witamjasonbourne pisze:Alez teoria Elliotta jest w pewnym sensie glupawa i ma wiele wad. Tyle tylko, ze to nie ma wiekszego znaczenia, bo zadna teoria czy koncepcja nie ma sama w sobie potencjalu zysku, a juz na pewno nie jest doskonala.Yankee pisze:A moze to nie teoria jest glupawa?
To nie jest dobry samochod! Zdecydowanie za szybki -powiedziala blondynka, wychodzac z rozbitego Porsche.
Tak mozna powiedziec o kazdej teorii gieldowej, rowniez o teorii Elliotta. Warto jednak zadac sobie pytanie, co takie slowa mowia o osobie, ktory je wypowiada.
bez urazy ale dowcip cienki
a jezeli juz tyle poznałeś teorii giełdowych
to moze bys przytoczyl kilka i dokładnie wytłumaczył w których punktach jakaś teoria nie działa na forexie i dlaczego
poruszamy sie w krainie nauk ścisłych a ty nawet nie operujesz ogólnikami.
Teorja jak teoria ale jak chcesz ja obalić to zrób to konkretnie - wzorami, przykladami.
a ja myślę ze nawet nie wiesz jakie wzory tam zostały użyte do jej wyliczeniajasonbourne pisze:Alez teoria Elliotta jest w pewnym sensie glupawa i ma wiele wad
nieraz jest tak, ze czegoś nie lubimy i tylko dlatego nie chcemy tego zrozumieć czy poznać
pozdrawiam