Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

pan_martino pisze:
diver3 pisze:
Patroltuning pisze:Każdy by chciał miec wszystko na tacy podane. Niema tak dobrze.
Widzisz kolego, problem polega na tym , ze niektorzy nawet jak maja na tacy to sa zbyt leniwi (lub nierozgarnieci) by po to siegnac... :wink:

Ale cieszy mnie rowniez to , ze nie brakuje zdrowo myslacych tez..

pozdrawiam
Tylko ze ja w tym momencie nie mam zamiaru kopiowac tego systemu, jedynie go poznac. Sam posiadam swoj ktory przynosi mi zadawalajace profity i nie mam zamiaru w nim niczego zmieniac. Jestem tylko ciekawy innych skutecznych przemyslen, zwlaszcza ze mialy on byc ujawnione.

Skoro taka twoja wola to kontynuuj sobie codzienne posty "fuck yeah +300$/3h i juz mnie nie ma". Wieksze obsuniecie przyjdzie z czasem (mnie tez sie zdaza 1-2x na msc) i wtedy juz bedzie tylko "holly shit".

Ojjojoj... nie dobry Diver nie dobry...nie chce dac systemu :509: chlopaki , dziekuje Wam, jestescie WIELCY...

PS.
Dzieki za mozliwosc i pozwolenie na kontynuacje dziennika, wiem ze to bardzo dla Ciebie bolesne... :lol: Ale jak juz nie bedziesz mogl wytrzymac to proponuje rozpiac koszule pod szyja i sciagnac skarpety... mnie to pomaga :wink:
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

r4ph pisze:faktycznie jest wszystko podane na tacy :)

czesto rzucasz jakimis przyslowiami / cytatami / "slowami dziadka...", wiec ja tez zacytuje

"mozna zarobic milion procent a starcic tylko 70%" :) Margin Call

"Ciągle jeszcze łatwo jest zostać milionerem - pod warunkiem, że było się miliarderem. " Bob Hope

"Dzentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach"

jak o czyms zapomnialem to i tak mi pewnie o tym powiesz :)
Pewnie , ze Ci powiem : "Chcialaby dusza do raju tylko nie wpuszczaja" :lol:

Ps.
Mam nadzieje ze sie nie poddacie... :D Dzieki takim ja Ty dziennik przybiera postac o ktorej nawet nie marzylem...

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

diver3 pisze: A tak na powaznie, to na razie nie chce o systemie nic mowic, jesli sie uda eksperyment , uroczyscie oswiadczam , ze w osobnym temacie dokladnie go opisze! :wink:
Ale ja nie wymagam zebys podal system, tylko zebys dotrzymal slowa, az tak perfidny nie jestem.

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

pan_martino pisze:
diver3 pisze: A tak na powaznie, to na razie nie chce o systemie nic mowic, jesli sie uda eksperyment , uroczyscie oswiadczam , ze w osobnym temacie dokladnie go opisze! :wink:
Ale ja nie wymagam zebys podal system, tylko zebys dotrzymal slowa, az tak perfidny nie jestem.
Czytanie ze zrozumieniem wydawaloby sie ze nie ma w tym nic trudnego , a jednak... :lol:

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

To miala byc ironia....

ziouo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ziouo »

O pojawia się wątek intrygujący, czy przypadkiem nieudany eksperyment divera w postaci ostrego zjazdu na depo nie był celowy hehehehe a nowe dziecko to tylko wymówka do nieujawnianai systemu gawiedzi uuuuuuuu
Just food for thought, nothing more :D

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

Na ulicy bywa różnie, ale na szczęście na forum internetowym agresja nigdy nie ma szans z poczuciem humoru. :lol:

Gratuluje poczucia humoru Diver!

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Kurcze chwile mnie nie bylo a tu taka jatka :). Chłopaki nie ma co sie pieklic tylko - jak napisal jeden z przedmowcow - nie lenic sie tylko kombinowac, ćwiczyć az do bólu... Ani rynek ani Diver nie da nikomu gotowej recepty... a wiecie dlaczego - bo typ recepty jest indywidualną kwestią.. każdego pacjenta! :)

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Kurcze przez to pisanie zapomnialem , ze zona rano powiedziala mi, ze nie ma na waciki... No to sobie odpalilem MT4 , dwie minuty i 100$ wpadlo :lol:

pozdrawiam wszystkich "napinaczy"

Obrazek

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Ja rowniez dolaczam sie do pozdrowien.

ODPOWIEDZ