AliorTrader - ECN.
Po zniknięciu forum Protradera i wszystkich postów, nie podam Ci linka.green7 pisze:Nie mam tam reala, ale bawiłem się parę razy demem. Zawsze to był protrader.zz pisze:Rok temu rozmawiałem z klientem Barclays banku bardzo chwalił platformę
green7 czy Barclaysa też stosuje pro tradera ?.
Z góry dzięki za info.
Eeee co Ty tam wiesz o zabijaniu ...NiceFox pisze:Nie wygląda ta platforma na Protradera. Rok temu Protrader byl jeszcze w fazie beta. Zapisałem się Barclaysa. Jak się ze mną skontaktują to zobaczymy co to jestTo jest PT zerknij na screeny tutaj zobaczysz podobieństwo:
http://www.barx.com/demos/SS_Demo/Barx_SS_demo.html
Różnice są bo:
1. PT został przygotowany specjalnie na ich potrzeby
2. Używali dosyć starej wersji, i wygląda ciut inaczej niż aktualna. Ostatnio jak zassałem demo (parę miesięcy temu ale jest jeszcze na dysku) była to wersja PT z kwietnia 2009 roku.
Ciężko więc będzie obronić twierdzenie że rok temu PT był w fazie beta. No chyba, że może oni tylko demo tego dają a na kontach real działa co innego ... ale nie sądzę
Ogólnie nie miałem nigdy najlepszego zdania o stabilności PT multistation - tą wersję testowałem i było sporo różnych "zonków".
Ale o obecnej wersji nie wypowiadam się bo nie sprawdzałem - liczę na to że Karol zrobił dobrą robotę i da się pracować bez większych stresów.
Na forum było napisane o wersji beta Protradera. Na 100% było napisane ,że Protrader jest w wersji beta. Stąd ta informacja.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
NiceFox pisze:NiceFox napisał:
Nie wygląda ta platforma na Protradera. Rok temu Protrader byl jeszcze w fazie beta. Zapisałem się Barclaysa. Jak się ze mną skontaktują to zobaczymy co to jest
NiceFox pisze:Po zniknięciu forum Protradera i wszystkich postów, nie podam Ci linka.
Na forum było napisane o wersji beta Protradera. Na 100% było napisane ,że Protrader jest w wersji beta. Stąd ta informacja
Dobrze by było aby ktoś zorientowany się wypowiedział // może ktoś mieszkający w UK /// czy Barclays Bank stosuje pro tradera.
Myślę że czulibyśmy się z tym lepiej i pewniej.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Witam.
NiceFox znów myli ProTradera z PT Multistation.
PT Multistation był w fazie BETA i vendorsy, które przeniesione zostały do ProTradera nadal są w wersji rozwojowej.
Jednak vendorsy dotyczą połączeń z innymi brokerami tj. Dukascopy, FXCM, DBFX itd.
Natomiast sam ProTrader w wersji klient-server nie jest w wersji beta.
Znowu gdzieś coś świta NiceFox'owi ale nie bardzo wie gdzie. Pewnie pamięta moją odpowiedź na jego post w tym wątku http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=150
I stąd uważa, że ProTrader jest w wersji beta.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nigdy na forum ProTradera nie było napisane, że projekt ProTrader jest w wersji beta.zz pisze:NiceFox pisze:NiceFox napisał:
Nie wygląda ta platforma na Protradera. Rok temu Protrader byl jeszcze w fazie beta. Zapisałem się Barclaysa. Jak się ze mną skontaktują to zobaczymy co to jestNiceFox pisze:Po zniknięciu forum Protradera i wszystkich postów, nie podam Ci linka.
Na forum było napisane o wersji beta Protradera. Na 100% było napisane ,że Protrader jest w wersji beta. Stąd ta informacja
Dobrze by było aby ktoś zorientowany się wypowiedział // może ktoś mieszkający w UK /// czy Barclays Bank stosuje pro tradera.
Pozdrawiam.
NiceFox znów myli ProTradera z PT Multistation.
PT Multistation był w fazie BETA i vendorsy, które przeniesione zostały do ProTradera nadal są w wersji rozwojowej.
Jednak vendorsy dotyczą połączeń z innymi brokerami tj. Dukascopy, FXCM, DBFX itd.
Natomiast sam ProTrader w wersji klient-server nie jest w wersji beta.
Znowu gdzieś coś świta NiceFox'owi ale nie bardzo wie gdzie. Pewnie pamięta moją odpowiedź na jego post w tym wątku http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=150
I stąd uważa, że ProTrader jest w wersji beta.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Rozłączenia będą sie zdarzać,tak jest wszędzie np. w GFT też czasami krótkotrwałe rozłączenia się zdarzały,i to często, można to było załatwić automatycznie wznowienie bez SMS,może Alior też by to wprowadził znacznie ułatwiło by nam to życie......serwis zalatwil problem o 1235
i nagla paczka 6 sms Smile
system juz dziala

Pozdrawiam.
Dodano po 3 minutach:
PS wracam do mojego poprzedniego pytania , dobrze by było aby ktoś zorientowany się wypowiedział // może ktoś mieszkający w UK /// czy Barclays Bank stosuje pro tradera.
Czy też występują rozłączenia i jak sobie z tym radzą..
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
- BM Alior Bank
- Pasjonat