Co do zmiany konta i domniemanego błędu,że powinienem zostać na tradimo-Wchodzę tam cały czas(zamknąłem mega stratne pozycje) ,odrobiłem od poniedziałku 12euro,ale gra tam była dla mnie całkowicie bezpłciowa.Emocje towarzyszyły mi tylko przy stratach,chciałem wejść to wchodziłem, ale chyba każdy na forexie gra dla zysków które chce jakoś spożytkować albo chociaż zobaczyć na swoim koncie.A w momencie gdy zrobiłem tam już 400 transakcji dalej nie mogłem nawet sobie za te zyski wypracowane kupić nawet 40% paliwa

To już było zniechęcające bo niby coś sobie zarabiałem więc potencjał do zarabiania realnych pieniędzy był tylko nie miałem tego w rękach.
Cieszy mnie,że interesujecie się dziennikiem i jest jakaś dyskusja
Racja,że wytykacie mi błędy i sam sobie powtarzam w kółko,że zmienię wszystko a zmieniam niewiele

Chociaż dzisiaj już raczej opanowanie i spokój zagościły.Wydaje mi się,że chęć zrobienia szybkiego zysku jak na koncie demo mnie pociągnęła w dół. Lubie działać na przekór innym,a jak ktoś mi mówi,że tak tego nie mogę zrobić to robię to właśnie w ten sposób który rzekomo jest niemożliwy i zły.W wypadku trade'owania nie jest to teraz zaletą

...
Mam nadzieję,że po takim falstarcie jednak przetrwam.Pomyślałem sobie,że będę tu wrzucał tylko wejścia, nie będę informował o stanie konta,albo ja was zadziwie 10.01 osiągając swój cel albo będzie tak jak wy przewidujecie i zakończę karierę marnie

Pozostawię nutkę niepewności co do stanu mojego konta i mojego MM a chętnie posłucham waszych uwag co do moich wejść
Dzisiejsze wejścia zamknięte:
Ahhh gdybym trzymał dłużej tego aud/usd to byłoby pięknie ;>
Otwarte S'ki na E/D- najwyżej 1,3794,najniżej 1,375
TP-1,3765
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.