legodi pisze: 18 mar 2026, 21:05 Witajcie,
Ostatnio nie odzywałem się w temacie. Zrobiłem sobie pewną analizę potorfia które zaprezentował kolega z postów wyżej i chciałbym je Wam przedstawić.
![]()
W dobie chatuGPT nie trzeba wszystkiego analizować ręcznie można wpisać odpowiedni prompt. Jedna z osób pisał w poście zastanawiała się jaka były średnia TOP 100 projektów w tym okresie. Sprawdziłem to wyszło około 500% czyli 5 razy. Moim zdaniem to co PH i IK pisze i mówi trzeba trochę przez palce popatrzeć. Gdzie jest te magiczne 15 razy, ja się pytam ? A czy faktycznie warto było płacić za kurs w którym są alty z hossy 2020/2021 gdzie ten wynik różnił się tylko 2 razy od średniej. Można również poprosić ChatGPT aby podał najlepsze top 10/top 20 które urosły w danym okresie z tego co pamiętam tam rewelacji też nie było 1-2 projekty pewnie Doge i Terra bo one się najwięcej wyróżniają.
Ostatnio też oglądałem film PK u Agenta Specialnego film z 2020 roku gdzie Phil powiedział, że inwestował około 20-30% swoich oszczędności. W jednym z ostatnich filmów na swoich kanale PK powiedział, że nie wyszedł z hossy w 2017 roku a BTC które skupował w okresie od 2013 roku zrealizował zysk częściowo w hossie z 2021 roku, o ile mnie dobrze pamięć nie myli to było chyba 30%. Ciśnie się na usta pytanie to jak się to ma do tej strategi gdzie „kup na dołku, sprzedaj na górce” lub „robimy 5 x na BTC, a potem 3 x na altach i daje to nam 15 x na całej jednej hossie”.
W mojej ocenie jest tutaj bardzo dużo manipulacji która powinna ujrzeć światło dzienne.
Ponawiam prośbę o kontakt osób które czują się oszukany i zachęcam do podjęcia walki. Proszę również o kontakt osoby z wcześniejszej hossy. Mam pewne pytania, a po otrzymaniu odpowiedzi być może uda się opublikować wiele więcej ciekawych informacji na temat PK i IK.
Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie
-
zielonywtemacie
- Bywalec

Re: Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie
I jak legodi - czy dowiedziałeś się czegoś nowego w temacie PK i IK? Czy szykuje się jakaś walka ze strony osób, które czują się oszukane i wpuszczone w maliny z ofertą "Mentoringu Phila"?
Witam,
Niestety dalem sie na seryjnego inwestora. Minelo kilka dni, ale rozumiem, ze nie odzyskam pieniedzy? Odpalilem kolo 10 odcinkow. Nie wiem jak to wyjasnic.. kryzys w zyciu miedzy innymi. Nigdy wczesniej nie zrobilbym czegos tak glupiego. PK wystapil miedzy innymi w jakims youtubowym kanale "duzy w maluchu" lub podobnym.. i pelno materialow niezle nawijanie makaronu na uszy, a czlowiekowi wiecznie brakuje czasu. Tyle lat jego kanal na youtube i ta maszynka do lodow dalej sie kreci..
Czy jest jakakolwiek szansa cos odzyskac? Jeszcze dzisiaj wstrzymalem sie z odstapieniem od umowy na wszelki wypadek, chociaz deepseek nie daje mi wiele nadziei po tresci warunkow umowy.
Jakies rady? Reklamacja? Prawnik? Nie mam szans przeczytac forum
Niestety dalem sie na seryjnego inwestora. Minelo kilka dni, ale rozumiem, ze nie odzyskam pieniedzy? Odpalilem kolo 10 odcinkow. Nie wiem jak to wyjasnic.. kryzys w zyciu miedzy innymi. Nigdy wczesniej nie zrobilbym czegos tak glupiego. PK wystapil miedzy innymi w jakims youtubowym kanale "duzy w maluchu" lub podobnym.. i pelno materialow niezle nawijanie makaronu na uszy, a czlowiekowi wiecznie brakuje czasu. Tyle lat jego kanal na youtube i ta maszynka do lodow dalej sie kreci..
Czy jest jakakolwiek szansa cos odzyskac? Jeszcze dzisiaj wstrzymalem sie z odstapieniem od umowy na wszelki wypadek, chociaz deepseek nie daje mi wiele nadziei po tresci warunkow umowy.
Jakies rady? Reklamacja? Prawnik? Nie mam szans przeczytac forum
Z maili wysyłanych do mnie wynikało, że tym razem oferowali okres próbny. Pisali, że dają gwarancję jakości i że jeżeli ktoś nie będzie zadowolony i w ciągu 14 dni im to zgłosi, to zwrócą mu pieniądze. Bez żadnych pytań.
14 dni od startu usługi jeszcze chyba nie minęło, więc po prostu napisz do nich, że korzystasz z klauzuli zwrotu pieniędzy w sytuacji, gdy produkt nie spełnia Twoich oczekiwań. Sam jestem ciekaw, czy zwrócą.
Możesz napisać, dlaczego nie jesteś z produktu zadowolony? To przecież było reklamowane jako największe dzieło Mentora - wiedza warta każdych pieniędzy.
14 dni od startu usługi jeszcze chyba nie minęło, więc po prostu napisz do nich, że korzystasz z klauzuli zwrotu pieniędzy w sytuacji, gdy produkt nie spełnia Twoich oczekiwań. Sam jestem ciekaw, czy zwrócą.
Możesz napisać, dlaczego nie jesteś z produktu zadowolony? To przecież było reklamowane jako największe dzieło Mentora - wiedza warta każdych pieniędzy.
@sailah jaki oni oficjalny powód podali braku zwrotu ?