Na minus, gada głupoty

Jakby mial 5 lat i myslal o przyszlosci, to by bylo wczesnie. Od ogladania Porsche i innych szybkich samochodow nie stanie sie bogaty.Loonar pisze:...w tym wieku już poważnie myśli o przyszłości.
A skąd Ty wiesz, że nikt z Nas tego nie wprowadza w życie ? Każdy się stara i dąży do wyznaczonego celu, ale nie w myśl zasady "po trupach do celu".irmentruda pisze:Jacek czy jak mu tam ma nad Wami narzekaczami jedną ogromną przewagę - on po prostu wprowadza w życie te swoje proste rady typu "wstań i biegnij szybciej". I dzięki temu zarabia kasę w przeciwieństwie do Was, ludzi w strefie komfortu. A to, że zarabia ją w sposób idiotyczny, no cóż, taki ma target swojego produktu.
Pokazuj, a nie się szczypiesz. Chcesz być fajny? Taki tajemniczy jak Jacek? Chcemy wiedzieć na czym Jacek te miliony zarabia...Jacaznowuwtopa2 pisze:Znalazłem jeszcze inne nie opisywane tutaj produkty. I powiem tak, one są tylko trzeba umieć ich szukać. Jak podam to się pośmiejecie a Jacek usunie albo zrobi tak jak na forum uwo.pl, że się jego wpisów nie da znaleźć bo zostały usunięte...
Znalazłem i fajnie. Nie będę Jackowi przeszkadzał. Robie research głównie dla siebie. Jak to się stało, że Jacek stał się gwiazdą? - to pytanie mnie inspiruje. Owszem może i w negatywnym świetle ale jego historia jest ciekawa.
Pozdrawiam.
PS: Jak znajdę coś mniej hardcorowego to wrzucę linka ale to co znalazłem to nie pokazuje bo po co.
On zarabia kasę, ale umówmy się troszkę mało etyczny...irmentruda pisze:Jacek czy jak mu tam ma nad Wami narzekaczami jedną ogromną przewagę - on po prostu wprowadza w życie te swoje proste rady typu "wstań i biegnij szybciej". I dzięki temu zarabia kasę w przeciwieństwie do Was, ludzi w strefie komfortu. A to, że zarabia ją w sposób idiotyczny, no cóż, taki ma target swojego produktu.
Czyli tworzysz swoje produkty? Super. Wyszedłeś ze strefy komfortu, gratuluję. Mam nadzieję, że nie tworzysz produktów w stylu "jak być milionerem", jeszcze nim nie będąc.irmentruda pisze:uderz w stół a nożyce odezwą się...
hahaha
nie korzystam z jego wypocin i innych produktów, mam swoje:)