FxPro (ECN) - wątek II
Jaki system operacyjny jest na komputerze? To bardzo dziwne zachowanie. Zawsze konieczna jest reinstalacja?Janko pisze:Multiterminal niestety leży...
Nie wiem czemu ale po takich padach reinstalacja pomaga.
Dziwne zachowanie.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Win XP.Jekert pisze:Jaki system operacyjny jest na komputerze? To bardzo dziwne zachowanie. Zawsze konieczna jest reinstalacja?Janko pisze:Multiterminal niestety leży...
Nie wiem czemu ale po takich padach reinstalacja pomaga.
Dziwne zachowanie.
Mam po prostu wrażenie, że po reinstalacji od razu wstaje
a tak bardzo długo się nie łączy po takim padzie.
NIe jest tak zawsze. Przed chwilą po zwisie wstały równo i MT4 i multi.
A tymczasem od kilkunastu minut .... zwis.
Wczoraj problemy, dzisiaj też ...
Właśnie takie coś obserwuję od jakiegoś czasu.McL pisze:ech - systemy FXPro nie wyrabiaja sie w momencie duzych ruchow i niestety jest to staly element gry u tego brokeranajgorsze jest to, ze nic nie da sie wtedy zrobic, nawet jak MT4 polaczy sie ponownie z serwerami (brak odswiezonych danych i ciagle rekwoty) - porazka
Warto się z innym brokiem na takie okoliczności przeprosić

Heh. pewnie.McL pisze:lepiej chyba poszukac stabilnego brokera - przeciez nie zamkne otwartej pozycji w fxpro u innego brokeraJanko pisze: Właśnie takie coś obserwuję od jakiegoś czasu.
Warto się z innym brokiem na takie okoliczności przeprosić
Już np.Admiral działa bez zarzutu. Z względu na zwisy (właśnie kolejny był) miewam go otwartego. I pewnie powoli przejmie ciężar handlu.
A szkoda. Przyzwyczailem sie już

Proszę o przesłanie na PW logów z MT4 osób, którym zerwało połączenie + ewentualnie informacje o serwerze do którego w danej chwili byliście podłączeni. Potrzebne, by wysłać do brokera.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)