Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Co jakiś czas a ten wątek ma już 3 i pół roku. Przychodzi jakaś osoba i pisze że 90% informacji z tego co sprzedaje IK czy tam Phil jest w necie za darmo. I to pewnie jest PRAWDA bo w kwestii FOREX jest dokładnie to samo !!

Czym jest to 10% co kupują ludzie ? Towarzystwo na jakimś forum osób myślących podobnie, udział w społeczności krypto ?? Bo póki co od prawie 4 lat nie zjawił się nikt kto napisał i tym bardziej udowodnił że dzięki IK zarobił 10x, czy też choćby 5X przy tak mocno spekulacyjnych aktywach.

OK a teraz co o IK możemy powiedzieć po czasie ??? Pamiętacie Stolarza który został doradcą w IK - specem od surowców ???
Spójrzcie jak Daniel go "wystylizował"
https://www.youtube.com/watch?v=Hjp8DiZL6H4&t=1499s
20 lipca 2024 roku gość zaleca sprzedaż Nvidi... jak ktoś posłuchał to stracił... ze 40% ...ale to nie ma znaczenia bo pod filmem nie ma ani jednego słowa krytyki a stolarz wali frazesy z ogólnie dostępnych źródeł w necie. I później już się nie pojawia..... brak słów

Jak kiedyś "towary" sprzedawane przez IK i inne będą coś warte to na pewno Wam o tym napiszę
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

asdf98 pisze:
12 lis 2024, 18:16
I w sumie trochę dziwne jest to, że piszecie o cenzurze gdzie tu każdy post musi być zaakceptowany przez moderatora to trochę taka hipokryzja
Jedynie pierwsze 3 posty nowego użytkownika jako ochrona przed spamem

diabeelek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: diabeelek »

Osobiście za kurs PK nie dałbym takiej kasy.
Zastanawia mnie natomiast RR w parze z Dominikiem Felczakiem.
Oni a przynajmniej Dominik pokazuje na żywo swoje zakupy altów - że tak powiem w czasie rzeczywistym.
Kurs niby drogi/niedrogi bo to aż ~1700zł.
Pytanie czy warto - opinii w necie oczywiście nie ma...
Powiem tak. Na kryptowalutach, sam przez 6 miesiecy zrobiłe +50% zysku. Dużo/niedużo - było pare wtop ale to jest saldo ogólne.
Pytanie czy taki kurs dałby mi coś więcej...

eltonos
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: eltonos »

Ja mam pytanie do uczestników mentoringu:

Czy Phil dokładnie określa czas przejścia z BTC w altcoiny? Tj. czy konkretnie pisze, że teraz w tym momencie wychodzę np. z 20% BTC i wchodzę w taki i taki projekt, czy po prostu rzuca listę altcoinów i tyle w temacie?

asdf98
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: asdf98 »

eltonos pisze:
13 lis 2024, 16:44
Ja mam pytanie do uczestników mentoringu:

Czy Phil dokładnie określa czas przejścia z BTC w altcoiny? Tj. czy konkretnie pisze, że teraz w tym momencie wychodzę np. z 20% BTC i wchodzę w taki i taki projekt, czy po prostu rzuca listę altcoinów i tyle w temacie?
Daj nazwę na telegramie to cię dodam do grupy

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

diabeelek pisze:
13 lis 2024, 13:26
Zastanawia mnie natomiast RR w parze z Dominikiem Felczakiem.
Oni a przynajmniej Dominik pokazuje na żywo swoje zakupy altów - że tak powiem w czasie rzeczywistym.
Kurs niby drogi/niedrogi bo to aż ~1700zł.
Masz szczęście diabeelek jestem jedynym działającym na tym forum nieautoryzowanym a zarazem samozwańczym biografem twórczości RR. Nie jestem z tego powodu zadowolony bo im głębiej kopałem na jego temat tym bardziej mnie mdliło. Odpowiedź sobie na pytania
Pokazywał ? Na koncie REALnym ??? Czy tak jak RR na DEMO, jak go przyłapano ?? Pokazał jakiś statement albo link do konta na którym są realne wyniki na PLUSIE ??? Z jakiego OKRESU ?? Miesiąc , dwa ????Jak nie ma to sprzedaje marzenia jak reszta ekipy.

