Pijany mistrz i 1000zł real.
Re: Odp: Pijany mistrz i 1000zł real.
balansik to faluje ale posuwam sie do przodu. W nocy zamknelo mi piramide na e/j i stan konta to:996.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Re: Pijany mistrz i 1000zł real.
Tak,każdy kto tu piszę chce się wywyższyćtymek1403 pisze:Chłopaki skazaliście mnie już na stratę? Chyba,że wszyscy od razu swoje pierwsze realne depozyty powiększyliście w szybkim tempie i bez żadnych strat i stosowaliście się do wszystkich rad to przepraszam.Ja nie potrafię się tak podporządkowywać.
.

Tak swoją drogą to z psychologicznego punktu widzenia masz ewidentnie jakąś potrzebę buntu

Cześć,
powolną pracą odrobiłem straty,ale dwoma zagraniami wszystko zaprzepaściłem-za szeroki SL wejście w L na samym szczycie górki.

Było mi mało z odpracowania strat,chciałem wyjść na plus juz pierwszego tygodnia ..chciwość mnie zweryfikowała. Mieliście rację koledzy
Trader ze mnie marny,nie radzę sobie na razie z własną psychiką.Wczoraj rozmawiałem z rodzicami-wystraszyli się,że straciłem 25% początkowej kwoty w tydzień poprosili mnie żebym wypłacił to co zostało i żebym grał na koncie varengolda i wypłacił z niego cokolwiek to dostanę kolejną pomoc od nich.Trochę szkoda,że przez własne błędy zmarnowałem taką szansę,ale przynajmniej doświadczyłem jaka jest różnica w graniu pieniędzmi realnymi.
W sumie posłuchałem rady Ink'a i zgłosiłem się do tradimo po nast. konto z darmowym 100euro, teraz jest promocja z GKFX i trzeba wyrobić również 8lotów,ale nie ma ograniczeń w wielkości pozycji i ilości otwartych.Także wraz z przyrostem konta można proporcjonalnie zwiększać pozycje więc może uda się szybciej wypłacić nawet niż z wcześniejszego i poczuję,że ciężka praca i małe ryzyko faktycznie dadzą mi pieniądze
Następne konto jakiegokolwiek nie otworzę obowiązkowo będzie stosowana zasada:2% ryzyka na pozycję.
Dzięki za wszystkie wasze posty,przepraszam za brak pokory,ale jeszcze tu wrócę!
powolną pracą odrobiłem straty,ale dwoma zagraniami wszystko zaprzepaściłem-za szeroki SL wejście w L na samym szczycie górki.
Było mi mało z odpracowania strat,chciałem wyjść na plus juz pierwszego tygodnia ..chciwość mnie zweryfikowała. Mieliście rację koledzy

W sumie posłuchałem rady Ink'a i zgłosiłem się do tradimo po nast. konto z darmowym 100euro, teraz jest promocja z GKFX i trzeba wyrobić również 8lotów,ale nie ma ograniczeń w wielkości pozycji i ilości otwartych.Także wraz z przyrostem konta można proporcjonalnie zwiększać pozycje więc może uda się szybciej wypłacić nawet niż z wcześniejszego i poczuję,że ciężka praca i małe ryzyko faktycznie dadzą mi pieniądze

Dzięki za wszystkie wasze posty,przepraszam za brak pokory,ale jeszcze tu wrócę!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Maniak
Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. A mogę wiedzieć czemu ponowiłeś po pierwszym sukcesie pozycje na K?
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Hmm gdzie znalazłeś na tradimo to promocje z GKFX? 

A ile par walutowych jest dostępnych możesz mi odpowiedzieć na to pytanie gkfx w tym bonusie ?
Jeszcze mi nie aktywowali konta więc ręki sobie nie dam uciąć,ale z tego co zrozumiałem to wszystkie które mają standardowo dostępne w ofercie forex i cfd.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
tymek1403 przeanalizuje tę listę i spróbuj zidentyfikować swoje błędy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_b%C5 ... oznawczych
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_b%C5 ... oznawczych
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
To jak będziesz miał czas i aktywują Ci konto to napisz jaka dźwignia i mniej więcej zakres spredu jaki od razu zauważysz na EUR/USD. I czy pytania do quizu są inne czy te same a może jak mam już konto w tradimo to się na nie loguję i tylko wypełniam dokumenty o zasileniu konta wcześniej korzystałem z bonusu varengold ale te ograniczenia. Powodzenia