze:Dlaczego zniknęły notowania indeksów: sp500, dax, djia ? Wiem że nie można było na nich grać, ale dobrze mieć podgląd co się dzieje na indeksach.
Pisałem o tym tutajfxjake pisze:Z pozytywnych zmian, to widzę że pojawiły się futures na Euro Stoxx 50 i FTSE/ASE-20, ale na razie są nieaktywne. Kiedy będzie można na nich grać ?

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 054#184054
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Tez bardzo zaluje ze zniknęly. Dodatkowo spread na rope caly czas jest podwyzszony z 1 na 3 pipsy. Oj FxPro ma bardzo zla serie posunięc. Do tej pory wlasciwie nie mialem zastrzezen. Jeszcze troche a strach bedzie odpalic platforme w obawie przed nastepnymi "nowościami" wprowadznymi przez brokera.raposo pisze:Faktycznie zniknęły. Szczerze powiedziawszy nie znam powodu i dopiero czekam na odpowiedź od FxPro czemu ich nie ma oraz czy wrócą - jeśli czegoś się dowiem to dam znać. Pozostaje śledzić sytuację na kontraktach futures...
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.