Jedynie pierwsze 3 posty nowego użytkownika jako ochrona przed spamem
Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie
Re: Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie
Osobiście za kurs PK nie dałbym takiej kasy.
Zastanawia mnie natomiast RR w parze z Dominikiem Felczakiem.
Oni a przynajmniej Dominik pokazuje na żywo swoje zakupy altów - że tak powiem w czasie rzeczywistym.
Kurs niby drogi/niedrogi bo to aż ~1700zł.
Pytanie czy warto - opinii w necie oczywiście nie ma...
Powiem tak. Na kryptowalutach, sam przez 6 miesiecy zrobiłe +50% zysku. Dużo/niedużo - było pare wtop ale to jest saldo ogólne.
Pytanie czy taki kurs dałby mi coś więcej...
Zastanawia mnie natomiast RR w parze z Dominikiem Felczakiem.
Oni a przynajmniej Dominik pokazuje na żywo swoje zakupy altów - że tak powiem w czasie rzeczywistym.
Kurs niby drogi/niedrogi bo to aż ~1700zł.
Pytanie czy warto - opinii w necie oczywiście nie ma...
Powiem tak. Na kryptowalutach, sam przez 6 miesiecy zrobiłe +50% zysku. Dużo/niedużo - było pare wtop ale to jest saldo ogólne.
Pytanie czy taki kurs dałby mi coś więcej...
Ja mam pytanie do uczestników mentoringu:
Czy Phil dokładnie określa czas przejścia z BTC w altcoiny? Tj. czy konkretnie pisze, że teraz w tym momencie wychodzę np. z 20% BTC i wchodzę w taki i taki projekt, czy po prostu rzuca listę altcoinów i tyle w temacie?
Czy Phil dokładnie określa czas przejścia z BTC w altcoiny? Tj. czy konkretnie pisze, że teraz w tym momencie wychodzę np. z 20% BTC i wchodzę w taki i taki projekt, czy po prostu rzuca listę altcoinów i tyle w temacie?
Daj nazwę na telegramie to cię dodam do grupy
Masz szczęście diabeelek jestem jedynym działającym na tym forum nieautoryzowanym a zarazem samozwańczym biografem twórczości RR. Nie jestem z tego powodu zadowolony bo im głębiej kopałem na jego temat tym bardziej mnie mdliło. Odpowiedź sobie na pytania
Pokazywał ? Na koncie REALnym ??? Czy tak jak RR na DEMO, jak go przyłapano ?? Pokazał jakiś statement albo link do konta na którym są realne wyniki na PLUSIE ??? Z jakiego OKRESU ?? Miesiąc , dwa ????Jak nie ma to sprzedaje marzenia jak reszta ekipy.
Dominik to się pojawił jakieś niecałe 3 lata temu u RR nagrali wideo w którym spijają sobie z dzióbków. W radosnej atmosferze RR obwieśćił że Dominik to trader że ho ho i teraz będą razem działali i pokazał statement za jakieś 2 tygodnie sprzed 2 lat gdzie zarobił.....
Tu masz link od 8 do 14 strony
phil-konieczny-kurs-kryptowaluty-szkole ... 32-70.html
Przeczytaj sobie to co zalinkowałem to powinno Ci wystarczyć a jak mało to zobacz komenty pod tym filmem sprzer roku jak wystąpił na cudzym kanale to od razu pokazali się zawiedzeni klienci:
https://www.youtube.com/watch?v=8fmKMr5UfBc&t=1s
Tu masz Link do jego challengu... zrobił 42 % przez niecałe 4 miesiące:
https://www.myfxbook.com/members/Radosl ... ge/9148948
To chyba cieńko jak na gościa co rzekomo robi 50% w miesiąc i ma 80% skuteczności... reali wyglądają inaczej niż jego BAJKI. Ukrył historię zanim to zrobił przejrzałem jego transakcje. na 118 trade'ów jedna zrobiła 25% gdyby nie ten trade to wynik zakończył by się w okolicach 17% - Wynik 42% jest dokładnie 6 RAZY mniejszy niż to co on DEKLAROWAŁ w swoich filmikach naganiając na kursy.
Do tego nie sądzisz ze zawodowy, aktywny trader powinien mieć dużo więcej takich statementów ??? A nie jeden sprzed 3 lat ??? Zwłaszcza jak SPRZEDAJE kursy w których obwieszcza się królem krypto tradingu ??
Oni sprzedają teorię która jest za darmo. Te wszystkie zabaweczki w jego filmikach motorki, samochodziki i inne pierdoły gwarantuje ci że kupił za kaskę ze szkoleń. Gdyby rzeczywiście zarabiał na rynku to by chwalił się tym non stop wszędzie by pokazywał statementy i stany kont brokerskich. Nauka tradingu zajmuje lata i niestety nie ma drogi na skróty to muszą być twoje dupogodziny odbębnione na rynku... nikt ci w kilka tygodni nie przekaże tej wiedzy.
Rdzę przeczytać to co zaznaczyłem a dwa razy się zastanowisz czy wydać kasę. A jak już wydasz to wróć i nam opowiedz jak było bo póki co to nikt jeszcze nie wrócił ze szkolenia tandemu RR/DF do nas.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Uczestnik
Mentoring PK
Siemka,
Byłem uczestnikiem 2 edycji i chciałem kupowac już ale natrafiłem na to forum i mam wątpliwości czy samemu wydawać te 7 tysięcy . Pytanie czy nie chciałbyś się może zrzucić w np 5-6 osób.
Byłem uczestnikiem 2 edycji i chciałem kupowac już ale natrafiłem na to forum i mam wątpliwości czy samemu wydawać te 7 tysięcy . Pytanie czy nie chciałbyś się może zrzucić w np 5-6 osób.
NIe ma rzeczowych dowodów na ZARABIANIE - takich dowodów musisz szukać mistrzuasdf98 pisze: ↑12 lis 2024, 18:16Tak z ciekawości obserwuje komentarze stałych bywalców forum w tym wątku to nie tyle co macie spinę do tego kursu(może i słusznie, ale nie ma przedstawionych rzeczowych dowodów czy jego strategia jest zła czy dobra.) ale do krypto też. Nie wiem o co chodzi ale porównując możliwości zarobku na krypto a na zwykłej giełdzie to zostajecie daleko w tyle
I w sumie trochę dziwne jest to, że piszecie o cenzurze gdzie tu każdy post musi być zaakceptowany przez moderatora to trochę taka hipokryzja

W nazwie tego forum jest słowo FOREX. Użyj google to może coś Ci się rozjaśni

Nie czytałeś tego wątku uważnie są tu ludzie którzy zeznają że PK pomógł odparować im depozyty a od czasu do czasu uda mu się trafić w jakieś krypto. Szwajcar pokazywał na YT jakie sztuczki z cofaniem się w czasie PK odwalał. Nie zastanawiasz się dlaczego tak mało jest tutaj zadowolonych ?? Raczej są tu ludzie szukający rabatów za szkolenie ??
Cały rynek szkoleniowy w PL to ściema. A ludzie łapią się na marketing bo na tym się zna Daniel nawet sam opowiada na YT jak ułożył sobie ten biznes edukacyjno- szkoleniowy. I podał daty, liczby które wszystko wyjaśniają jak ktoś umie łączyć kropki. PK i RR w UK na magazynie zapierniczali kilka lat temu, KG zasuwał jako trader na spredach kalendarzowych (to taki trading niskiego lotu) a dodatkowo prowadził szkolenia z rozwoju osobistego, rozwiązywania problemów emocjonalnych, depresji, nerwic, uzależnień
https://www.gwiazdor.pl/strona/47531,ka ... -coaching/
Póki co to chyba nikt ze stałych bywalców tego forum nie skorzystał z oferty. Wiesz Dlaczego ?? Bo za nim powstało IK, to my dosłownie widzieliśmy takich sprzedawców marzeń na pęczki wielu jest opisanych w innych wątkach. A każdy z nas wie że ci do których się wybieracie to amatorzy wspierani machiną marketingową ze zgrabnie wymyślonymi życiorysami. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie ci kołcze z IK mają braki formalne w wiedzy o rynkach, gadają takie farmazony że szkoda głowa boli. Wypełniają czas na filmach bzdurnymi opowiastkami i materiałami bez znaczenia
Żaden z nich się tu nie zjawił bo dobrze wiedzą że w dyskusji z nami by polegli jedyne co to wysłali jakiegoś PRAWNIKA aby coś wskórał.
