Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Co do statmentu to:
Świetne wyniki, mimo że to przeważnie skalpy to podoba mi się brak SL i trafność trejdów. Jednak ja wolę trochę dłuższe jazdy na tym ryzyku.
Kiedyś kerimb pokazał na forum swój Statment, w którym z 3k USD dociągnął na ponad 30k USD na realu też z FxPro.

Trzymaj tak dalej diver3 a
Krytykanci tego nie wytrzymają.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: huzar76 »

... a mi sie nie otwiera ten wyciag... :( . Mam nadzieje ze to nie przez ''tych baranow''...
p.s. zreszta przecierz nie powinno nawet chodzic o wyciagi czy udowadnianie czegokolwiek, diver3 zalozyl dziennik a nie zbior wyciagow i w jako takim nie musi wcale niczego udowadniac jezeli nie chce. Pamietajcie ze jestesmy tu goscmi i kultora osobista powinna obowiazywac nic nam do tego co, jak i dlaczego. Jezeli nie podoba Wam sie dziennik to prosze nie czytac, aj uz na pewno nie podwazac, bo to zakrawa na psychopatyzm. Czlowiek zechcial pokazac ze mozna, ze jest/ma sposob, ze kazdy z nas powinnien szukac swojego i tylko na tym sie skupic. To moje zdanie i mam nadzieje ze nie masz mi za zle diver ze zabralem glos. Ciesze sie ze wsrod Polakow jest ktos kto wypracowal przynaleznosc do tych 5% zwyciescow. Zycze tego naprawde wszystkim, bo siwat jest wielki i jak sami siebie szanowac nie bedziemy to staniemy sie posmiewiskiem.Pzdr.
... zawsze mozna zarobic, jesli mam czym obrocic...
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

huzar76 pisze:Ciesze sie ze wsrod Polakow jest ktos kto wypracowal przynaleznosc do tych 5% zwyciescow
To chyba nie kwestia narodowosci, a zwyciezca nie jestem z prostego powodu- ja nie walcze z rynkiem dlatego nie moge go tez zwyciezyc :lol: Ale dzieki za mile slowa zawsze fajnie sie je czyta, poza tym utwierdza mnie to w przekonaniu, ze to co chce pokazac moze komus sie przydac na tyle , ze zacznie czerpac radosc z zycia i zarabiania pieniedzy.
Dzis "dziecko" pokazalo sie z dobrej strony trzy dile, trzy na plus, ogolem 735$ do przodu

pozdrawiam
Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 lis 2009, 21:46 przez diver3, łącznie zmieniany 1 raz.
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

diver3 pisze:Dzis "dziecko" pokazalo sie z dobrej strony trzy dile, trzy na plus, ogolem 735$ do przodu
Tylko mi nie mow ze to real bo popadne w kompleksy :)

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Witam, wszystkich

Podsumowanie dnia: 3h przed monitorem, 822$ profitu, czas dla rodziny i na wyjscie z psem na spacer... gdyby nie deszcz mozna by rzec...sielanka :wink:

pozdrawiam

Obrazek

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

diver3 pisze:Witam, wszystkich

Podsumowanie dnia: 3h przed monitorem, 822$ profitu, czas dla rodziny i na wyjscie z psem na spacer... gdyby nie deszcz mozna by rzec...sielanka Wink
A niech cie "dunder" świśnie - czarodzieju jeden! :)

A tak na serio - świetny wynik! Gratki :)

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

diver3 pisze:Witam, wszystkich

Podsumowanie dnia: 3h przed monitorem, 822$ profitu, czas dla rodziny i na wyjscie z psem na spacer... gdyby nie deszcz mozna by rzec...sielanka :wink:

pozdrawiam

Obrazek
8,22 pipsa 10 lotami u pięciocyfrowego broka :)
Ale wynik fajny, zawsze lepiej mieć niż nie mieć.

U nas też leje, chyba wszędzie.

U mnie trochę słabiej, tylko 28,7 pipsa dzisiaj. Nie wczułem się dobrze w rynek.
Siema.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

U mnie trochę słabiej, tylko 28,7 pipsa dzisiaj. Nie wczułem się dobrze w rynek.
Jankes nie gadaj głupot bo wielu by marzylo o tym zeby sie tak szybko nauczyc :)

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Witam wszystkich
Dzis tylko trzy dile (z braku czasu)
Dwa wejscia w "tempo" na geju , jedno przedwczesne (pomimo spelnienia wszystkich kryteriow dobrego sygnalu) na edku, ale jak mowia co sie odwlecze to nie uciecze :wink:

Ogolny bilans 979$ do przodu i... czas na wyplate :D

pozdrawiam

Obrazek

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

Ok bilans bilansem ale jak to sie przekalda na pipsy?? Skalpujesz po kilka max lotem gdy widzisz okazje??

ODPOWIEDZ