Pijany mistrz i 1000zł real.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Re: Pijany mistrz i 1000zł real.

Nieprzeczytany post autor: tymek1403 »

Cześć,
ciężko było mi tu wczoraj cokolwiek pisać bo serce miałem w gardle,jak rano weszło kilka SL a ja nie zagrałem 30% depozytu tylko wpakowałem więcej bo szatański głos w głowie mówił zaaaaaaaaaaaaaaaarób szybciej...

Wkleję różne wejścia a wieczorem uzupełnię resztę.
Zaczęło się od tego,że niepotrzebnie wstałem o 5 i chciałem zająć pozycje na siłę.To chyba były drogie korepetycje,ale za to skuteczne na pewno nie bede wchodził w pozycje bez odpowiednich znaków na ziemi i niebie :D

Obrazek
Obrazek

SL na kablu plus weszły też na E/J a na koniec na E/D.

Obrazek

Muszę ograniczyć ryzyko! Stan konta: 842zł,było już 730. Co do zasad,że miałem zakończyć jeśli przekroczę barierę 800zł sam ją sobie wyznaczyłem i sam przestawiłem jeszcze niżej...ale wierzę w to,że jestem w stanie zarabiać i nie odpuszczę A jak stracę to pójdę roznosić ulotki w zimie,dupa mi zmarznie i zacznę szanować pieniądze. Do 10.01 będzie na koncie 1300zł choćby skały srały ;)! To już ostateczny wyznacznik mojego nadawania się do FX.
Dostałem mocno po dupie,nie mam ochoty już ryzykować i szybko zarobic a co gorsza stracić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

jakimi lotami smigasz i jaka dzwignia?
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: Pijany mistrz i 1000zł real.

Nieprzeczytany post autor: tymek1403 »

lewar 1:200 jest na mikroloty u bossy,powinienem wchodzic razem max za 0,11 ale podwoilem to nawet w akcie skrajnej glupoty.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Wez gleboki wdech przemysl to i sie opanuj. Moze mniej piwek w czasie tradingu? Zmien zalozenia na np. Podpity mistrz?
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

hahah, podpity mistrz? :D A ty Kimkolwiek to wyglądasz mi na takiego co bawi się konkretną kasą, ale zgrywa na forum takiego cieniasa, co nie ma jaj, żeby otworzyć pozycję, a tylko by pisał. :564:
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

Do 10.01 będzie na koncie 1300zł choćby skały srały ;)! To już ostateczny wyznacznik mojego nadawania się do FX.
Ile 10.01 będziesz miał już praktyki na fx?
ale wierzę w to,że jestem w stanie zarabiać i nie odpuszczę
Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale jeśli około 20 to nastaw się, że konkretniejsze zarobki pojawią się średnio po trzech czterech latach od zaczęcia przygody, jeszcze zależy kto jaką ma banie.
A jak stracę to pójdę roznosić ulotki w zimie,dupa mi zmarznie i zacznę szanować pieniądze.
Tak, to jest taki klucz. Nie będziesz miał dyscypliny, dopóki ciężko nie popracujesz za grosze, lub nie żyłeś w biednej rodzinie w jakimkolwiek okresie swojej młodości.

Nie rozumiem tylko jednej kwestii, po co ci na koncie tysiak skoro możesz tylko stracić 200. W celu większej dźwigni?? tylko po co, jak jej używasz wtedy kiedy nie trzeba, sam pisałeś, że w akcie skrajnej głupoty :|
ale wierzę w to,że jestem w stanie zarabiać i nie odpuszczę
Mnie takie nastawienie pozwoliło wytrzymać parę lat ze stratnym pitem na kwoty mega większe od twoich i dodam, że z kredytów.

Proszę doceń to, że ktoś ci poświęcił czas i weź to do siebie, życzę dużo cierpliwości i nie zniszczenia sobie nerwów, a wyniki kiedyś przyjdą.
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Najlepszym rozwiązaniem było zostać przy tradimo i skorzystać z kolejnego bonusu 100 ojro, jest to 400 zł ktore możesz stracić do 0 czyli dwa razy więcej niż teraz, masz z automatu nałożony ogranicznik w postaci max 5 pozycji po 0,01 lota, czyli praktyczniej idealne warunki do nauki, prawdziwa kasa, ograniczenia eliminujące głupie zagrania, zamiast tego wolisz tracić pieniądze rodziców

Awatar użytkownika
Zeziu07
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zeziu07 »

Proponuje zmniejszyc dzwignie. To uniemozliwia otworzenie za duzych pozycji pod wplywem chwili.

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

z takim lewarem to możesz grać ale SL musisz mieć nie więcej jak 10 pipsów na transakcję

Pikej
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Pikej »

1.Nie otwieraj kilku pozycji, otwórz jedną i potem ją zamknij.
2. Na forexie zawsze się traci chodzi o to, zeby wiecej ugrywać.
3. Ustal limit transakcji w ciągu dnia.
4. Zacznij wartosciować transakcje w swojej głowie na te pewne i mniej pewne... jak są mniej pewne a jednak sie okazuje, ze by weszły to zapomnij i odpocznij bo wpakujesz się w zły setup.
5. Nie ustalaj kwoty i ilosci pipsów jakie musisz zagranąć .
6. Ugrywaj na tyle na ile rynek Ci pozwoli... to moze byc jednego dnia 500 pispsow a przez nastepny tydzien 100 ale nie tracisz przez głupie wejscia.
trzymam kciuki

nie graj hajsem tak jakby to był hajs za który kupisz sobi iles tam piwa... graj na własne urojone punkty, graj bo jestes dobry, bierz z rynku najlepsze set'upy.

ODPOWIEDZ