Pijany mistrz i 1000zł real.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
anonim09383

Re: Pijany mistrz i 1000zł real.

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

gkfx mail.jpg
gkfx mail.jpg
Jestem na tym etapie. Email przyszedł mi taki teraz mam czekać na login i hasło? Wiem tylko to że muszę je później w następnym kroku wpisać w dalszej części rejestracji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tymek1403 »

Ja wysłałem skan dowodu i dowód na miejsce zamieszkania i czekam.Rzekomo powinno się czekać do 2dni na login i hasło ale podejrzewam,że mają teraz młyn bo dużo osób korzysta z tej promocji i może się to nawet przeciągnąć.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

marcin.in00 pisze:
gkfx mail.jpg
gkfx mail.jpg
Jestem na tym etapie. Email przyszedł mi taki teraz mam czekać na login i hasło? Wiem tylko to że muszę je później w następnym kroku wpisać w dalszej części rejestracji
Ja tez założyłem u nich konto. Dostałem podobnego emiala i następnego po 3 dniach, ze wysyałem zły proof of address :D wysyałem nowy doc i maja mi otworzyc konto w ciągu 12h ;p Oni się nie śpieszą, cięzko z nimi pogadać a jak się udaje to chat i tam bezposrednio mają dostęp do wszytskich danych ale im się nigdzie nie śpieszy ;p

Faaajny dziennik :D Kibicuje koledze

2 -3 dni robocze czekania ;p

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

zrobili mi konto ale nie mam tam zadnego bonusu :D trzeba chyba dograc to z tradimo i teraz jest dym.. nie wiem jak ;p
Zalogowałem się do brokera po wykonanym quziie itp... i teraz trzeba czekac az tamci przyślą hajs na konto czy jak?:D

"The €100* trading capital will be credited to your account after your account has been verified by GKFX.

Once the €100* trading capital has been credited to your account, you will receive an email from GKFX with the subject:

Your account at GKFX is funded and ready to trade " aaa :D to jeszcze trzeba poczekac

warto zauwazyc, ze jak sie przegra te 100euro od GKFX mozna ubiegac sie od innego sponsora kolejne 100 uuro d;d
Ostatnio zmieniony 17 gru 2013, 15:38 przez NieBedeSpamowal, łącznie zmieniany 1 raz.

anonim09383

Przejdź do tradimo jeszcze nie zrobiłeś 100 % rejestracji aby dostać ten bonus jak dostaniesz login i hasło na skrzynkę to później musisz to podać na ich stronie

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

No wlasnie, ze nie... tak jest w przypadku bonusu od drugiego z sponsorów xd
100 euro z pierwszego bonusu od sponsora gfkx przynają na zasadzie:
"
How long do I need to wait?
The first step is to get your GKFX live account application approved. This can take a few days. Monitor your emails, including your spam folder, GKFX will keep in touch with you by email.

Once your GKFX live account is approved, it will take up to 2 business days (Monday to Friday) for the money to be credited to your account.

You will be notified via email when the money is in your account, the email subject is Your account at GKFX is funded and ready to trade.
"

Jak przegram swoje pierwsze 100 euro zawsze moge skorzystac z drugiego sponsora i od niego wziac kolejne 100 euro :D

anonim09383

gkfx.jpg
Po 91% rejestracji wszedłem ponownie z tego linku http://en.tradimo.com/trading-start/
U mnie z angielskim kiepsko ale sądziłem że lepiej z tym językiem jak z niemieckim
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

marcin.in00 pisze:
gkfx.jpg
Po 91% rejestracji wszedłem ponownie z tego linku http://en.tradimo.com/trading-start/
U mnie z angielskim kiepsko ale sądziłem że lepiej z tym językiem jak z niemieckim
ja czegos takiego nie znalazłem :D dzieki ale lol, ja tego nie wpisywałem i nie mam jak tego edytować lol
chyba juz jest po mnie xd moze się zagapiłem i wypeniłem to jakimis innymi danymi hah ale ze mnie gapaaa

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Dostałem juz 100euro i moge inwestować. Pijany Mistrzu wstawiaaj swoje wejscia bo jestesmy ciekawi :p Sorry za mały offtopic w Twoim temacie. Uszanowanie.

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tymek1403 »

Jeszcze nie otrzymałem 100euro ani od GKFX ani od Sensus capital market,wysłałem dane w sobotę. Napisałem na live chacie do GKFX i odpowiedzieli mi,że max jeszcze 4 dni robocze będę czekał na pieniądze.

ODPOWIEDZ