BO & FBO
Re: BO & FBO
no i na AUD/CHF już mnie wkurzyli doszli do moich wczorajszych TP czyli 9500 niestety już beze mnie. Teraz mam problem gdzie wejść fajnie by było jakby doszli do 9460 i potem up, jest ponad 100 pipek do wyciągnięcia, swoją drogą wczoraj tak było widać z wykresu że dojdą do 9500, bo już tyle napatrzyłem się na wykresy że nie widziałem innej opcji, no nic trzeba obserwować i szukać dobrego wejścia
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Sell AUD/CHF tylko dla doświadczonych graczy, albo kamikadze:)
Moim zdaniem Eur/jpy na sell można szukać setupu, ja tam już siedzę (chociaż troszkę ryzykownie bo wczesna godzina, ale nie mogłem sobie odmówić, wszedłem z większym SL)
Moim zdaniem Eur/jpy na sell można szukać setupu, ja tam już siedzę (chociaż troszkę ryzykownie bo wczesna godzina, ale nie mogłem sobie odmówić, wszedłem z większym SL)
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, 08:18 przez Trader1, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszedłem mniejsza pozycją w eur/aud para skorelowana z aud/chf, oczywiście licze się z tym, że mogą aż cofnąć do tej kreski wyżej, fajnie by było jakby zjechali do tego niebiskiego kwadrata i tam mógłby być solidny long, bo tam została przebita LT z ORGR, zobaczymy ale taki scenariusz przewiduje, moje wejście na dojściu do ZL z H1 i Pb z H1, zobaczymy cyz będa chcieli więcej skorekcić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czerwieniek o tobie kamikadze bym nie napisał... raczej doświadczony gracz, wiec pewnie będzie jak piszesz 
Kto nie ryzykuje, ten się nie bawi:)

Kto nie ryzykuje, ten się nie bawi:)
ja juz za dużo się w życiu naryzykowałem, możesz napisac dlaczego sell na aud/chf jakiś zrzut i jakie jest Twoje TP?
dzisiaj nie oglądałem ejka ale wczoraj trochę przykosiłem na skalpie
dzisiaj nie oglądałem ejka ale wczoraj trochę przykosiłem na skalpie
Ja tam nie siedzę.. myślałem, ze ty chcesz wejść, ja widzę tam longa, tylko troszkę za mocno urośli, wiec trzeba czekać na korektę, która może się nie zdarzyć,
prawdę mówiąc wszedłem tam wczoraj wieczorem na longa, ale po przemyśleniach i pod presja późnej godziny wyszedłem (często się zdarzało,ze przez noc sytuacja się zmieniała a ja rano miałem SL) , myślałem, ze utrzyma się troszkę mniejszy pinbar przez noc, dzisiaj korekta i tam bym wszedł w longa, jak widać, miałbym ładny profit... hmm
edit: wlasnie wszedlem w EURCAD LONG
prawdę mówiąc wszedłem tam wczoraj wieczorem na longa, ale po przemyśleniach i pod presja późnej godziny wyszedłem (często się zdarzało,ze przez noc sytuacja się zmieniała a ja rano miałem SL) , myślałem, ze utrzyma się troszkę mniejszy pinbar przez noc, dzisiaj korekta i tam bym wszedł w longa, jak widać, miałbym ładny profit... hmm
edit: wlasnie wszedlem w EURCAD LONG
AUDCAD zakonczony - po korekcie jeżeli będzie będę szukał dalej longa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tak patrzę na kabla i nawet nie wiedziałem że wczoraj nie dziennym zrobili PB, hmm dzisiaj ważne info dla kabla za pół godziny ciekawe co zrobią dodatkowo chciałbym up na GBP/chf ale żadnych potwierdzeń chyba że zrobią FBO na wczorajszych minimach nic dalej obserwujemy, ładne trader ważne brać co swoje również aby na dalszą grę było 

Na eur jpy sie uparłem jest setup na krotka i wg mnie dłuższa krotka.
a mnie strasznie jak narazie eur/aud wkurza widzę że to korekta bo żadnych silnych sygnałów na up nie ma a jednak nie chcą zawrócić