Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Mam pytanie - z góry przepraszam jak już ktoś zadawał to pytanie, ale nie czytałem całego wątku.
Czy ta koncepcja (ZERO LINE) ma jakieś wytłumaczenie, tzn. chodzi mi o to czy jest jakaś obiektywna przyczyna, z powodu której powstają świece momo i linie ZL?
Czy może po prostu ktoś zauważył taką zależność, sprawdził, że się powtarza, że można ją wykorzystac, ale nikt za bardzo nie wie dlaczego tak jest i dlaczego to działa?
Z góry zaznaczam, że pytanie jest bez podtekstów i nie zamierzam niczego negować czy krytykować ...
Czy ta koncepcja (ZERO LINE) ma jakieś wytłumaczenie, tzn. chodzi mi o to czy jest jakaś obiektywna przyczyna, z powodu której powstają świece momo i linie ZL?
Czy może po prostu ktoś zauważył taką zależność, sprawdził, że się powtarza, że można ją wykorzystac, ale nikt za bardzo nie wie dlaczego tak jest i dlaczego to działa?
Z góry zaznaczam, że pytanie jest bez podtekstów i nie zamierzam niczego negować czy krytykować ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
To powinno cie zadowolić ZL w pigułce 
Dodano po 5 minutach:
Wiem że marudze ale mógłby jeszcze ktos wstawic screena z H4 i Z M15 z EU :)moja platforma zdechła juz o 12
i zero aktualizacji a strasznie mnie ciekawi czy to poszło tak jak sobie analizowałem.

Dodano po 5 minutach:
Wiem że marudze ale mógłby jeszcze ktos wstawic screena z H4 i Z M15 z EU :)moja platforma zdechła juz o 12

Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."
dołączam sie do powyższego pytankauzin2 pisze:mam pytanko, jak dokladnie wyznaczacie zl? rysujecie linie na rowno z knotem swiecy poprzedzajacej momo czy na rowno z cialem? zauwazylem ze na roznych obrazkach roznie to sie przedstawia, cena czesto lubi minac knot swiecy poprzedzajacej i odbic sie dopiero od korpusu,
btw gra ktos kabla?

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Bardziej chodziło mi o to, skąd się biorą świece momo i linie ZL.HEX pisze:To powinno cie zadowolić ZL w pigułce
Przecież to nie jest tak, że traderzy się nagle umawiają na shorta i tworzy się momo ...
Chcesz mnie zabić tym pytaniem???Mike_Scofield pisze: Bardziej chodziło mi o to, skąd się biorą świece momo i linie ZL.
Przecież to nie jest tak, że traderzy się nagle umawiają na shorta i tworzy się momo ...
Dodano po 1 minutach:
sgorn pisze:dołączam sie do powyższego pytankauzin2 pisze:mam pytanko, jak dokladnie wyznaczacie zl? rysujecie linie na rowno z knotem swiecy poprzedzajacej momo czy na rowno z cialem? zauwazylem ze na roznych obrazkach roznie to sie przedstawia, cena czesto lubi minac knot swiecy poprzedzajacej i odbic sie dopiero od korpusu,
btw gra ktos kabla?
Zapraszam do NLA

Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Pytanie jest prosteHEX pisze:Chcesz mnie zabić tym pytaniem???

1. Qrna nikt nie wie czemu tak jest, ale najważniejsze, że to działa.
ewentualnie
2. Tak jest ponieważ świece momo tworzą się wtedy gdy ...
Linie ZL powstają wskutek ...
no i w tym miejscu należałoby coś dopisać ...