7LS part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
axb
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axb »

"To ambasador Turowski powiedział nam, że trzy osoby przeżyły katastrofę, że trzy osoby okazywały znaki życia, że widział trzy karetki" - ujawnia gość Kontrwywiadu RMF FM Jakub Opara. Urzędnik Kancelarii Prezydenta Kaczyńskiego był obecny 10 kwietnia na lotnisku w Smoleńsku. Graś i Arabski cały czas coś kombinowali, bali się spotkania Tusk-Kaczyński - wspomina.
http://www.rmf24.pl/opinie/wywiady/kont ... nId,316449

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

To już jest zgroza i OBŁUDA do potęgi 100000000000000000! Czołowy piewca poczynań Wpadki Komorucha zaczął się stawiać Ruskim. Żałosne!

Trza było panie (celowo z małej) Nałęcz wcześniej reagować! Wcześniej! Kiedy mogliśmy mieć najważniejszy dowód (skrzynka z parametrami lotu) u nas! Mogliśmy mieć oryginał!

A teraz to se możecie szczekać na Ruskich ... Tylko międzynarodowa komisja może to wszystko odkręcić!

BADZIEWIARZE! Gdzie byli i są doradcy phlemiela i Wpadki? Ehhhhh ...

axb
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axb »

gdzie się teraz podziewasz?

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

axb pisze:gdzie się teraz podziewasz?
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 585#265585
<kerimb> pisze:Nie gram ... Pracuję nad częściami EA i testuję nowych brokerów ... Dukas jest zajebisty ale ni kuta nie idzie mi spekulować na JF ... Próbuję mostem z MT4 ale jak krew z nosa na razie ...
<kerimb> pisze:Myślę, że gdzieś do końca miecha to potrwa i REAL

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

A więc Panowie POLSKA tonie! ...

Podziękujmy wszystkim, którzy do tego się przyczynili. Panom z obecnego rządu a w szczególności "dzieciom" głosującym na tych popaprańców bez wiedzy ...

Został LOTOS do opchnięcia i KGHiM nawet ... Przerzucili rurkę w Bałtyku ponad naszymi głowami blokując dojście do portu i terminala w Świnoujściu. Ruskie przejmą LOTOS i nagle rurociąg "Przyjaźń" ulegnie awarii i będzie nieopłacalny jego remont. PKN ORLEN nie będzie miał surowca do przerobu i wtedy Ruscy go wezmą za 1$ ...

Firmę (KGHiM), która przynosi 8 miliardów PLNów rocznie oni chcą opchnąć za 11 miliardów PLNów. A gdzie jej majątek?

Kiedy ludzie wyjdą na ulicę?

A tak się pysznili. A tak się kłócili. A tacy byli zagorzali w uwielbieniu phlemiela. Słupki w dół. Naród otwiera oczęta ale po raz kolejny za późno ...

Ehhhhhhhhhhh ...

Awatar użytkownika
L1su
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: L1su »

rzad posiada tylko 30% akcji KGHM
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

qba3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: qba3 »

BUNT!!!! SZAMPAN DZIWKI STRZELANINA DO BOJU!!!!
Big wheels keep on turning

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

Kolejne wpisy polityczne będą skutkować rozdawaniem ostrzeżeń wraz ze wszystkimi konsekwencjiami!

Proszę korzystać z forum zgodnie z jego przeznaczeniem lub wcale.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:
axb pisze:gdzie się teraz podziewasz?
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 585#265585
<kerimb> pisze:Nie gram ... Pracuję nad częściami EA i testuję nowych brokerów ... Dukas jest zajebisty ale ni kuta nie idzie mi spekulować na JF ... Próbuję mostem z MT4 ale jak krew z nosa na razie ...
<kerimb> pisze:Myślę, że gdzieś do końca miecha to potrwa i REAL
I se skończyłem teściki Dukasa i reszty ... Jako, że da się grać na JForex bazując na MT4 zostaję ostatecznie przy Dukasie. Poślizgi są i spread wychodzi taki sam lub podobny ale realizacja zleceń i cała reszta jest nieporównywalna na korzyść Szwajcarów. Okazja do dobrych testów była, bo można było pokusić się o udział w ich konkursiku. Na początku szło jak krew z nosa, bo nijak nie szło się przyzwyczaić ale później poszło nieźle i to pomimo tego, że człowiek walił na prawo i lewo ot tak od niechcenia. Tak mi się spodobało i chyba Dukasowi, że mnie z czołówki za styczeń deko zrzucili (z 4tego na 7me) :D A jak im się nie spodoba moja olewczość w opisach trejdów, to może z dziesiątki nie wykopią :D Miło by było jak by symbolicznie dla nowego klienta dodali co nieco od siebie do depozytu :D

Teraz miesiąc testowego REAL i czas znowu zacząć zarabiać kasę i olać resztę ...

Darz bór jak zwykle ... I do zobaczenia w przyszłości!
kerimb

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:A więc Panowie POLSKA tonie! ...
Krótka analiza ekonomiczna aktualnej sytuacji ... Spłacać kredyty kto ma i ile może jak najszybciej ... !!! Litości nie będzie!!!

Zablokowany