Fajnie diver ze wrociles z nowym "dzieckiem", podoba mi sie Twoje psychologiczne podejscie do gry no i oczywiscie bezkonkurencyjna skutecznosc.
Pozdrawiam i powodzenia
Od frajera do milionera..
To tylko przez moje marzenie , aby kazdy mogl zarabiac na forexieMadam pisze:Fajnie diver ze wrociles z nowym "dzieckiem", podoba mi sie Twoje psychologiczne podejscie do gry no i oczywiscie bezkonkurencyjna skutecznosc.
Pozdrawiam i powodzenia

A dzis dzien jak codzien... 630$ w 28 minut

pozdrawiam serdecznie i biore psa na spacer... niech tez ma cos z zycia..
ps.
nareszcie slonko swieci...

Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
diver3 widzę, że zacząłeś grę na czas 
Ja czasu nie liczę ale pipsów się uzbierało 40,8 dzisiaj ;-)
Teraz myślę czy ważniejsze dzisiaj "mieć czy być" i po przemyśleniach odłożę rynek na jakiś czas ;-)
Masz jakąś ulubiona parę walutową?

Ja czasu nie liczę ale pipsów się uzbierało 40,8 dzisiaj ;-)
Teraz myślę czy ważniejsze dzisiaj "mieć czy być" i po przemyśleniach odłożę rynek na jakiś czas ;-)
Masz jakąś ulubiona parę walutową?
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Nawet nie wiesz jak blisko jestes prawdy.. W tej chwili czas, to moj najcenniejszy i niestety limitowany towar, wiec sam rozumiesz , ze chce go sprzedac jak najmniej za jak najwiecejJankes pisze:diver3 widzę, że zacząłeś grę na czas

Nie mam , ale za to mam ulubiona ksiazke i rozdeptane kapcieJankes pisze:Masz jakąś ulubiona parę walutową?

pozdrawiam
Czas nie jest cenny tylko dla Ciebie. Po przekroczeniu pewnego wieku człowiek przestaje myśleć, że zobaczy cały świat itp. Raczej zaczynasz robić listę "tego czego nie zobaczysz w życiu" i drugą listę "koniecznie do zrobienia";-)
Powodzenia i jak najmniej czasu straconego na pierdoły .
Powodzenia i jak najmniej czasu straconego na pierdoły .
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Polecam film "Bucket list" z Morgan'em Freeman'em i Jack'iem Nicholson'emRaczej zaczynasz robić listę "tego czego nie zobaczysz w życiu" i drugą listę "koniecznie do zrobienia"Wink
Chodź dorosłe życie dla mnie dopiero się rozpoczęło to film daje do myślenia aby go nie zmarnować ;P
driver3 gratuluje podejścia
diver3 pisze:planet pisze:Witam diver3
A tak powazniej to chyba wszystko bylo widac na "stejtmentach" i nie trzeba do tego jakis specjalnych wskazowek dodawac...Poza tym co poniektorzy koledzy z tego forum pokusili sie o (bardzo trafna) analize tego jak wtedy gralem wiec ...sam rozumieszNie ma sensu tego opisywac
pozdrawiam serdecznie
Rzeczywiście koledzy wypowiadali się na temat sposobu gry jaki tu prezentujesz ale trudno coś konkretnego z te tego wyciągnąć a może mi się tylko tak wydaję bo nie potrafię zobaczyć tego czegoś na wykresie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pamietajcie o tym ZAWSZE !!!
http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0
http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0
Ja tylko dodam od siebie ,ze z wejscia na geju nie jestem w 100% zadowolony i jak zapewne widzisz bylo lekko przedwczesne, chociaz generalnie wyszlo na mojeplanet pisze:diver3 pisze:planet pisze:Witam diver3
A tak powazniej to chyba wszystko bylo widac na "stejtmentach" i nie trzeba do tego jakis specjalnych wskazowek dodawac...Poza tym co poniektorzy koledzy z tego forum pokusili sie o (bardzo trafna) analize tego jak wtedy gralem wiec ...sam rozumieszNie ma sensu tego opisywac
pozdrawiam serdecznie
Rzeczywiście koledzy wypowiadali się na temat sposobu gry jaki tu prezentujesz ale trudno coś konkretnego z te tego wyciągnąć a może mi się tylko tak wydaję bo nie potrafię zobaczyć tego czegoś na wykresieByła mowa o TF1m i TF1d o wyznaczaniu wsparć i oporu na TF1d ja się pokusiłem i dzisiejsze transakcję sprawdziłem na wykresie zdjęcia są poniżej zaznaczyłem tez miejsca które wydaje mi się, że miały wpływ na zawarcie transakcji akurat w tym miejscu.

Za to "kabel" podrecznikowo nic dodac nic ujac...
pozdrawiam