Dominik to się pojawił jakieś niecałe 3 lata temu u RR nagrali wideo w którym spijają sobie z dzióbków. W radosnej atmosferze RR obwieśćił że Dominik to trader że ho ho i teraz będą razem działali i pokazał statement za jakieś 2 tygodnie sprzed 2 lat gdzie zarobił.....
Tu masz link od 8 do 14 strony
phil-konieczny-kurs-kryptowaluty-szkole ... 32-70.html
diabeelek pisze:
Pytanie czy warto - opinii w necie oczywiście nie ma...
Przeczytaj sobie to co zalinkowałem to powinno Ci wystarczyć a jak mało to zobacz komenty pod tym filmem sprzer roku jak wystąpił na cudzym kanale to od razu pokazali się zawiedzeni klienci:
https://www.youtube.com/watch?v=8fmKMr5UfBc&t=1s

Tu masz Link do jego challengu... zrobił 42 % przez niecałe 4 miesiące:
https://www.myfxbook.com/members/Radosl ... ge/9148948
To chyba cieńko jak na gościa co rzekomo robi 50% w miesiąc i ma 80% skuteczności... reali wyglądają inaczej niż jego BAJKI. Ukrył historię zanim to zrobił przejrzałem jego transakcje. na 118 trade'ów jedna zrobiła 25% gdyby nie ten trade to wynik zakończył by się w okolicach 17% - Wynik 42% jest dokładnie 6 RAZY mniejszy niż to co on DEKLAROWAŁ w swoich filmikach naganiając na kursy.
Do tego nie sądzisz ze zawodowy, aktywny trader powinien mieć dużo więcej takich statementów ??? A nie jeden sprzed 3 lat ??? Zwłaszcza jak SPRZEDAJE kursy w których obwieszcza się królem krypto tradingu ??
diabeelek pisze:
Powiem tak. Na kryptowalutach, sam przez 6 miesiecy zrobiłe +50% zysku. Dużo/niedużo - było pare wtop ale to jest saldo ogólne.
Pytanie czy taki kurs dałby mi coś więcej...
Oni sprzedają teorię która jest za darmo. Te wszystkie zabaweczki w jego filmikach motorki, samochodziki i inne pierdoły gwarantuje ci że kupił za kaskę ze szkoleń. Gdyby rzeczywiście zarabiał na rynku to by chwalił się tym non stop wszędzie by pokazywał statementy i stany kont brokerskich. Nauka tradingu zajmuje lata i niestety nie ma drogi na skróty to muszą być twoje dupogodziny odbębnione na rynku... nikt ci w kilka tygodni nie przekaże tej wiedzy.
Rdzę przeczytać to co zaznaczyłem a dwa razy się zastanowisz czy wydać kasę. A jak już wydasz to wróć i nam opowiedz jak było bo póki co to nikt jeszcze nie wrócił ze szkolenia tandemu RR/DF do nas.

Kacper1998
Uczestnik
Uczestnik

Mentoring PK

Nieprzeczytany post autor: Kacper1998 »

Siemka,
Byłem uczestnikiem 2 edycji i chciałem kupowac już ale natrafiłem na to forum i mam wątpliwości czy samemu wydawać te 7 tysięcy . Pytanie czy nie chciałbyś się może zrzucić w np 5-6 osób.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

asdf98 pisze:
12 lis 2024, 18:16
Tak z ciekawości obserwuje komentarze stałych bywalców forum w tym wątku to nie tyle co macie spinę do tego kursu(może i słusznie, ale nie ma przedstawionych rzeczowych dowodów czy jego strategia jest zła czy dobra.) ale do krypto też. Nie wiem o co chodzi ale porównując możliwości zarobku na krypto a na zwykłej giełdzie to zostajecie daleko w tyle 😀
I w sumie trochę dziwne jest to, że piszecie o cenzurze gdzie tu każdy post musi być zaakceptowany przez moderatora to trochę taka hipokryzja
NIe ma rzeczowych dowodów na ZARABIANIE - takich dowodów musisz szukać mistrzu 8) . Całe IK zarabia na szkoleniach - to wiemy na pewno od samego Daniela.
W nazwie tego forum jest słowo FOREX. Użyj google to może coś Ci się rozjaśni :lol:
Nie czytałeś tego wątku uważnie są tu ludzie którzy zeznają że PK pomógł odparować im depozyty a od czasu do czasu uda mu się trafić w jakieś krypto. Szwajcar pokazywał na YT jakie sztuczki z cofaniem się w czasie PK odwalał. Nie zastanawiasz się dlaczego tak mało jest tutaj zadowolonych ?? Raczej są tu ludzie szukający rabatów za szkolenie ??

