Admiral Markets - Wątek II
-
- Maniak
Re: Admiral Markets - Wątek II
Na jakim koncie był taki zwis?
- kamilussss
- Gaduła
Demo admiral standard, ten najniższy rachunek.
Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód.
nie dawno gralem pod dane na jakiejś parze, ustawilem ok.17 pips SL i nic, dobrze ale poszlo wcielo mi transakcje na SL
milo ze poszlo w dobrym kierunku,
jaki jest dobry broker po dane? (wiem ze nie moze byc raczej ECN)
gra ktos?
milo ze poszlo w dobrym kierunku,
jaki jest dobry broker po dane? (wiem ze nie moze byc raczej ECN)
gra ktos?
Admiral wprowadził naprawdę nowy standard, to co zrobili teraz to mistrzostwo świata, teraz pewnie długo nikt im nie podskoczy z warunkami 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
ale nie da grac raczej pod dane nadal, sa poslizgi, chyba ze ktos zdolal jakos, bo ja nie umiem na demo,
moze demo do ECN, ale chyba nie,
moze demo do ECN, ale chyba nie,
z tymi poślizgami to widziałem je, czasami można było je nawet wykorzystać na swoją korzyść,
jakkolwiek dzisiejsze zachowanie które zobaczyłem u brokera stawia pod znakiem zapytania jego wiarygodność,
pomimo luki w dół na ideksach zamknął mi pozycje na poziomie TP z piątku,
tak nie powinien robić uczciwy broker,
oj wstyd Admiral Markets

jakkolwiek dzisiejsze zachowanie które zobaczyłem u brokera stawia pod znakiem zapytania jego wiarygodność,
pomimo luki w dół na ideksach zamknął mi pozycje na poziomie TP z piątku,
tak nie powinien robić uczciwy broker,
oj wstyd Admiral Markets

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
- kamilussss
- Gaduła
Nowa Jakość! gówno prawda! W piątek stanęły mi dane na kwadrans mimo iż połączenie z serwerem cały czas było, dziś jak wpłaciłem gotówkę to się okazało że na live są kwotowania do 0,0001 zamiast 0,00001, pan na czasie jak go zapytałem kazał odświeżyć listę instrumentów gdy napisałem że nie pomogło raczył się rozłączyć, ponadto świece z rachunku live różnią się od świec z demo są porwane jak by nagle spadła płynność gdy u innych brokerów jest ok.
Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód.
Jakie konto, jaki instrument?kamilussss pisze:Nowa Jakość! gówno prawda! W piątek stanęły mi dane na kwadrans mimo iż połączenie z serwerem cały czas było, dziś jak wpłaciłem gotówkę to się okazało że na live są kwotowania do 0,0001 zamiast 0,00001, pan na czasie jak go zapytałem kazał odświeżyć listę instrumentów gdy napisałem że nie pomogło raczył się rozłączyć, ponadto świece z rachunku live różnią się od świec z demo są porwane jak by nagle spadła płynność gdy u innych brokerów jest ok.
- kamilussss
- Gaduła
Górna część już nieaktualne, problem rozwiązany, ale zawiecha była, choć poślizgi bywają, do armady jeszcze im dużo brakuję.JAREK67 pisze:Jakie konto, jaki instrument?kamilussss pisze:Nowa Jakość! gówno prawda! W piątek stanęły mi dane na kwadrans mimo iż połączenie z serwerem cały czas było, dziś jak wpłaciłem gotówkę to się okazało że na live są kwotowania do 0,0001 zamiast 0,00001, pan na czasie jak go zapytałem kazał odświeżyć listę instrumentów gdy napisałem że nie pomogło raczył się rozłączyć, ponadto świece z rachunku live różnią się od świec z demo są porwane jak by nagle spadła płynność gdy u innych brokerów jest ok.
-- 13 paź 2014, 12:24 --
Wszystko ok. dopóki na rynku zaczyna się coś dziać, wtedy wszystkie stopy są zamrożone.
-- 13 paź 2014, 12:54 --
Jak ktoś chcę założyć konto ECN z depo mniejszym niz 3k to mogę mu polecić złożenie rachunku markets i potem przetransferowanie na konto ECN żadnych problemów można ile się chcę.

-
- Maniak
na dawnym Admiral Standard po zmianie na Admiral Classic pogorszyly sie spready.
UJ nonstop przez caly dzień 2 pipsy (do tej pory bylo tak w nocy i rano, w dzien 1);
UCad 2 pipsy (bywało 1 pips);
GUsd 3 do 4 pipsy (było 2 do 3);
GJpy 5 pips (było 3 do 4).
Trzeba sie przenieść na coś innego i o to chyba im chodzi.
UJ nonstop przez caly dzień 2 pipsy (do tej pory bylo tak w nocy i rano, w dzien 1);
UCad 2 pipsy (bywało 1 pips);
GUsd 3 do 4 pipsy (było 2 do 3);
GJpy 5 pips (było 3 do 4).
Trzeba sie przenieść na coś innego i o to chyba im chodzi.