to była tzw "zemsta Kerimba"iwan pisze:L?

ps. jak będziecie go częściej wkurzać to....

Pozdrawiam

<kerimb> pisze:http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 661#231661
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... p?id=27207
Kurna! Czyżbym się walnął o rok? Nie możet byt ... Założyłem marzec 2012 ... Poziom ceny się zgadza ... Jeśli to jest to COS już, to będzie JEBUT ale kurdę nie możet byt aby się tak machnąć na rok do przodu ... Wot ciort ... Jeśli budiet tera, to moze i lepiej ... Budiet wsio choroszo, ocien krasiwo i w pariadkie ... A jeśli nie, to szto my najdiom w III 2012?
Robi się ciekawie ... Jutro środa a więc będzie jeszcze ciekawiej ... Wylecą czy nie wylecą? ... Hmmm ...
Przepraszam, że Ci nie odpisałem ... Może tak pokażesz swój geniusz i doświadczenie spekulanta? To co dla Ciebie być może jest wiecznością, pisząc konkretnie o H1, dla mnie jest dopiero początkiem na który mogę wogóle nie zwrócić uwagi. Jeśli byś popatrzył deko wyżej, to byś również zauważył pewne sygnały na deko wyższych TFach. Moja informacja poszła na prośbę kolegi "thefear" o podanie wejścia w średnim terminie. Jako, że nie podał o jaki okres mu dokładnie chodzi podałem wejście, spiesząc się z nim deko. Wyprzedziłem sam siebie, czyli chciałem być lepszy od samego siebie. Jeśli śledziłeś być może wątek dotyczący konkursu XTB, to powinieneś zauważyć, że napisałem tam, że nie chcę podawać sygnału do momentu potwierdzenia się mojego sygnału w środę. Sygnał był pewny i się sprawdził. W ciągu 3 dni było do wzięcia ponad 200 pipsów. Niestety ja chciałem ten sygnał podać jak najszybciej i już we wtorek wieczorem to uczyniłem. Stwierdziłem (niestety błędnie), że mamy godzinę 20 i nic się już nie powinno wydarzyć na Rynku. Niestety Panowie postanowili jeszcze raz z rańca podjechać w dół aby się obkupić i plan spalił na panewce. Jeśli bym poczekał tak jak napisałem do środy z podaniem sygnału, to wejście było by idealne. Tak, czy owak kierunek był OK i wchodząc ponownie z moim sygnałem można było wziąć ponad 200 pipsów. Więc nie wiem o co biega?marcinx64 pisze:To był po prostu test samodzielnego myślenia, taki element edukacyjny od kerimba, doświadczony trader który ogarnia rynek, dostrzegł potrójny szczyt na H1 i wie że wchodzenie w L w takim wypadku jest samobójstwem
A początkujący który pod to zagrał też już wie
Po tygodniu było tyle ... http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 619#282619<kerimb> pisze:Krótka analiza ekonomiczna aktualnej sytuacji ... Spłacać kredyty kto ma i ile może jak najszybciej ... !!! Litości nie będzie!!!<kerimb> pisze:A więc Panowie POLSKA tonie! ...
A teraz mamy tyle ...<kerimb> pisze:16-02-2011 rok ...
I jak Panowie idzie?<kerimb> pisze:Krótka analiza ekonomiczna aktualnej sytuacji ... Spłacać kredyty kto ma i ile może jak najszybciej ... !!! Litości nie będzie!!!<kerimb> pisze:A więc Panowie POLSKA tonie! ...![]()
LOW EURPLN z 16-02-2011 roku 3.9000 ... i jazda w górę ...
LOW CHFPLN z 16-02-2011 roku 2.9000 ... i jazda w górę ...
W chwili obecnej ...
EURPLN ... 4.0000 ... wzrost o 1000 pipsiorów
CHFPLN ... 3.1400 ... wzrost o 1500 pipsiorów
Czy ktoś da więcej? To tylko tydzień ... Kiedy zwrot? ...