Ten broker (Admiral Markets) to jakaś kpina.
Zlecenia albo nie wchodzą wcale, albo wchodzą z kilkunasto sekundowym opóźnieniem, to samo dotyczy przesuwania SL - albo nie da rady przesunąć w ogóle, albo przesunięcie następuje po kilkunastu sekundach, albo po zresetowaniu platformy (i nie chodzi tutaj o odległość SL od ceny).
Tylko dziś platforma zwiesiła mi się całkowicie 2 razy. Spready są dość wysokie.
Moja opinia - zdecydowanie odradzam, szkoda nerwów i pieniędzy na dodatkową jeszcze walkę z brokerem. Jak było dziadostwo, tak jest nadal. W porównaniu z Armadą, to Admiral jest starym zdezelowanym maluchem, natomiast Armada to Porsche.
Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
Mam tu rachunek od kilku dni (po kilku latach przerwy - Admiral.Markets) Nie zauważyłem żeby się coś wieszało. SL i TP też przestawiam bez problemu. Może to kwestia jakości łącza ?adv pisze:Ten broker (Admiral Markets) to jakaś kpina.
Zlecenia albo nie wchodzą wcale, albo wchodzą z kilkunasto sekundowym opóźnieniem, to samo dotyczy przesuwania SL - albo nie da rady przesunąć w ogóle, albo przesunięcie następuje po kilkunastu sekundach, albo po zresetowaniu platformy (i nie chodzi tutaj o odległość SL od ceny).
Tylko dziś platforma zwiesiła mi się całkowicie 2 razy. Spready są dość wysokie.
Moja opinia - zdecydowanie odradzam, szkoda nerwów i pieniędzy na dodatkową jeszcze walkę z brokerem. Jak było dziadostwo, tak jest nadal. W porównaniu z Armadą, to Admiral jest starym zdezelowanym maluchem, natomiast Armada to Porsche.
Platforma innego brokera chodziła u mnie cały dzień normalnie, więc prawdopodobnie łącze tutaj nie miało z tym nic wspólnego.JAREK67 pisze:Mam tu rachunek od kilku dni (po kilku latach przerwy - Admiral.Markets) Nie zauważyłem żeby się coś wieszało. SL i TP też przestawiam bez problemu. Może to kwestia jakości łącza ?adv pisze:Ten broker (Admiral Markets) to jakaś kpina.
Masz "szczęście" o ile to w ogóle właściwe słowo, że wszystko chodziło u Ciebie dobrze, to powinien być standard, a nie los na loterii dla wybranych.
Zobaczę jak będzie w dniu jutrzejszym u mnie, jeżeli nadal taki cyrk będzie się powtarzał, to podziękuję im za współpracę.
Wg mnie Admiral postanowił wycofać z oferty konta Standard i zmienił ich ofertę na o wiele gorszą w Classic.
Natomiast konta Market to spora poprawa oferty, bo w końcu można handlować na DAXie bez ciągłych requotów a na DJ30 w ciągu sesji europejskiej jest często 1 pips co jest ewenementem u brokerów.
Natomiast konta Market to spora poprawa oferty, bo w końcu można handlować na DAXie bez ciągłych requotów a na DJ30 w ciągu sesji europejskiej jest często 1 pips co jest ewenementem u brokerów.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
- kamilussss
- Gaduła
Ja mam konto markets i 3 razy zamrozili mi SL dzisiaj.
Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód.
Mogę potwierdzić. Jutro uciekam od tego broka.kamilussss pisze:Ja mam konto markets i 3 razy zamrozili mi SL dzisiaj.
Właśnie mam pozycje która chciałem zamknąć i kur.wa nie moge...
Ani przesunąć SL'a, ani TP'a - kompletnie nic.
Dziś się to zdarzyło 3 razy...
Czy ktoś jeszcze ma takie problemy ? Przecież to jest złodziejstwo w żywe oczy.
Potwierdzam, pozycja mi wisi, ponad 100p na plus zero możliwości zamknięciaMpapiez pisze:
widać wprowadzili nowe serwery i na razie mają tak wielkie problemy techniczne że nie mogą sobie z nimi poradzić
chyba mają ambicje dogonić aliora w awaryjności
gratuluję, róbcie tak dalej a nie znajdziecie frajera do założenia konta
chyba mają ambicje dogonić aliora w awaryjności
gratuluję, róbcie tak dalej a nie znajdziecie frajera do założenia konta

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
otworzyłem nowe (Admiral.Markets) na próbę i kicha jak na razie nie moge złożyć zleceniaajot pisze:Potwierdzam, pozycja mi wisi, ponad 100p na plus zero możliwości zamknięciaMpapiez pisze:
komunikat proszę czekać zlecenie jest przetwarzane przez serwer
Ostatnio zmieniony 13 paź 2014, 22:16 przez Jones, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Widzę że nie tylko ja mam problem z zamykaniem. U mnie tez nic nie działa.