Słuchaj ja Wam życzę jak naj lepiej, fajnie że macie patent na rabaty. Ale ale ale... skoro ktoś taki jak Ty wydał 20K na mentoringi to niekoniecznie może wszystkich urządzać. Bo cena jest przesadzona do tego to nie są kolesie którzy mają jakąś spójną strategię dla swoich klientów. To wygląda raczej na sytuacje w której masz zaryzykować u jednego albo u innego ze stajni Daniela.Sopi pisze: ↑17 lis 2024, 21:28JA dowiedziałem sie o istnieniu tego wątku niedawnoSEROL666 pisze: ↑12 lis 2024, 23:59Jedyne co widzę to ludzi którzy starają się zaoszczędzić na produkcie od IK.... co oczywiście popieram. Sam osobiście twierdzę że te kursiki online, mentoringi to jest warte kilka stów za sztukę, ewentualnie w wersji abonamentowej 100-200 złotych na miesiąc a nie jakieś 7500 złotych, a właśnie rozpoczynam 3 część mentoringu. Mam wrażenie, ze narzekają Ci co dołączyli w marcu tego roku. Te osoby mogą mieć żal , bo dołączali na góre, phil mówił, że nadal warto kupować BTC, no i sie nie mylił, zabrakło trochę cierpliwości ludziom. Niektórzy chcieliby osiągnać ogromne zyski, tu i teraz.
Czy któryś pokazał staty wyniki z kont ? NIE to zdajesz się na przypadkowość tych kolesi. A przecież są możliwości aby udowodnić że ICH strategie inwestycyjne odniosły sukces. Sorry ale take są fakty....
Aktualne trendy w waszym postrzeganiu, który jest ciekawym wartym wydania kasy zawodnikiem ze stajenki Daniela wydaje się być PK - koleś w masce i tyle z punktu widzenia sprzedawcy kursów edukacyjnych.
Wiecie że w gronie marketingowców, z którymi rozmawiałem to już nie PK robi robotę ale jego MASKA?? Podkradziona od ANONYMUS ?? Jeden ze znajomych powiedział że gdyby ją zdjął to prawdopodobnie sprzedaż KURSÓW by spadła ? Ciekawe co ? To tylko marketing pieczołowicie budowany przez Daniela (Obejrzyjcie z nim wywiad na YT to wam wiele wyjaśni....
Kumpel który siedzi w KRYPTO i śledzi na YT i innych krypto GURU powiedział mi że PK nie mówi nic odkrywczego czego rynek już nie wie. Ten kumpel kupił kursik od PK za 1000USD klka lat temu. Powiedział że tak naprawdę to wywalił kasę bez sensu, po prostu w tamtym czasie był zielony ot co