highend pisze:akurat znam angielski bardzo dobrze

az napisze do supportu mforex
Dadas strasznie zachwalasz tego Admiral Markets (płacą Ci czy jak

)
Ja też mam tam konto i nie mówię, że narzekałem - ale aktualnie go nie używam.
W tym starym koncie były rekwoty ciągłe i długie realizacje zleceń, ale ZTCW zmienili na plus, tylko
trzeba zmienić typ konta.
Firma jest z Estonii - jak dla mnie to za blisko ruskich

Jakbyś nie wiedział, to Estonia jest jednak w EU.
-- Dodano: sob 15-11-2014, 21:53 --
irmentruda pisze:shogomad pisze:
No ale to mój pierwszy, kliknięty z banera reklamowego w ich filmiku ( fajnie zrobiony...naprawde zachęca )
Ale jak widze te wszystkie screeny z mt4 co dajecie to czuje że jestem w złym miejscu
Jak widze screen z MT4 to jest ok, ale jak mam cos zrobic w MT4 to mnie ch..... strzela. Prosty przyklad, zrob sobie kanal cenowy dla wiekszego trendu a nastepnie dwa mniejsze kanaly korygujace, powstanie z tego totalny miszmasz dlugich kresek w nieskonczonosc.
A teraz zrob sobie to samo w cTraderze.
Jedyne co mi przypadlo do gustu to wlasnie cTrader (desktop/web) oraz WebTrader w mForex.
MT4 przy nich to totalna porazka pod wzgledem funkcjonalnosci.
Szpece od ECN.....wlasnie, panie Dadas, prosze wypowiedziec sie, czy MT4 w pełni wspiera ECN czy brokerzy tylko nam tak obiecuja a prawda jest inna?
No, z pewnością MT4 nie jest tak od razu "user friendly".
Ale zaletą jest stosunkowo prosty język programowania, dzięki któremu można cuda-cudeńka robić.
To, że cię coś strzela, gdy chcesz kanały powyznaczać, tylko świadczy o tym,
że nie do końca znasz wszystkie możliwości MT4.
No, ale też fakt, że przynajmniej teoretycznie użytkownik nie musi się uczyć programowania.
Tylko ja jestem zdania, że człowiek mało inteligentny i tak nie ma czego szukać w tradingu, bo
to jest zajęcie tylko dla nieprzeciętnie inteligentnych, a reszta to niech gra w opcje, czy w inne "proste" ruletki.
Co do ECN, to właśnie pisałem wcześniej.
To nie jest tak do końca ECN, bardziej STP lub NDD.
Tylko, mój broker mówi otwarcie co jest co, nie ściemnia i nie stosuje chwytów reklamowych.
A do highend, to nie, nic mi nie płaci, ale jakby kto chciał otworzyć konto, to jest taka promocja polecenia znajomego.
Czyli, ja zapodaję klienta, on dostaje linka do rejestracji konta, a potem oba dostajemy bonusa.