Rzad Izraela w przeciwieństwie do prawie każdego rządu polskiego raczej chroni swoich obywateli przed cwaniakami, naciągaczami czy wrecz oszustami z zagranicy. Sądze że takim smiałkiem natychmiast zaintersowałyby się służby specjalne wrażego kraju. I druga sprawa - rząd Izraela nigdy nie wydaje innym panśtwom swoich obywateli, nawet zbrodniarzy co oczywiscie jest skandalem międzynarodowym.beginner pisze:Kilka stron wcześniej napisałem, że raczej ten kierunek mnie chwilowo nie interesuje... Zdania przez kilka stron nie zmieniłem.bigben pisze:A tak się zapytam pół żartem pół serio czy miałbyś odwagę sprzedawać takie "sygnały" w Izraelu lub ewentualnie na portalu "racjonalista.pl" ;D ?
Czemu w Izraelu? Kupują tam?
A skutkuje to tym m.in. ż p. Moshe może bezczelnie straszyć sądem jednego z forumowiczow a sam czuje się bezpieczny bo wie że nawet jesli ktos z jego byłych klientow który czuł się poszkodowany i wygra sprawę przeciwko niemu w polskim sądzie to włos mu z głowy nie spadnie bo jego macierzysty rząd go nie wyda polskiemu wymiarowi sprawiedlowości.