Cześć,wczoraj otrzymałem sto euro na konto GKFX.Żeby wypłacić trzeba zrobić obrót 8 lotów w tym momencie mam wyrobione:0,55 lota. Do marca chce przekroczyć 8 lotów,nie wyznaczam sobie celu w ilości pieniędzy bo to się źle kończy.Mam wyjść na plusie.
Statement:
Nawet nie marzę o utrzymaniu takiej stopy zwrotu.Chce tutaj skupić się na wyeliminowaniu głupich zagrań na siłę a przy okazji pokazać,że nie trzeba mieć jakiegoś mega systemu,ale trzeba mieć go dostosowanego do siebie. Zacząłem obserwować zamknięcia świec godzinowych-wyciąganie bądź zjeżdżanie na siłę i późniejsze reakcje kursu po zamknięciu godzinowej świecy i wydaje mi się,że to ciekawy sposób na skalpowanie ale na dłuższą metę skalpowanie chyba nie będzie tym na czym chce się skupić bo im więcej nerwów tym gorsza krzywa kapitału

Coraz częściej też mam wrażenie,że obserwuje zachowanie jakiegoś kursu i jestem w stanie coraz lepiej określać co się zaraz stanie-mówię o niskich interwałach czasowych. Pierwsza realna strata mocno mnie zabolała i chcę udowodnić rodzicom i sobie,że pół roku codziennego siedzenia przed wykresami po kilka godzin nie poszło na marne.
dzisiejsze zagrania:
kabel20xii.png
ed20xii.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.