DayTrading: Piątek 07.08.2015
Re: DayTrading: Piątek 07.08.2015
To co max miesięczny na sierpień już ustanowiony?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co do wolumenu rzeczywistego to jest dostępny dla niektórych par i daxa na Noble Markets, ale trzeba mieć chyba 3k depozytu i zrobić jedną transakcję na miesiąc czy jakoś tak.
Hmm... mówisz, że koniec wzrostów edka?karnak pisze:To co max miesięczny na sierpień już ustanowiony?

a masz coś na WIG banki i na indeksy? bo jest ciekawie dosyć

szczególnie patrząc na wolumen, skoro o nim dyskutujemy:
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/117865
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
http://www.cmegroup.com/trading/fx/
tu macie wolumeny 10 minut opoznienia na wykresie ale jest hehehe
tu macie wolumeny 10 minut opoznienia na wykresie ale jest hehehe

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Może ta aptekarska dokładność przełoży się na punkt zwrotny:highend pisze:Hmm... mówisz, że koniec wzrostów edka?karnak pisze:To co max miesięczny na sierpień już ustanowiony?![]()
![]()
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Może senat odwróci bieg tego wykresu - miejsce jest ciekawe?highend pisze:Hmm... mówisz, że koniec wzrostów edka?karnak pisze:To co max miesięczny na sierpień już ustanowiony?![]()
![]()
- atlanticos
- Maniak
doczytalem do tego miejsca i odpuscilem...coolcov pisze:Nigdy nie wiesz co się stanie. Dlatego niektórzy piszą, zę może odbije się od tej czy innej geometrii bo nie wiedzą od której. Z wolumenem możesz to stwierdzić prawie na 99 procent.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Żaba co tak się czepiasz ludzi. On ma metodę i działa.atlanticos pisze:doczytalem do tego miejsca i odpuscilem...coolcov pisze:Nigdy nie wiesz co się stanie. Dlatego niektórzy piszą, zę może odbije się od tej czy innej geometrii bo nie wiedzą od której. Z wolumenem możesz to stwierdzić prawie na 99 procent.
Ja mam swoją metodę i też mi działa - choć wy się śmiejecie i szydzicie (rozciąganie fibo, dsws).
Może coś zauważyłem, czego nie zauważyli inni i to wykorzystuję.
Może widzę świat (wykresy) po swojemu.....
Może mam coś z głową, ale ludzie upośledzeni bywają na swój sposób genialni.....

a tak naprawdę jestem zwykłym człekiem jak każdy z Was

-- Dodano: 08 sie 2015, 10:40 --
Bardzo dziękuję za ten wykres. Jeśli wig banki odbiją to i wig20 w górę.karnak pisze: Może senat odwróci bieg tego wykresu - miejsce jest ciekawe?
Co ciekawe sp500 zapowiada się na rajd w dół....
DAX - nie wiem.... ale spada cosik...
czy może być taka nomen omen akcja, że ktoś zacznie kupować PL akcje? Szczególnie, że w dniu krachu banków (jak ogłoszono o frankach) - był OGROMNY wolumen. To musieli grubi kupować.
z tego kolesia z XTB:
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Stajnia ... 72968.html
się śmieją w komentarzach, a wg mnie całkiem sensownie gada. I o bankach i o ropie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
podkreslilem czesc jego wypowiedzi i sadzilem ze to wystarczy ale widze ze Tobie trzeba rozwinac mysl zebys zrozumial sens... On twierdzi ze dzieki wolumenowi moze cos stwierdzic na forexie z 99% pewnoscia.... a ja twierdze ze skoro pisze o 99% pewnosci to albo dopiero zaczyna przygode z forexem albo...powoli ja konczy... do tego rzuca obok siebie dwa zdania wykluczajace sie... "nigdy nie wiesz co sie stanie" a za chwile "prawie na 99% "....mam nadzieje ze Ci to tym razem nakreslilem bardzo precyzyjnie...bez odbioruhighend pisze:Żaba co tak się czepiasz ludzi. On ma metodę i działa.atlanticos pisze:doczytalem do tego miejsca i odpuscilem...coolcov pisze:Nigdy nie wiesz co się stanie. Dlatego niektórzy piszą, zę może odbije się od tej czy innej geometrii bo nie wiedzą od której. Z wolumenem możesz to stwierdzić prawie na 99 procent.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz