piekny setup GY dzisiaj, zamkniete na 70p.
zabiles dyskusje tym pytaniem:DWa$$kII pisze:mam pytanko czy ktoś z Was słyszał lub wie coś więcej na temat deep fib levels? uzywa tego Chris Lori.
z góry dzięki za odpowiedź
nie chodzi o zniesieniamakofski pisze:zabiles dyskusje tym pytaniem:DWa$$kII pisze:mam pytanko czy ktoś z Was słyszał lub wie coś więcej na temat deep fib levels? uzywa tego Chris Lori.
pewnie miales na mysli deep fib zones, chyba chodzi o granie na poziomach w ktorych nakladaja sie fiba z roznych fal. np rysujesz fibo fali na m15 , czekasz na korekte przy 61,8% , rysujesz tez fibo wiekszej fali na H1 i na tym samym poziomie jest np 50% a do tego na TF weekly jest fibo 38,2 z jeszcze wiekszej fali - takie nakladanie sie fib z kilku poziomow ma zwiekszyc prawdopobienstwo udanego wejscia. takie granie obejmuje tez fiba z poprzednich fal na tym samym TF - np rozciagasz sobie fibo z wczorajszej fali i jakis poziom tego fiba nachodzi na dzisiejsze fibo z innej fali . np 161,8 wczorajszego wzniesienia na 50% dzisiejszej.
Nie znam człowieka, ani jego technik. Ale wrzuć sobie do fibo retracement poziomy -0,382; -0,5; -0,618 i ewentualnie -1. Jakoś to mi się skojarzyło z tą nazwą.Wa$$kII pisze:mam pytanko czy ktoś z Was słyszał lub wie coś więcej na temat deep fib levels? uzywa tego Chris Lori.