AliorTrader - ECN.
-
- Bywalec
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witam.
Następnie ustaw sobie zakres danych np. z ostatniego tygodnia.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Wiadomości pojawiają się na platformie Alior Trader. W menu wybierz Narzędzia obrotu-->Informacjekingjaxe pisze:można prosić o link, bo nie mogę znaleźć tych narzędzi obrotu i informacji
ascende
mam to samo
Następnie ustaw sobie zakres danych np. z ostatniego tygodnia.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
NiceFox pisze:Bajki opowiadasz, było napisane że jest wersja beta.
Różnice w interpretacji mamy tak jak do postu Largo :cytuję "Ja kilka tygodni poświęciłem ProTrader MultiStation i dałem sobie spokój. Program jest w bardzo głębokiej fazie beta, ma pełno błędów, braków i niedogodności ergonomicznych. Oni zdaje się dopiero od niedawna zatrudnili stałego testera. Jeśli przycisną i skoncentrują się na poprawianiu tego co jest a w dalszej kolejności dodawaniu przydatnych funkcjonalności to za rok może być to niezły produkt."
NiceForex: odpuść w końcu może co? Bo bzdury wypisujesz i nie możesz tego pojąć.
Jak sam cytujesz wyżej Largo pisał o "ProTrader MultiStation". To NIE JEST to samo co "ProTrader". To 2 różne programy (choć producent ten sam) co Marchew bezskutecznie stara Ci się uświadomić ....
ZZ no jaki masz problem? Widzę, że jak tylko ja napiszę to nie uwierzysz? Ile osób musisz mieć do potwierdzenia ?zz pisze:Panowie ,zamiast tych kłótni to postarajcie się odnieś do mojego poprzedniego postu i dajcie odpowiedż tak ? czy nie?.
Sam się przekonaj ... demo widział? Nie? Zassaj i zobacz na nazwy plików, porównaj z instalką PT i wyciągnij wnioski.
Albo od razu załóż konto w Barclays (minimalna wpłata bodaj 20K GBP) czy może zadzwoń do nich i wypytaj .....
-
- Bywalec
CFD na polskie akcje
Dlaczego Alior Trader nie oferuje krótkiej sprzedaży polskich akcji CFD? Przecież po to powstały CFD , żeby grać na wzrosty lub na spadki. No i prowizja jest moim zdaniem za wysoka 50 PLN bez względu na ilość kontraktów, to przecież na futures GPW np. za kontrakt na akcje płaci się prowizje 3 PLN Smile W tej kwestii Alior kompletnie dał klape Sad
ZZ no jaki masz problem?
Wiesz green7 wychodzę z fundamentalnego założenia że nie można narażać więcej niż 2-3 % kapitału więc w moim przypadku / 20 tyś GBP czyli 100 tyś zł na 2-3 %//green7 pisze:Albo od razu załóż konto w Barclays (minimalna wpłata bodaj 20K GBP) czy może zadzwoń do nich i wypytaj ....
będzie ciężko......

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Wziąłem i zassałem ten wynalazek.
Jakiś goopi chyba jestem, bo coś mało intuicyjna ta platforma. Na szkolenia jakieś chyba by trzeba albo ze dwie książki przeczytać a tu z czasem krucho.
Trochę mam wrażenie, że po MT4, to tak jak by od księgowego żądać znajomości informatyki i baz danych, aby pracował na programie księgowym.
Moim zdaniem przerost formy nad treścią. Ale może się na tym nie znam.
Jakiś goopi chyba jestem, bo coś mało intuicyjna ta platforma. Na szkolenia jakieś chyba by trzeba albo ze dwie książki przeczytać a tu z czasem krucho.
Trochę mam wrażenie, że po MT4, to tak jak by od księgowego żądać znajomości informatyki i baz danych, aby pracował na programie księgowym.
Moim zdaniem przerost formy nad treścią. Ale może się na tym nie znam.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
a ja musze pochwalić platforme
chociaż na początku jest troche dziwna, to ma pare rzeczy za które
np:
-warstwy (można jednym kliknięciem ukryć malowanki, zlecenia)
-kwotowe wyświetlanie Stop lossów
-wskażniki ukrywane jednym klinięciem
pare rzeczy jest do dopracowania, ale ogólnie to spory PLUS

chociaż na początku jest troche dziwna, to ma pare rzeczy za które

-warstwy (można jednym kliknięciem ukryć malowanki, zlecenia)
-kwotowe wyświetlanie Stop lossów
-wskażniki ukrywane jednym klinięciem
pare rzeczy jest do dopracowania, ale ogólnie to spory PLUS

W czasie uczty nie opowiadaj, jak należy jeść, ale jedz, jak należy.