Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
nie ma takich wskaznikow, wszystkie (oscylatory, srednie itp) sa graficznym odzwierciedleniem historii wiec zupelnie nieprzydatne. Im mniej nasrane na wykresie tym bardziej wykres czytelny, skupiasz sie na cenie i nie pozwalasz sugerowac zadnym wskaznikom....... Pomocna moze sie okazac AF.7087822 pisze:używacie jakiś wskaźników które pomagaja okreslic przy SR czy wykres przebije czy poleci np w dół
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
Fxlamer, mam pytanie,
otóż w końcu przestudiowałem uważnie ( na miarę moich możliwości percepcyjnych) cały wątek i widzę jasno, że PA w Twoim wydaniu to nie koniecznie to co ja rozumiałem jako PA. Ja uczę się PA w ramach wątku James 16 charts thread na FF. Otóż to na co tam zwraca się szczególną uwagę poza poziomami wsparcia i oporu to formacje cenowe (układy świec - barów) - wiem że na pewno czytałeś ten wątek ale nie wiem w związku z tym czy moje posty tu nie zaburzają Twojej wizji systemu gry który tu jest spójny i kompletny.
Jeżeli tak to proszę o informację czy powinienem tu pisać o pinach i innych dlhc...
czy lepiej pozostawić temat bez dodatków.
Serdecznie Pozdrawiam
hipcio
Jeżeli tak to proszę o informację czy powinienem tu pisać o pinach i innych dlhc...
czy lepiej pozostawić temat bez dodatków.
Serdecznie Pozdrawiam
hipcio
- Boby_Fischer
- Gaduła
super, miłej niedzieli wszystkim życzęfxlamer pisze:Jak najbardziej formacje swiecowe sa pomocne, nie tworzymy tutaj jakiegos zamknietego ukladu strategii, pisalem przeciez na poczatku tego tematu np. o pin barach.........hipcio pisze:proszę o informację czy powinienem tu pisać o pinach i innych dlhc...
-
- Stały bywalec