Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

pan_martino pisze:
diver3 pisze: Moj ulubiony kawalek:

Ogolnie ludzie ktorzy dopiero zaczynaja swoja przygode z Forex powinni sobie wylaczyc kolumne w ktorej widnieje profit. 8)
Jak dla mnie to swieta prawda wiec nie wiem czego Ty chcesz od tej wypowiedzi. Jezeli nauczysz sie robic kilka pipsow dziennie mini lotem, to wtedu juz krotka droga zeby sie przerzucic na kilka lotow a roznicy nie bedzie widac (w glowie).
Od wypowiedzi nie chce nic, malo tego , nawet napisalem ze to moj ulubiony kawalek :lol: .
Widze jednak , ze niektorzy z Was nie maja chyba wystarczajacego dystansu... wiec wytlumacze to Panu Martino na przykladzie: Jezeli zlodziej powie, ze : "Kradziez jest czyms wielce nagannym z moralnego punktu widzenia" No to chyba przyznasz , ze do samej wypowiedzi z logicznego punktu widzenia nie mozna miec zadnych zastrzezen... pozostaje cala nie dopowiedziana reszta, o ktora tak naprawde chodzi...

pozdrawiam serdecznie
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Witam ,

Nie wiem jak Wam , ale ja mam dzis "lenia" , leje caly dzien, nic mi sie nie chce... Troche poprawia humor zrealizowany profit cos kolo 600$ :wink:

pozdr.

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

diver3 U nas super słońce :-)
Zdradzisz nam ile to pipsów te 600 USD?
Ja dziś się mogę pochwalić 85 pipsami ;-) i tak już zostanie dzisiaj. Otwarta jeszcze jedna pozycja na plus ale SL stoi już na BE więc bezpiecznie.

Na ra.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Jankes pisze:Zdradzisz nam ile to pipsów te 600 USD?
Jakies 20 z drobnym "ogonkiem"

A poza tym zazdroszcze Ci tego slonca...ehhh czlowiek nigdy nie moze miec wszystkiego :wink:

pozdrawiam

Jankes
Gaduła
Gaduła

diver3 jeśli 20 pips to nie tak tragicznie ;-). Myślałem, że np. 6 pips, to już by był hardcore przynajmniej dla mnie. Słońce u nas jest nadal.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Jankes pisze:diver3 jeśli 20 pips to nie tak tragicznie ;-). Myślałem, że np. 6 pips, to już by był hardcore przynajmniej dla mnie. Słońce u nas jest nadal.
Nie wiem czemu ludzie tak mocno przywiazuja wage do wartosci pipsa? Przeciez to warunkuje tylko ryzyko jakie jestes wstanie poniesc i wysokosc twego depo :lol:

Ja na dzis juz chyba pasuje wpadlo 650$ w niecala godzine i starczy... z zycia tez cos trzeba miec.. zeby tylko ten @!%&*#^ deszcz przestal padac 8)

pozdrawiam

Obrazek

Jankes
Gaduła
Gaduła

diver3 to powiem inaczej : to byłby hardcore dla mojego depo i dla SL / TP jaki ja stosuje. Teraz lepiej ;-D ?

Ja dziś 15 pips i na razie rynek pokazuje, ze nie ma chęci na dalszą zabawę ze mną ;-)

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Jankes pisze:diver3 to powiem inaczej : to byłby hardcore dla mojego depo i dla SL / TP jaki ja stosuje. Teraz lepiej ;-D ?
Nie bierz tego tak personalnie do siebie... to bylo ogolne stwierdzenie generalizujace podejscie wielu graczy :lol:

A poza tym gratuluje wyniku i byle do przodu

pozdrawiam

Awatar użytkownika
planet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: planet »

Witam diver3
Dawno już nie zaglądałem na to forum. Przeglądając twój watek tak mnie wciągnęło, że przeczytałem od początku do końca i jednego nie znalazłem mianowicie pisałeś w pierwszym poście:
diver3 pisze: A teraz konkrety: konto oczywiscie real (specjalnie zalozone w tym celu w AM), depozyt... 400pln :wink: , cel/target... 5.000pln :shock: Czas trwania eksperymentu: 12 tygodni do 13(piatek nomen omen)listopada 2009, lub do wyczyszczenia depo

13 listopada nic nie pisałeś o tym. A drugie to jest to, że gdzieś już nie pamiętam w którym poście napisałeś, że opiszesz swój system w odpowiednim dziale nie wiem czy to już opisałeś bo nie mogę znaleźć.

Pozdrawiam
Pamietajcie o tym ZAWSZE !!!
http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

planet pisze:Witam diver3
Dawno już nie zaglądałem na to forum. Przeglądając twój watek tak mnie wciągnęło, że przeczytałem od początku do końca i jednego nie znalazłem mianowicie pisałeś w pierwszym poście:
diver3 pisze: A teraz konkrety: konto oczywiscie real (specjalnie zalozone w tym celu w AM), depozyt... 400pln :wink: , cel/target... 5.000pln :shock: Czas trwania eksperymentu: 12 tygodni do 13(piatek nomen omen)listopada 2009, lub do wyczyszczenia depo

13 listopada nic nie pisałeś o tym. A drugie to jest to, że gdzieś już nie pamiętam w którym poście napisałeś, że opiszesz swój system w odpowiednim dziale nie wiem czy to już opisałeś bo nie mogę znaleźć.

Pozdrawiam
Nie pisalem , bo temat przestal byc aktualny :lol: Stan konta jak zapewne wiesz z wnikliwej lektury, po regularnych wzrostach zanurkowal jak perkoz po rybe ( z przyczyn nie do konca ode mnie zaleznych, choc cala wine biore na siebie :D ) nastepnie po odrobieniu stanu poczatkowego i wyjsciu na lekki plus stala sie rzecz straszna...!!!
Mianowicie przestalo byc smiesznie... przynajmniej dla mnie. Dla ciekawskich odpowiadam , ze konto "konkursowe" u Admirala nadal posiadam nie uzywane od tamtej pory z depo ok 650zl...
A co do opisu sysa to wyraznie napisalem.."jesli eksperyment sie uda.." A tak powazniej to chyba wszystko bylo widac na "stejtmentach" i nie trzeba do tego jakis specjalnych wskazowek dodawac...Poza tym co poniektorzy koledzy z tego forum pokusili sie o (bardzo trafna) analize tego jak wtedy gralem wiec ...sam rozumiesz :) Nie ma sensu tego opisywac

pozdrawiam serdecznie

ODPOWIEDZ