xamael od jakiegoś czasu piszę otwartym tekstem, że jestem niechętny takiej formie działalności podstawowej, przynajmniej na początku, właśnie dlatego, że moje sukcesy na FX wyglądają jak sinusoida.xamael pisze:to jeżeli sam nie umiesz inwestować na FX to czy będziesz czyms innym w takiej konstrukcji jak pijawką?
I znów wracamy do pomysłu na zarządzanie kasą i KNF... Pisałem już o tym wielokrotnie. Czemu mam po raz kolejny odpierać ten sam zarzut?xamael pisze:beginner prowadziłeś jakąś spółkę kapitałową? Działalność gospodarczą? Podaj numer KRS czy REGON. Mam w rodzinie specjalistów od kadr, księgowości, kilku znajomych w zarządach spółek prowadzenie większej działalności wymaga sporo wysiłku i kwalifikacji, ciekawe co by powiedział KNF na ten pomysł.
Czy prowadziłem, co prowadziłem, czym zajmuje się moja rodzina, co mogę wnieść, z chęcią o tym porozmawiam z kimś, kto jest zainteresowany, ma chęci, entuzjazm i z kim ewentualnie współpraca by się ułożyła.
Dodano po 1 minutach:
Pomysł Numizmatyka wydaje mi się interesujący, i rzeczywiście to może być szansa dla kilku osób... na wiedzę w pierwszej kolejności.