Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Madam
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Madam »

Fajnie diver ze wrociles z nowym "dzieckiem", podoba mi sie Twoje psychologiczne podejscie do gry no i oczywiscie bezkonkurencyjna skutecznosc.

Pozdrawiam i powodzenia
"Swiat jest taki, jaki myslisz ze jest"
"Energia idzie za uwaga"

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

Madam pisze:Fajnie diver ze wrociles z nowym "dzieckiem", podoba mi sie Twoje psychologiczne podejscie do gry no i oczywiscie bezkonkurencyjna skutecznosc.

Pozdrawiam i powodzenia
To tylko przez moje marzenie , aby kazdy mogl zarabiac na forexie :wink: Co do nowego dziecka to jestem z niego dumny. Chociaz moze to wynikac z faktu ze mam starsze rodzenstwo i zawsze twierdzilem ze prototypy sa nie dopracowane :lol: A propos skutecznosci... 94,70% jak na razie 8)

A dzis dzien jak codzien... 630$ w 28 minut :wink:

pozdrawiam serdecznie i biore psa na spacer... niech tez ma cos z zycia..

ps.

nareszcie slonko swieci... :D

Obrazek
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

diver3 widzę, że zacząłeś grę na czas :D
Ja czasu nie liczę ale pipsów się uzbierało 40,8 dzisiaj ;-)

Teraz myślę czy ważniejsze dzisiaj "mieć czy być" i po przemyśleniach odłożę rynek na jakiś czas ;-)

Masz jakąś ulubiona parę walutową?
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Jankes pisze:diver3 widzę, że zacząłeś grę na czas
Nawet nie wiesz jak blisko jestes prawdy.. W tej chwili czas, to moj najcenniejszy i niestety limitowany towar, wiec sam rozumiesz , ze chce go sprzedac jak najmniej za jak najwiecej :wink:
Jankes pisze:Masz jakąś ulubiona parę walutową?
Nie mam , ale za to mam ulubiona ksiazke i rozdeptane kapcie :D

pozdrawiam

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Czas nie jest cenny tylko dla Ciebie. Po przekroczeniu pewnego wieku człowiek przestaje myśleć, że zobaczy cały świat itp. Raczej zaczynasz robić listę "tego czego nie zobaczysz w życiu" i drugą listę "koniecznie do zrobienia";-)
Powodzenia i jak najmniej czasu straconego na pierdoły .
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
marmon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marmon »

Raczej zaczynasz robić listę "tego czego nie zobaczysz w życiu" i drugą listę "koniecznie do zrobienia"Wink
Polecam film "Bucket list" z Morgan'em Freeman'em i Jack'iem Nicholson'em
Chodź dorosłe życie dla mnie dopiero się rozpoczęło to film daje do myślenia aby go nie zmarnować ;P

driver3 gratuluje podejścia

Awatar użytkownika
planet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: planet »

diver3 pisze:
planet pisze:Witam diver3

A tak powazniej to chyba wszystko bylo widac na "stejtmentach" i nie trzeba do tego jakis specjalnych wskazowek dodawac...Poza tym co poniektorzy koledzy z tego forum pokusili sie o (bardzo trafna) analize tego jak wtedy gralem wiec ...sam rozumiesz :) Nie ma sensu tego opisywac

pozdrawiam serdecznie

Rzeczywiście koledzy wypowiadali się na temat sposobu gry jaki tu prezentujesz ale trudno coś konkretnego z te tego wyciągnąć a może mi się tylko tak wydaję bo nie potrafię zobaczyć tego czegoś na wykresie :D Była mowa o TF1m i TF1d o wyznaczaniu wsparć i oporu na TF1d ja się pokusiłem i dzisiejsze transakcję sprawdziłem na wykresie zdjęcia są poniżej zaznaczyłem tez miejsca które wydaje mi się, że miały wpływ na zawarcie transakcji akurat w tym miejscu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pamietajcie o tym ZAWSZE !!!
http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

planet pisze:
diver3 pisze:
planet pisze:Witam diver3

A tak powazniej to chyba wszystko bylo widac na "stejtmentach" i nie trzeba do tego jakis specjalnych wskazowek dodawac...Poza tym co poniektorzy koledzy z tego forum pokusili sie o (bardzo trafna) analize tego jak wtedy gralem wiec ...sam rozumiesz :) Nie ma sensu tego opisywac

pozdrawiam serdecznie

Rzeczywiście koledzy wypowiadali się na temat sposobu gry jaki tu prezentujesz ale trudno coś konkretnego z te tego wyciągnąć a może mi się tylko tak wydaję bo nie potrafię zobaczyć tego czegoś na wykresie :D Była mowa o TF1m i TF1d o wyznaczaniu wsparć i oporu na TF1d ja się pokusiłem i dzisiejsze transakcję sprawdziłem na wykresie zdjęcia są poniżej zaznaczyłem tez miejsca które wydaje mi się, że miały wpływ na zawarcie transakcji akurat w tym miejscu.
Ja tylko dodam od siebie ,ze z wejscia na geju nie jestem w 100% zadowolony i jak zapewne widzisz bylo lekko przedwczesne, chociaz generalnie wyszlo na moje :wink: Ale mowie tylko o tym poniewaz precyzja wejsc przy duzym locie bez SL-a to jakby powiedziec twoje "byc albo nie byc" :lol:
Za to "kabel" podrecznikowo nic dodac nic ujac...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Witam
Dzis jak na razie tylko jedno wejscie (i pewnie ostatnie)
Wynik.... 18$ na minute :wink:

pozdrawiam

Obrazek

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

A jednak jeszcze cos wpadlo...
Za dzisiejszy dzien cos kolo 600$ profitu...wiec norma wykonana :wink:

pozdrawiam

ODPOWIEDZ