Niby niewiele ale strasznie wkurzające to było. Coś jak nagminne niewydawanie kilku groszy na stacjach benzynowych.
Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
A jak ogólnie teraz Admiral się sprawuje? Głownie chodzi mi o 1-2 pipsowe poślizgi, które były niemalże standardem na koncie Pro przy otwieraniu i zamykaniu pozycji.
Niby niewiele ale strasznie wkurzające to było. Coś jak nagminne niewydawanie kilku groszy na stacjach benzynowych.
-
ZamulonyTrader
- Uczestnik

Admiral zachowuje standardy jak zwykle i nie ma co marudzić.
Jak ktos chce ecn i nie ma 1000$ to mozna pogadać i otworzą przy mniejszej kwocie ale wiadomo, ze trzeba umieć porozmawiać.
Jak ktos chce ecn i nie ma 1000$ to mozna pogadać i otworzą przy mniejszej kwocie ale wiadomo, ze trzeba umieć porozmawiać.
-
irmentruda
- Maniak

jednej rzeczy nie rozumiem, w mailu z biura AM przedstawili spore zmiany a na stronie internetowej polskiej i angielskiej zero zmian i informacji o nowych kontach - dalej Standard, Pro i MT5.
Email od Admiral Markets w dniu 2014-09-30.
Nowy wymóg depozytowy przy handlu na franku szwajcarskim
Szanowni Państwo,
Informujemy, że od dnia 13 października 2014 r., Admiral Markets AS wprowadza zmieniony wymóg depozytowy dla par walutowych z frankiem szwajcarskim. Zmiana ta ma na celu zminimalizować ryzyko związane ze zmianą trendów monetarnych i politycznych w Unii Europejskiej.
Rosnące ryzyko geopolityczne w regionie, w połączeniu ze zmianami polityki pieniężnej przez Europejski Bank Centralny (ECB), stawia wyzwanie Szwajcarskiemu Bankowi Narodowemu (SNB) w kwestii utrzymywania ustalonego minimalnego limitu kursu wymiany EURCHF. Aby ograniczyć do minimum związane z tym zagrożenia, wymóg depozytowy dla handlu na parach walutowych z frankiem szwajcarskim (CHF) zostanie podniesiony czterokrotnie z obecnego poziomu.
W związku z tą zmianą, prosimy odpowiednio dostosować używane strategie handlu.
Z poważaniem,
Admiral Markets AS
Nowy wymóg depozytowy przy handlu na franku szwajcarskim
Szanowni Państwo,
Informujemy, że od dnia 13 października 2014 r., Admiral Markets AS wprowadza zmieniony wymóg depozytowy dla par walutowych z frankiem szwajcarskim. Zmiana ta ma na celu zminimalizować ryzyko związane ze zmianą trendów monetarnych i politycznych w Unii Europejskiej.
Rosnące ryzyko geopolityczne w regionie, w połączeniu ze zmianami polityki pieniężnej przez Europejski Bank Centralny (ECB), stawia wyzwanie Szwajcarskiemu Bankowi Narodowemu (SNB) w kwestii utrzymywania ustalonego minimalnego limitu kursu wymiany EURCHF. Aby ograniczyć do minimum związane z tym zagrożenia, wymóg depozytowy dla handlu na parach walutowych z frankiem szwajcarskim (CHF) zostanie podniesiony czterokrotnie z obecnego poziomu.
W związku z tą zmianą, prosimy odpowiednio dostosować używane strategie handlu.
Z poważaniem,
Admiral Markets AS
Na demo Admiral.Prime całkowita prowizja za 1 lota to 7 jednostek waluty bazowej, gdzie dawniej na Admiral.Pro były 4. Jeśli to nie bug i tak zostanie to niestety wielkie rozczarowanie.
Byłe konto Pro
Na walutach bez prowizji, reszty jeszcze nie testowałem
Na walutach bez prowizji, reszty jeszcze nie testowałem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Otworzyłem dziś Prime, na testy zgodzili się żeby wpłata była troszkę niższa. generalnie mega pozytywnie to wygląda zlecenia wchodzą jak w masło mimo większych kosztów transakcyjnych, niż na starym prosie. zobaczymy jak będzie hulać w czasie większej zmienności, ma ktoś może markets ? jak wchodzą zlecenia? kuszą mnie niższe koszty, i większa dźwignia może się okazać że nie ma różnicy.
37zł za lota, 
Jakość kosztuje, za taką obsługę i standard spokojnie można kroić stówkę od lota
Jakość kosztuje, za taką obsługę i standard spokojnie można kroić stówkę od lota
Mam pytanie
czy gra ktos na Admiralu pod dane?
bo na demo mam poślizgi
?
czy gra ktos na Admiralu pod dane?
bo na demo mam poślizgi
?
- kamilussss
- Gaduła

Też na razie testuje ich na demo, poślizgi to i mam bez danych, a dziś to nawet zacięły notowania się na kwadrans.
Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód.