Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
zielonywtemacie
Bywalec
Bywalec

Re: Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Nieprzeczytany post autor: zielonywtemacie »

I jak legodi - czy dowiedziałeś się czegoś nowego w temacie PK i IK? Czy szykuje się jakaś walka ze strony osób, które czują się oszukane i wpuszczone w maliny z ofertą "Mentoringu Phila"?

legodi pisze: 18 mar 2026, 21:05 Witajcie,
Ostatnio nie odzywałem się w temacie. Zrobiłem sobie pewną analizę potorfia które zaprezentował kolega z postów wyżej i chciałbym je Wam przedstawić.

Obrazek
W dobie chatuGPT nie trzeba wszystkiego analizować ręcznie można wpisać odpowiedni prompt. Jedna z osób pisał w poście zastanawiała się jaka były średnia TOP 100 projektów w tym okresie. Sprawdziłem to wyszło około 500% czyli 5 razy. Moim zdaniem to co PH i IK pisze i mówi trzeba trochę przez palce popatrzeć. Gdzie jest te magiczne 15 razy, ja się pytam ? A czy faktycznie warto było płacić za kurs w którym są alty z hossy 2020/2021 gdzie ten wynik różnił się tylko 2 razy od średniej. Można również poprosić ChatGPT aby podał najlepsze top 10/top 20 które urosły w danym okresie z tego co pamiętam tam rewelacji też nie było 1-2 projekty pewnie Doge i Terra bo one się najwięcej wyróżniają.

Ostatnio też oglądałem film PK u Agenta Specialnego film z 2020 roku gdzie Phil powiedział, że inwestował około 20-30% swoich oszczędności. W jednym z ostatnich filmów na swoich kanale PK powiedział, że nie wyszedł z hossy w 2017 roku a BTC które skupował w okresie od 2013 roku zrealizował zysk częściowo w hossie z 2021 roku, o ile mnie dobrze pamięć nie myli to było chyba 30%. Ciśnie się na usta pytanie to jak się to ma do tej strategi gdzie „kup na dołku, sprzedaj na górce” lub „robimy 5 x na BTC, a potem 3 x na altach i daje to nam 15 x na całej jednej hossie”.

W mojej ocenie jest tutaj bardzo dużo manipulacji która powinna ujrzeć światło dzienne.

Ponawiam prośbę o kontakt osób które czują się oszukany i zachęcam do podjęcia walki. Proszę również o kontakt osoby z wcześniejszej hossy. Mam pewne pytania, a po otrzymaniu odpowiedzi być może uda się opublikować wiele więcej ciekawych informacji na temat PK i IK.

ODPOWIEDZ