FxPro (ECN) - wątek II
Nie długo zakładam konto na FxPro i chciałbym się wypowiedzieć na ich temat z punktu widzenia jeszcze osoby nie zaangażowanej w trading u nich. Bardzo sobie chwalę stronę forex clubu za pośrednictwem którego można założyć rachunek. Jest bardzo czytelna i co najważniejsze wciąż się rozwija! Póki co jest to najbardziej przychylna mi strona jeżeli chodzi o brokerów.
Zobaczymy jak będzie z zakładaniem rachunku a później prowadzeniem go. Ale i o tym napiszę.
Pozdrawiam
Zobaczymy jak będzie z zakładaniem rachunku a później prowadzeniem go. Ale i o tym napiszę.
Pozdrawiam
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
Jakiego typu błąd? Czy po prostu to komunikat "Błąd"?PanPiotr pisze:w czy może tkwić problem ?
Sprawdź połączenie z serwerem, zresetuj platformę, spróbuj połączyć się z innym serwerem wybierając go ręcznie np. NB.
Właśnie spróbowałem u siebie i faktycznie za pierwszym razem wyskoczył mi błąd ale za drugim razem po przełączeniu serwera nie było już problemu. Możliwe, że jakiś z nich jest przeciążony.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ale ja mam jeden serwer FxPro.com-Demo2 a reszta to rl . Ale coś muszą mieć z serwerami bo teraz jak próbowałem połączyć się z innym serwerem i później wrócić na FxPro.com-Demo2 to czekałem kilka minut zanim zaskoczyło , a teraz jak ustawiam zlecenie to czekałem i czekałem na zrealizowanie zamówienia, aż w końcu anulowałem .... Mam nadzieje, że coś takiego na rl nie ma miejsca !
Przez te błędy straciłem już okazję na 150 pipsów lekką ręką
EDIT Już działa normalnie.
Przez te błędy straciłem już okazję na 150 pipsów lekką ręką

EDIT Już działa normalnie.
Tak, to serwer główny, natomiast są jeszcze docelowe, które można już sobie wybrać. W tym celu, po zalogowaniu na demo, kliknij w prawy dolny róg w te cyferki i pasek stanu połączenia i wybierz inny serwer np. NB lub TC. U mnie działa.PanPiotr pisze:Ale ja mam jeden serwer FxPro.com-Demo2 a reszta to rl .
Gram dziś na realu od rana i nie ma żadnych problemów ani z połączeniem ani ze składaniem zleceń.PanPiotr pisze:Mam nadzieje, że coś takiego na rl nie ma miejsca !
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy jak będę przetrzymywał CFD na DJ przez łikend to pobioirą mi więcej marginu??
A tak przy okazji to graty dla tego broka, wczoraj całkiem gładko wchodziły zlecenia na indeksy amerykańskie. Tylko na 10 sekund zamarły kwotowania. Ale miałem obok XTB to bez porównania
Jak u FX pro się brało eSki to czasem zlecenie pojawiało się w terminalu od razu z paropipsowym zyskiem

A tak przy okazji to graty dla tego broka, wczoraj całkiem gładko wchodziły zlecenia na indeksy amerykańskie. Tylko na 10 sekund zamarły kwotowania. Ale miałem obok XTB to bez porównania

The love of money is the root of all evil

Mogą zostać naliczone punkty swapowe natomiast margin nie powinien ulec zmianie.polonaise pisze:Czy jak będę przetrzymywał CFD na DJ przez łikend to pobioirą mi więcej marginu??
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
Gdzie mogę zobaczyć spread'y na kontrakty na indexy i na towary
https://www.fxpro.com/spreads
tutaj są tylko pary walutowe i shares? Oczywiście oprócz tych w mt4.
Przydałby się jakiś kalkulator na stronie
Gdzie mogę zobaczyć spread'y na kontrakty na indexy i na towary
https://www.fxpro.com/spreads
tutaj są tylko pary walutowe i shares? Oczywiście oprócz tych w mt4.
Przydałby się jakiś kalkulator na stronie