Cały rynek szkoleniowy w PL to ściema. A ludzie łapią się na marketing bo na tym się zna Daniel nawet sam opowiada na YT jak ułożył sobie ten biznes edukacyjno- szkoleniowy. I podał daty, liczby które wszystko wyjaśniają jak ktoś umie łączyć kropki. PK i RR w UK na magazynie zapierniczali kilka lat temu, KG zasuwał jako trader na spredach kalendarzowych (to taki trading niskiego lotu) a dodatkowo prowadził szkolenia z rozwoju osobistego, rozwiązywania problemów emocjonalnych, depresji, nerwic, uzależnień
https://www.gwiazdor.pl/strona/47531,ka ... -coaching/

Póki co to chyba nikt ze stałych bywalców tego forum nie skorzystał z oferty. Wiesz Dlaczego ?? Bo za nim powstało IK, to my dosłownie widzieliśmy takich sprzedawców marzeń na pęczki wielu jest opisanych w innych wątkach. A każdy z nas wie że ci do których się wybieracie to amatorzy wspierani machiną marketingową ze zgrabnie wymyślonymi życiorysami. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie ci kołcze z IK mają braki formalne w wiedzy o rynkach, gadają takie farmazony że szkoda głowa boli. Wypełniają czas na filmach bzdurnymi opowiastkami i materiałami bez znaczenia

Żaden z nich się tu nie zjawił bo dobrze wiedzą że w dyskusji z nami by polegli jedyne co to wysłali jakiegoś PRAWNIKA aby coś wskórał.

Skoro nie chcecie wierzyć NAM - ludziom którzy tradowali zanim BTC powstał to trudno. Polak to zwierzą przekorne oraz mądre po szkodzie.

Sopi
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Sopi »

SEROL666 pisze:
12 lis 2024, 23:59
Widzę że trochę postów się pojawiło czy ktoś z was się zastanawia DLACZEGO przez 3,5 roku tego wątku jest tak mało osób chwalących produkt IK jakim jest mentoring PK ?

Według zeznań samego Daniela właściciela IK sprzedali grubo ponad 30.000 kursów a tutaj pojawiło się raptem kilka osób broniących ich produktu ? Cała stajnia KG, PK, RR i Stolarz od surowców nie dorobiła się choćby garstki ortodoksyjnych fanów broniących ich za cenę zalogowania się do naszego forum ???? Nie jest to dla was CONAJMNIEJ dziwne ???

Jedyne co widzę to ludzi którzy starają się zaoszczędzić na produkcie od IK.... co oczywiście popieram. Sam osobiście twierdzę że te kursiki online, mentoringi to jest warte kilka stów za sztukę, ewentualnie w wersji abonamentowej 100-200 złotych na miesiąc a nie jakieś 7500 złotych
JA dowiedziałem sie o istnieniu tego wątku niedawno ;), a właśnie rozpoczynam 3 część mentoringu. Mam wrażenie, ze narzekają Ci co dołączyli w marcu tego roku. Te osoby mogą mieć żal , bo dołączali na góre, phil mówił, że nadal warto kupować BTC, no i sie nie mylił, zabrakło trochę cierpliwości ludziom. Niektórzy chcieliby osiągnać ogromne zyski, tu i teraz.

Sopi
Uczestnik
Uczestnik

Re: Mentoring PK

Nieprzeczytany post autor: Sopi »

Kacper1998 pisze:
14 lis 2024, 11:53
Siemka,
Byłem uczestnikiem 2 edycji i chciałem kupowac już ale natrafiłem na to forum i mam wątpliwości czy samemu wydawać te 7 tysięcy . Pytanie czy nie chciałbyś się może zrzucić w np 5-6 osób.
Ja jestem od 2022r. kupowałem po 17k, 20k, 30k, 40k BTC. Nie ufałem Philowi od początku :D , nadal mam ograniczone, ale inwestowałem kasę , bez której mogę dalej żyć jak żyłem , fakt będzie szkoda stracić ale na razie średnio jestem mocno do przodu. Myślę, że Phil to czyta co tutaj ludzie piszą :D bo jakość contentu jaki dostarcza poprawia się cały czas :D.

ODPOWIEDZ