DayTrading: Piątek 14.11.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 lis 2014, 00:00

Wzrost
11
38%
Bez zmian
4
14%
Spadek
14
48%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 14.11.2014

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Dadas pisze: Mówiłem ci, zmień broka.
A ta twoja admira to ok jest ? Zmiń łatwo powiedzieć....tylko na jakiego ?

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

shogomad pisze:
ja ze swojej strony polecam IC Markets - na chwilę obecną jest to chyba najlepszy broker :)

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED_d:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

shogomad pisze:
Na dobrego:
GOLDM1.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

freakout pisze:
shogomad pisze:
ja ze swojej strony polecam IC Markets - na chwilę obecną jest to chyba najlepszy broker :)
tzn wolał bym uniknać małych a "dobrych" ( specjalnie cudzysłów) broków u których może sie jeszcze coś wykrzaczyć na dniach. Szukam jakiejś dużej firmy co już długo jest na rynku, ma 99% zadowolonych userów, nie ma problemów z wpłacaniem wypłacaniem i spready są znośne. Jak to mówią takie TOP 5 jak byście zaproponowali to byłbym wdzięczny :564:

irmentruda
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: irmentruda »

shogomad pisze:Panowie macie taką dziwną świece na goldzie czy to u mnie w platformie tylko taki jakiś flux ?
Co to za brok i platforma?

Dadas

shogomad pisze:
freakout pisze:
shogomad pisze:
tzn wolał bym uniknać małych a "dobrych" ( specjalnie cudzysłów) broków u których może sie jeszcze coś wykrzaczyć na dniach. Szukam jakiejś dużej firmy co już długo jest na rynku, ma 99% zadowolonych userów, nie ma problemów z wpłacaniem wypłacaniem i spready są znośne. Jak to mówią takie TOP 5 jak byście zaproponowali to byłbym wdzięczny :564:
AM jest 12 lat na rynku.
Do małych nie należy.

A takiej firmy, któraby miała 99% zadowlonych klientów, to nigdzie nie ma.
Każda firma ma 100% zadowolonych klientów, bo ci niezadowoleni nie są już ich klientami.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2014, 17:23 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

shogomad pisze:tzn wolał bym uniknać małych a "dobrych" ( specjalnie cudzysłów) broków u których może sie jeszcze coś wykrzaczyć na dniach. Szukam jakiejś dużej firmy co już długo jest na rynku, ma 99% zadowolonych userów, nie ma problemów z wpłacaniem wypłacaniem i spready są znośne. Jak to mówią takie TOP 5 jak byście zaproponowali to byłbym wdzięczny :564:

IC Markets jest bardzo dużym brokerem, a na rynku jest od 2007 roku - warto im zaufać ;)

Dadas

shogomad pisze: tzn wolał bym uniknać małych a "dobrych" ( specjalnie cudzysłów) broków u których może sie jeszcze coś wykrzaczyć na dniach. Szukam jakiejś dużej firmy co już długo jest na rynku, ma 99% zadowolonych userów, nie ma problemów z wpłacaniem wypłacaniem i spready są znośne. Jak to mówią takie TOP 5 jak byście zaproponowali to byłbym wdzięczny :564:
Nie istnieje takie obiektywne top 5.
Każdy będzie tworzył ranking według swoich interesów.

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

irmentruda pisze:
shogomad pisze:Panowie macie taką dziwną świece na goldzie czy to u mnie w platformie tylko taki jakiś flux ?
Co to za brok i platforma?
Trading 212 - nie jest chyba najpopularniejszy czy najwiekszy, nie ma hedga, nie można otworzyć kilkku pozycji na tym samym instrumencie. A ograniczenie do 9 wykresów, 6 wskaźników czy 8 kresek kropek czy lini na wykresie mnie wkurza pomału.

No ale to mój pierwszy, kliknięty z banera reklamowego w ich filmiku ( fajnie zrobiony...naprawde zachęca )
Ale jak widze te wszystkie screeny z mt4 co dajecie to czuje że jestem w złym miejscu :D

-- Dodano: 15 lis 2014, 18:33 --
Dadas pisze:
shogomad pisze: tzn wolał bym uniknać małych a "dobrych" ( specjalnie cudzysłów) broków u których może sie jeszcze coś wykrzaczyć na dniach. Szukam jakiejś dużej firmy co już długo jest na rynku, ma 99% zadowolonych userów, nie ma problemów z wpłacaniem wypłacaniem i spready są znośne. Jak to mówią takie TOP 5 jak byście zaproponowali to byłbym wdzięczny :564:
Nie istnieje takie obiektywne top 5.
Każdy będzie tworzył ranking według swoich interesów.
freakout pisze:
shogomad pisze:tzn wolał bym uniknać małych a "dobrych" ( specjalnie cudzysłów) broków u których może sie jeszcze coś wykrzaczyć na dniach. Szukam jakiejś dużej firmy co już długo jest na rynku, ma 99% zadowolonych userów, nie ma problemów z wpłacaniem wypłacaniem i spready są znośne. Jak to mówią takie TOP 5 jak byście zaproponowali to byłbym wdzięczny :564:

dzieki chłopaki..no to już mam 2 do sprawdzenia - właśnie o taki typ mi chodziło, co by nie odkrywać ameryki na nowo i nie wpakować sie w jakiegoś podejrzanego. Jak pare lat tam działacie i jest ok to dla mnie dość dobra rekomendacja.

Zablokowany