Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

Shadi pisze:Ten broker chyba Ciebie nie lubi Driver, że tak się wtrącę :)
Tego do konca nie wiem , ale od pewnego czasu przestali przysylac karty z zyczeniami :wink:

Ps
Diver :lol:

pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

maniekmw pisze:Witam wszystkich.

W pełni popieram r4ph i także chciałbym poznać Twój system diver3. Ponadto obiecałeś na 13.11 pokazać na czym on polega jeśli okaże się skuteczny.

Myślę, że jednak trochę ludzi na to czekało wraz ze mną, po to między innymi służy ten dział Forex Journal jak i ten post, aby się rozwijać i uczyć, a nie do samego jeśli mogę tak powiedzieć przechwalania się ile zarobiłeś i co masz zamiar robić po tym. Szanuję to wszystko, ale przejdźmy już do konkretów i naprowadź nas na drogę takiego sukcesu jaki sam osiągnąłeś. Spokojnej nocy:-)
Szanowny Panie Marianie!

Zanim Pan zacznie na powaznie przygodne zwana "Forex", proponuje wczesniej zapisac sie na kursy czytania ze zrozumieniem, lub logiki. I nie jest to przytyk tylko dobra rada - zobaczy Pan jak to pomaga. (ale mi sie zrymowalo :lol: )

pozdrawiam
i zycze sukcesow
Ps.

"Nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie tradera!" :lol:

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

diver3 pisze:
Ps
Diver :lol:

pozdrawiam
Aj.. przepraszam.. jasne że Diver :) - chociaż to 2gie skojarzyło mi się z: jedziemy z nimi ^^:D

Swoją drogą może napisz do nich z zapytaniem czemu nie przysyłają :D

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Shadi pisze:Swoją drogą może napisz do nich z zapytaniem czemu nie przysyłają
Mam swoja teorie ze braklo im na znaczki 8)

A dzisiaj bez emocji dwa dile dwa na +...
Wiem ze na niektorych nie zrobi to wrazenia , bo to tylko 430$, ale dla mnie wystarczy... :lol:

pozdrawiam serdecznie

Obrazek

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

Ja sie zgadzam z poprzednikami ktorzy upominaja sie o szczegoly systemu. Obiecales 13 w piatek a tu nic.

Ten dziennik robi sie juz nudny bo co dziennie widac tylko wpisy "2x +400$ a teraz ide wyprowadzic psa/dziecko/zone na spacer". Lepiej juz sobie podaruj ten dziennik jezeli ma byc w takiej formie.

ziouo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ziouo »

A może sobie podaruj czytanie tego dziennika? Albo nie, poskarż się moderatorowi, że diver nie dotrzymał obietnicy, niech mu ręce obetnie, obie, a co! Bida i nyndza.

Patroltuning
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Patroltuning »

Każdy by chciał miec wszystko na tacy podane. Niema tak dobrze.

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

fx_killer pisze:diver3

Nie wiem u jakiego naciągacza (czytaj: brokera) inwestujesz ale czy próbowałeś już wypłacać pieniądze u niego biorąc pod uwagę Twój sposób inwestycji?

Pytam, dlatego, że normalnie w umowach jest coś takiego jak "nienormatywny" (czytaj: nie odpowiadający założeniom brokera) sposób inwestycji i mogą Ci prześwietlić konto i "d... zbita". Mówiąc krótko - za szybko jedziesz z koksem, czyli za mocno dorzucasz do pieca o ile domyślasz się co chcę napisać?

Jazdy na 3 Loty po kilka/kilkanaście pipsów są zawsze podejrzane i wyłapywane po jakimś czasie. Jeżeli jest to konto REAL (a nie mam podstaw sądzić, że nie) to spróbuj zrobić małą wypłatę środków. Po co inwestować jak zamydlą Ci oczy i będzie problem.

Pozdrawiam,
kerimb

P.S. Tak czy owak dawaj dalej!
Dzieki (szczerze) za troske Kerimb, ale jak na razie nie mam z tym problemow, choc dotychczas w mojej "karierze" mialem juz przypadek , gdzie pieniadze co prawda wyplacili, ale konto zamkneli 8) . Tak tutaj dzialam na toroche innej zasadzie o ktorej wybacz ale nie mam zamiaru sie tu rozpisywac :wink:

pozdrawiam

ps.
Jak Ci idzie wdrazanie sie po przerwie?

mrtrade
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mrtrade »

Witam
Przepraszam, że się wtrącam, ale to już lekka przesada Martino,nie podoba Ci się dziennik nie czytaj, każdy by chciał systemu na tacy podanego, no i co jeszcze może jakieś bonus na start... (bez urazy, ale nie mogłem się powstrzymać)
diver nie przejmuj się tymi komentami, rób swoje, motywujesz mnie do pracy nad własnym systemem, proszę nie przestawaj.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

pan_martino pisze:Ja sie zgadzam z poprzednikami ktorzy upominaja sie o szczegoly systemu. Obiecales 13 w piatek a tu nic.

Ten dziennik robi sie juz nudny bo co dziennie widac tylko wpisy "2x +400$ a teraz ide wyprowadzic psa/dziecko/zone na spacer". Lepiej juz sobie podaruj ten dziennik jezeli ma byc w takiej formie.
Moze zalozycie razem jakies "Kolko zlamanych serc"? :D

ODPOWIEDZ