Na minus, gada głupoty
Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Obczaiłem filmik tego chłopaka i zerknąłem na jego kanał. Powiem tak... nie ma co się z niego naśmiewać, bo jeszcze nie ma matury, o życiu zbyt dużo nie wie, ale jednak coś tam próbuje. To na spory plus
Na minus, gada głupoty
Widać, że kopiuje Jacka styl bycia i to jak prowadzi kanał. Widać, że Jacek jest dla niego autorytetem, mam nadzieję, że tylko chłopak się zbytnio nie zapędzi i za rok nie będzie mówił, że jest milionerem. Szkoda, że pewnie płaci spore sumy za takie szkolenia, a mógłby lepiej zainwestować zwłaszcza, że w tym wieku już poważnie myśli o przyszłości.
Na minus, gada głupoty
-
tomeknowak
- Stały bywalec

Jakby mial 5 lat i myslal o przyszlosci, to by bylo wczesnie. Od ogladania Porsche i innych szybkich samochodow nie stanie sie bogaty.Loonar pisze:...w tym wieku już poważnie myśli o przyszłości.
-
Jacaznowuwtopa2
- Stały bywalec

No nie! Znowu znalazłem kolejny produkt Jacka ale w sumie nie ma co go jeszcze bardziej pogrążam więc zachowam to dla siebie. W każdym razie mamy kolejny produkt do listy. 
Jak już napisałeś to pokaż
-
Jacaznowuwtopa2
- Stały bywalec

Znalazłem jeszcze inne nie opisywane tutaj produkty. I powiem tak, one są tylko trzeba umieć ich szukać. Jak podam to się pośmiejecie a Jacek usunie albo zrobi tak jak na forum uwo.pl, że się jego wpisów nie da znaleźć bo zostały usunięte...
Znalazłem i fajnie. Nie będę Jackowi przeszkadzał. Robie research głównie dla siebie. Jak to się stało, że Jacek stał się gwiazdą? - to pytanie mnie inspiruje. Owszem może i w negatywnym świetle ale jego historia jest ciekawa.
Pozdrawiam.
PS: Jak znajdę coś mniej hardcorowego to wrzucę linka ale to co znalazłem to nie pokazuje bo po co.
Znalazłem i fajnie. Nie będę Jackowi przeszkadzał. Robie research głównie dla siebie. Jak to się stało, że Jacek stał się gwiazdą? - to pytanie mnie inspiruje. Owszem może i w negatywnym świetle ale jego historia jest ciekawa.
Pozdrawiam.
PS: Jak znajdę coś mniej hardcorowego to wrzucę linka ale to co znalazłem to nie pokazuje bo po co.
-
irmentruda
- Maniak

Jacek czy jak mu tam ma nad Wami narzekaczami jedną ogromną przewagę - on po prostu wprowadza w życie te swoje proste rady typu "wstań i biegnij szybciej". I dzięki temu zarabia kasę w przeciwieństwie do Was, ludzi w strefie komfortu. A to, że zarabia ją w sposób idiotyczny, no cóż, taki ma target swojego produktu.
A skąd Ty wiesz, że nikt z Nas tego nie wprowadza w życie ? Każdy się stara i dąży do wyznaczonego celu, ale nie w myśl zasady "po trupach do celu".irmentruda pisze:Jacek czy jak mu tam ma nad Wami narzekaczami jedną ogromną przewagę - on po prostu wprowadza w życie te swoje proste rady typu "wstań i biegnij szybciej". I dzięki temu zarabia kasę w przeciwieństwie do Was, ludzi w strefie komfortu. A to, że zarabia ją w sposób idiotyczny, no cóż, taki ma target swojego produktu.
Ten wątek powstał po to, żeby mniej doświadczonych ludzi ostrzec przed takimi osobami jak P. Jacek.
Dla niego liczy się tylko kasa i wyrolowanie jak największej liczby osób.
Ja nie miałabym sumienia wciskać komuś słabej jakości produktów, które z pewnością mu się nie przydadzą, tylko po to, aby zarobić dużo w krótkim czasie. To jest niemoralne.
Jak chcesz to korzystaj z jego "wyrobów", nikt Ciebie przed tym nie broni, Twój wybór, ale jestem w 100% pewna , że nic pożytecznego one w Twoje życie nie wniosą.
Życzę powodzenia.
-
KAZIKGAZIK
- Gaduła

Pokazuj, a nie się szczypiesz. Chcesz być fajny? Taki tajemniczy jak Jacek? Chcemy wiedzieć na czym Jacek te miliony zarabia...Jacaznowuwtopa2 pisze:Znalazłem jeszcze inne nie opisywane tutaj produkty. I powiem tak, one są tylko trzeba umieć ich szukać. Jak podam to się pośmiejecie a Jacek usunie albo zrobi tak jak na forum uwo.pl, że się jego wpisów nie da znaleźć bo zostały usunięte...
Pozdrawiam.
Na uwo.pl są jego wpisy ciągle, więc nie wiem o czym ty piszesz. O jakim kasowaniu
-- Dodano: 07 gru 2017, 10:46 --
On zarabia kasę, ale umówmy się troszkę mało etyczny...irmentruda pisze:Jacek czy jak mu tam ma nad Wami narzekaczami jedną ogromną przewagę - on po prostu wprowadza w życie te swoje proste rady typu "wstań i biegnij szybciej". I dzięki temu zarabia kasę w przeciwieństwie do Was, ludzi w strefie komfortu. A to, że zarabia ją w sposób idiotyczny, no cóż, taki ma target swojego produktu.
Ludzi w strefie komfortu ahahahahah weź typie.... ty już opuściłeś swoją strefę hahahaha?
Jacek owszem dobry marketingowiec, ale tez ładuje sporo w reklamy. Marszałkowski ładnie go wyjaśnił.
-
irmentruda
- Maniak

uderz w stół a nożyce odezwą się...
hahaha
nie korzystam z jego wypocin i innych produktów, mam swoje:)
hahaha
-
KAZIKGAZIK
- Gaduła

Czyli tworzysz swoje produkty? Super. Wyszedłeś ze strefy komfortu, gratuluję. Mam nadzieję, że nie tworzysz produktów w stylu "jak być milionerem", jeszcze nim nie będąc.irmentruda pisze:uderz w stół a nożyce odezwą się...
hahaha
Jacek tworzy produkty na temat zarabiania w internecie i opowiada o biznesie oraz milionowych kwotach jakie zarabia. Robi się na bogacza. Tu ferrari, tam lambo i wycieczka dookoła świata i jednocześnie nie chce powiedzieć jakie ma firmy, czym handluje i bardzo trudno jest znaleźć jakiekolwiek informację o nim w internecie....
Mam nadzieję, że nie tworzysz produktów jak KIYOSAKI ROBERT, który uczuł inwestowania w nieruchomości oraz złoto, a sam w tamtym czasie nie posiadał żadnej nieruchomości.
Fakt, najwięcej pieniędzy zarabia się na debilach. Są różne drogi do miliona i fnansowej wolności, ale czy jest to etyczne? Nie do końca...