Pijany mistrz i 1000zł real.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Re: Pijany mistrz i 1000zł real.

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

18 pipsów spread na edku :D i co Wy na to Panowie?;p Tp ustawiłem na 50 pipsów i próbuje cos tam grać ;D jak narazie plecy :D

Na hajs w Sensus czeka sie 3 tygodnie (przeczytaj faq) GKFX to łącznie tydzień wraz zrobieniem konta

Edit: kurcze, faktycznie, pomerdało mi się, po przecinku jest 5 cyfr a nie tak jak w AM 4 :P
Ostatnio zmieniony 18 gru 2013, 16:35 przez NieBedeSpamowal, łącznie zmieniany 1 raz.

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

chyba spreed 1.8 p albo może pomyliłeś to z SL nie strasz ludzi :|

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

marcin.in00 pisze:chyba spreed 1.8 p albo może pomyliłeś to z SL nie strasz ludzi :|
5 euro wtopiłem z 100 na danych :D jak zachwiało to zamknęło się wtedy kiedy chciało :D czyli nie tam gdzie bym chciał :P
Kazda transakcja moze trwac nawet 20 sekund, nie?:p nie ma w regulaminie, ze np 15min ;p

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

tak nie ma minimalnego czasu na trzymanie transakcji. Na danych nie gra się łatwo. Euro/usd jak wytrzyma wsparcie na 1.3654 szykuje się na test to zagram Long. U/J 104.07 tp 102.34 Ja na razie jeszcze na demo potwierdzenie adresu zamieszkania załatwię jutro jakoś wcześniej mi się nie chciało. Może i dobrze bo nie ciekawie cena chodzi

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tymek1403 »

Cześć,wczoraj otrzymałem sto euro na konto GKFX.Żeby wypłacić trzeba zrobić obrót 8 lotów w tym momencie mam wyrobione:0,55 lota. Do marca chce przekroczyć 8 lotów,nie wyznaczam sobie celu w ilości pieniędzy bo to się źle kończy.Mam wyjść na plusie.
Statement:
Obrazek

Nawet nie marzę o utrzymaniu takiej stopy zwrotu.Chce tutaj skupić się na wyeliminowaniu głupich zagrań na siłę a przy okazji pokazać,że nie trzeba mieć jakiegoś mega systemu,ale trzeba mieć go dostosowanego do siebie. Zacząłem obserwować zamknięcia świec godzinowych-wyciąganie bądź zjeżdżanie na siłę i późniejsze reakcje kursu po zamknięciu godzinowej świecy i wydaje mi się,że to ciekawy sposób na skalpowanie ale na dłuższą metę skalpowanie chyba nie będzie tym na czym chce się skupić bo im więcej nerwów tym gorsza krzywa kapitału :D Coraz częściej też mam wrażenie,że obserwuje zachowanie jakiegoś kursu i jestem w stanie coraz lepiej określać co się zaraz stanie-mówię o niskich interwałach czasowych. Pierwsza realna strata mocno mnie zabolała i chcę udowodnić rodzicom i sobie,że pół roku codziennego siedzenia przed wykresami po kilka godzin nie poszło na marne.

dzisiejsze zagrania:
kabel20xii.png
ed20xii.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Jeszcze ugryzłem kabla i edka.Zastanawiam się jaki związek ma to,że dziś z okazji wigilii klasowej jestem jeszcze pijany a wejścia wchodzą jak złe... Będąc nietrzeźwym czuje mniejszy strach przed FX :D

Obrazek
Obrazek
Stan konta: 150 euro, 0.66/8 lotów.

Obrazek

Mogę się pocieszyć przez weekend statystykami :D >90 % pozycji zyskownych :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Ja jakoś nie mogę wyskoczyć powyżej 80%. Już kombinuję na różne sposoby i cały czas nic z tego. Może nie ta psychika, a może za bardzo chcę sie podzielić z brokerem. Do tego u ciebie bardzo ładnie wygląda PROFIT FACTOR. Utrzymaj go na zbliżonym poziomie i sukces gwarantowany. Jeszcze strata relatywna też pozytywnie. Powodzonka. Ja niestety wszystkie te wskaźniki mam na o wiele gorszym poziomie.

Obrazek
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: Pijany mistrz i 1000zł real.

Zdecydowanie bardziej wolalbym Twoje statystyki bo nie sztuka jest miec troche szczescia i zamknac 20pare transakcji z zyskiem sztuka wlasnie jest utrzymacto w dluzszym terminie.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Adriano co to za gigantyczna szpila przy 605 transakcji ?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Odp: Pijany mistrz i 1000zł real.

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

tymek1403 pisze:Zdecydowanie bardziej wolalbym Twoje statystyki bo nie sztuka jest miec troche szczescia i zamknac 20pare transakcji z zyskiem sztuka wlasnie jest utrzymacto w dluzszym terminie.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Ale jeśli będziesz konsekwentny to z każdą kolejną transakcją będziesz zwiększał pułap bezpieczeństwa. Po prostu nie staraj się przyśpieszać bo wyniki już są ładne. Trochę cierpliwości i zrobisz z tego kasę, która pozwoli w przyszłości na o wiele większe zyski. Powtarzam profit factor jak dla mnie rewelacyjny. Skuteczność jak marzenie. Obyś tego tylko nie próbował optymalizować. :lol: Powodzenia. Fajnie patrzeć na taki screen. Obyś zajechał jak najdalej.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

ODPOWIEDZ