Skoro nie chcecie wierzyć NAM - ludziom którzy tradowali zanim BTC powstał to trudno. Polak to zwierzą przekorne oraz mądre po szkodzie.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
JA dowiedziałem sie o istnieniu tego wątku niedawnoSEROL666 pisze: ↑12 lis 2024, 23:59Widzę że trochę postów się pojawiło czy ktoś z was się zastanawia DLACZEGO przez 3,5 roku tego wątku jest tak mało osób chwalących produkt IK jakim jest mentoring PK ?
Według zeznań samego Daniela właściciela IK sprzedali grubo ponad 30.000 kursów a tutaj pojawiło się raptem kilka osób broniących ich produktu ? Cała stajnia KG, PK, RR i Stolarz od surowców nie dorobiła się choćby garstki ortodoksyjnych fanów broniących ich za cenę zalogowania się do naszego forum ???? Nie jest to dla was CONAJMNIEJ dziwne ???
Jedyne co widzę to ludzi którzy starają się zaoszczędzić na produkcie od IK.... co oczywiście popieram. Sam osobiście twierdzę że te kursiki online, mentoringi to jest warte kilka stów za sztukę, ewentualnie w wersji abonamentowej 100-200 złotych na miesiąc a nie jakieś 7500 złotych

Re: Mentoring PK
Ja jestem od 2022r. kupowałem po 17k, 20k, 30k, 40k BTC. Nie ufałem Philowi od początkuKacper1998 pisze: ↑14 lis 2024, 11:53Siemka,

Dokładnie, mam identycznie, trochę żałowałam, że nie wszedłem idealnie w dołku -bylem akurat na wakacjach i trochę olałem temat -odciąłem się, a to były akurat te 2 tyg najlepsze na wejście, wiadomo i tak człowiek zarobiony i DCA reż robiłem, ale żałowalem że nie kupiłem rok temu bo by się zwróciło jeśli liczyć że dostałbym info "kupuj teraz" na maila. Więc kupiłem mentoring w marcu, pół sezonu za pełną kwotę licząc na alty po wakacjach wg tiningu jak i ew wejście/wyjście z altów po ew ETF... I czuję się wycyckany.edyta2222 pisze: ↑10 lis 2024, 15:17U mnie sytuacja wygląda tak samo. Od kilku lat słucham Phila i 90% mojej wiedzy o krypto mam z jego darmowych materiałów na yt. Do tej pory inwestowałam sama ale dość średnio weszłam w Alty więc w marcu '24 dałam się złapać na bardzo intensywne promowanie 2 części mentoringu jako tej w której będziemy wchodzić w Alty. Nie miałam wtedy wystarczającej wiedzy, żeby podejrzewać, że to nie jest ten moment. Po prostu uwierzyłam w to co Phil mówił podczas wywiadu promocyjnego: Wrzesień/październik będzie to z dużym prawdopodobieństwem idealny czas na wejście w Alty, zatrudnij Phila, żeby stworzył ci idealne portfolio, jest to jedyna tak wyjątkowa hossa, nie przegap okazji itp. Wyraźnie było powiedziane, że Phil dzieli mentoring na 3 etapy: 1. wejście na dołku 2. wejście w Alty 3. idealne wyjście do Bitcoina i sprzedaż. Plus wielkie kolorowe banery promocyjne: "Kup strategie Phila pod Alty" i tym podobne. Oczywistym jest, że osoby interesujące się mentoringiem nie mają dużego doświadczenia, więc znając Phila od kilku lat po prostu w to uwierzyłam. Więc teraz, mimo świadomości, że nie był to idealny czas na Alty czuję się nieco oszukana. Jasne, kurs miał dużo uporządkowanej wierzy i ciekawych kursów np. z psychologii ale jest to wiedza którą można znaleźć za darmo i w dużej mierze pokrywa się z tym co dowiedziałam się od Phila na jego darmowym kanale. Dlatego gdybym wiedziała, że płacę tylko za wygodny dostęp do tej wiedzy w jednym miejscu i aktualizacje które przez te moje pół roku wyglądały za każdym razem tak samo: "Nic się nie zmieniło. Siedzimy dalej w btc. Nagrywam ten filmik tylko po to żeby nagrać choć nie ma takiej potrzeby." to ok mogłabym dać za to 1-2 koła ale nie 7.5k! Tak jak większość z nas (i Phil dobrze o tym wiedział promując ten sezon) zdecydowaliśmy się zapłacić taką kasę ze względu na dostęp do portfolio pod alty (którego faktycznie nie obiecywał ale dawał do zrozumienia że jest to prawie pewniak).
