Tego do konca nie wiem , ale od pewnego czasu przestali przysylac karty z zyczeniamiShadi pisze:Ten broker chyba Ciebie nie lubi Driver, że tak się wtrącę

Ps
Diver

pozdrawiam
Szanowny Panie Marianie!maniekmw pisze:Witam wszystkich.
W pełni popieram r4ph i także chciałbym poznać Twój system diver3. Ponadto obiecałeś na 13.11 pokazać na czym on polega jeśli okaże się skuteczny.
Myślę, że jednak trochę ludzi na to czekało wraz ze mną, po to między innymi służy ten dział Forex Journal jak i ten post, aby się rozwijać i uczyć, a nie do samego jeśli mogę tak powiedzieć przechwalania się ile zarobiłeś i co masz zamiar robić po tym. Szanuję to wszystko, ale przejdźmy już do konkretów i naprowadź nas na drogę takiego sukcesu jaki sam osiągnąłeś. Spokojnej nocy:-)
Mam swoja teorie ze braklo im na znaczkiShadi pisze:Swoją drogą może napisz do nich z zapytaniem czemu nie przysyłają
Dzieki (szczerze) za troske Kerimb, ale jak na razie nie mam z tym problemow, choc dotychczas w mojej "karierze" mialem juz przypadek , gdzie pieniadze co prawda wyplacili, ale konto zamknelifx_killer pisze:diver3
Nie wiem u jakiego naciągacza (czytaj: brokera) inwestujesz ale czy próbowałeś już wypłacać pieniądze u niego biorąc pod uwagę Twój sposób inwestycji?
Pytam, dlatego, że normalnie w umowach jest coś takiego jak "nienormatywny" (czytaj: nie odpowiadający założeniom brokera) sposób inwestycji i mogą Ci prześwietlić konto i "d... zbita". Mówiąc krótko - za szybko jedziesz z koksem, czyli za mocno dorzucasz do pieca o ile domyślasz się co chcę napisać?
Jazdy na 3 Loty po kilka/kilkanaście pipsów są zawsze podejrzane i wyłapywane po jakimś czasie. Jeżeli jest to konto REAL (a nie mam podstaw sądzić, że nie) to spróbuj zrobić małą wypłatę środków. Po co inwestować jak zamydlą Ci oczy i będzie problem.
Pozdrawiam,
kerimb
P.S. Tak czy owak dawaj dalej!
Moze zalozycie razem jakies "Kolko zlamanych serc"?pan_martino pisze:Ja sie zgadzam z poprzednikami ktorzy upominaja sie o szczegoly systemu. Obiecales 13 w piatek a tu nic.
Ten dziennik robi sie juz nudny bo co dziennie widac tylko wpisy "2x +400$ a teraz ide wyprowadzic psa/dziecko/zone na spacer". Lepiej juz sobie podaruj ten dziennik jezeli ma byc w takiej formie.