Ciekawym zbiegiem okoliczności (?) jest też to, że udostępnienie strategii pod alty miało odbyć się zaraz po przekroczeniu magicznej liczby 76.600. Później w aktualizacjach już mówił, że ok 80k będzie idealnym i bezpiecznym momentem. A tu proszę ostatni dzień mentoringu Btc wybija 76.600 a kolejnego dnia (ostatni dzień zapisów na 3 edycję) pojawia się 80K!. Czyli wszyscy, którzy się wahali z przedłużeniem mentoringu (za cenę dla nas promocyjną czyli kolejne 7.5 koła!) pewnie skuszą się no bo już wiedzą, że lada dzień dostaną alty. A tych co nie mają kasy aby wyłożyć tyle samo jeszcze raz na to co powinni dostać w tym sezonie, portfolio ominie o dosłownie parę dni. Fakt, Phil jest naprawdę dobry w maksymalizacji zysków... Ciekawe tylko, że zawsze powtarza, że dorobił się milionów na krypto a tu mi wygląda jakby tak pięknie manipulował swoją promocją kursów, że jednak na nich grubą kasę też robi. Zapewne jest ogromna liczba osób, które czują sie podobnie oszukane, ale ciężko cokolwiek znaleźć bo negatywne posty są natychmiast usuwane a na mentoringu nie ma żadnego forum dla kursantów gdzie można by się swobodnie wypowiedzieć. Phil jedynie nagrał naprawdę żałosny filmik o tym, że czuje się pokrzywdzony bo dostał 12 komentarzy, w których ludzie pisali że czują sie oszukani i że na początku myślał, ze to tylko żart bo raczej oczekiwał samych pochwał za to że trzymał się strategii. Tylko, że nie o to chodzi że sie trzymał czy nie tylko jak nami manipulował. I śmiesznym jest mówić, że z początku myślał, że to żart bo przecież dobrze wiedział, że ludzie będa się buntować i na pewno oczekiwał fali hejtu. A wpisów takich czy wiadomosci z pewnością nie było 12 tylko w setkach. Raczej oczekiwałabym tu ukłony w stronę kursantów, którzy wybulili tyle kasy i przedłużenie im sezonu o kilka dnia tak aby dostali portfolio lub zaproponowanie ceny ale tak serio promocyjnej nie udawanej z racji tego, że nie otrzymali tego czego oczekiwali. Tak było by fair i nikt by się nie burzył a Phil zachowałby twarz. Ale on ostatnio naprawdę nie szanuje już ludzi. Wyzywa wiele osób od debili, odpowiada na pytania na live od niechcenia lub burzy sie że ktoś czegoś nie wie itd. Robi się to coraz bardziej smutne.
Podsumowując całą tą wypowiedz. Z racji, że jednak chciałabym mieć dalej dostęp i skorzystać z tego za co zapłaciłam, ale nie mam już ochoty na bycie uczciwą, gdy widzę taki stosunek do człowieka chciałabym zaproponować zrzucenie się w kilka osób na 3 edycje. Ale tak serio kilka/kilkanaście bo nie zamierzam już bulić kilku tysi po raz kolejny. Inna opcja: chętnie dopłacę komuś kto już zakupił 3 edycje za okazjonalny dostęp. Większość rzeczy przerobiłam, więc wchodziłabym na strone nie wiecej jak raz w tygodniu.
Czekam na propozycje. Pozdrawiam i życzę nam pięknych zysków!![]()
Dlatego też chętnie podepnę się do grupy optymalizującej