7LS part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

<kerimb> pisze: Weźmy na przykład takiego premiera ... Jeśli by jego priorytetem nie była partyja, którą reprezentuje a my, którzy go wybraliśmy, to takiego ministra jednego i drugiego jak nawala powinien na drugi dzień wyp...ć na zbity pysk ... Ludzie by widzieli menedżera z jajami a tym samym selekcja patałachów była by robiona powiedzmy "naturalnie" ... Ciężko było by się takiemu wywalonemu za knocenie patałachowi znowu dorwać do żłoba ... Tymczasem u nas dominuje "mordo ty moja" i dobro partyjniaków ponad wszystko ...
<kerimb> pisze: Tylko znowu zagrało myślenie partyjne a nie dobro kraju i dążenie do rozwoju przedsiębiorczości.
<kerimb> pisze:Tylko tutaj trzeba deko odwagi i szacunku do swojego wyborcy a nie kolesi "by żyło się lepiej" ...
No i jak tu się nie wk....? No i jak tu się nie wk... na PO? No jak? O wilku mowa ... Ehhhhh ...

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/minister ... omosc.html

"Minister Czaruś nie wyleci na zbity pysk"
dzisiaj, 15:35 ALB

"Milczy premier, milczą wszyscy, choć przez cztery lata byliśmy czarowani dodatkami do prasy kolorowej, które opisywały, jak to RP wyda miliardy z Unii Europejskiej" - tak Marek Siwiec na swoim blogu w Onet.pl komentował wczorajsze wiadomości dotyczące wypowiedzi ministra Grabarczyka o braku realizacji planów budowy dróg i autostrad w latach 2011 - 2015.

"Minister od dróg zafundował narodowi na koniec roku dreszczowiec. Ot, tak sobie, poinformował, że nie zbuduje połowy z wymalowanych na mapie w różne kolory inwestycji, bo nie ma kasy" - napisał polityk dodając, że minister infrastruktury "nie pomylił się o trzy obwodnice, dwie wylotówki, albo jeden odcinek drogi ekspresowej. Nie, nie. On po prostu na luzie ogłosił, że dróg nie będzie. Mało tego – nigdy nie będzie, bo przepadają pozwolenia na ich budowę"

Europoseł zaznaczył kończąc wpis, że jak do tej pory nie ma decyzji w sprawie ewentualnej dymisji ministra Grabarczyka.

"Każdy inny minister, księgowa, menadżer, ekspedientka, za popełnienie podobnego błędu, wylecieliby na zbity pysk. A minister Czaruś nie." - wyjaśnił europoseł.

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

to jest polityczne forum czy forex forum??? bo się pogubiłem już!@!@!@!@!@

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

ktos 20 lat temu zle pomyslal i chcial za duzo pluralizmu

czy SLD rzadzilo- NIE
czy PiS rzadzilo-NIE
czy PO rzadzi-NIE

wygrywasz wybory-bierz i rzadz sam, a my rozliczymy Cie, dzis jest tak wygrywasz wybory dostajesz kierownice i auto, ale zeby rzadzic i stworzyc rzad trzeba powolac koalicje, trzeba miec benzyne do auta;

auto z kierownica, ale bez benzyny nie pojedzie-taka jest nasza demokracja

nasza demokracja kuleje i jest do poprawki, ale na to tez trzeba koalicji-wiekszosci, ten system byl dobry 20 lat temu, dzis sie nie sprawdza:(
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

trader0002 pisze:to jest polityczne forum czy forex forum??? bo się pogubiłem już!@!@!@!@!@
Moje FX forum jest tutaj http://www.forex-analizy.biz/ od pewnego czasu ... :mikolaj:

Tak więc z dyskusjami na temat FX zapraszam tam ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

anea pisze:ten system byl dobry 20 lat temu
Ten system wyszedł z Okrągłego Stołu ... Barany się dogadali, że ile się da, to będą się zmieniać władzą w kraju ... Niestety, to nie była nasza decyzja tylko kolesi, którzy moim zdaniem zdradzili kraj i teraz mamy to co mamy ... Ale jak w każdym dobrym westernie, zbir zbira kiedyś zaczyna zabijać bo chce zrabowane złoto tylko dla siebie mieć i dzielić się nie chce ... Jak widać, sami już od jakiegoś czasu zaczęli się wyżynać ...

Oby! Darz bór dla nich również ... Niech tną się równo ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Moje FX forum
Tzn. to na którym piszę dziennik FX ...

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

a co sie stało ze pozmieniałeś, chory byłem za dużo pisow natrzaskałęm i sie rozchorowałem:)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Jeśli ktoś da radę, serdecznie proszę o pomoc ... http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 365#264365

THX! Darz bór!

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Polscy menadżerowie są jednymi z najlepszych na Świecie ... I nie wierzę i nigdy nie uwierzę w fakt, że nie poradzili by sobie z ratowaniem
<kerimb> pisze:PKP
<kerimb> pisze:Ale nie mogą sobie poradzić, bo nie chcą ponieważ prikaz z góry mówi: SPRZEDAĆ NA ZACHÓD! ...
Pod Trybunał Stanu partaczy! Pod Trybunał Stanu! Dlaczego Grabarczyk nie wyleciał na zbity pysk? Bo wylecieć nie mógł, ponieważ ta cała zadyma, to jeden wielki pic na wodę fotomontaż jak pisałem ... To nie jest już nawet śmieszne ...

Składka rentowa podniesiona o 100% co wiąże się z powolnym zabijaniem naszej małej przedsiębiorczości ...

A wracając do PKP ...

Sabotaż! Sabotaż! I jeszcze raz sabotaż! Szykowanie mienia pod przejęcie przez germańskie Deutsche Bahn ... A nas mają głęboko w dupie ... 1500 nowych wagonów na bocznicach kolejowych a ludzi wożą jak bydło do obozów koncentracyjnych ... To wszystko to celowa robota ... Celowa, z premedytacją szykowane wagony dla nowego właściciela ... Po co mają wozić nas skoro mogą sobie poczekać nie wykorzystywane ... Oddadzą kolei za nic, za grosze ...

I pokażcie mi tych co "zabrali babciom dowody", to pizdnę w twarz z otwartej bez zastanowienia, bo to co się wyprawia od dwóch miesięcy, to jest jeden wielki cyrk ...

Cyrk! Tak, cyrk! Dokładnie podobnie chociażby ze śledztwem w sprawie zamachu w Smoleńsku ... Najpierw niszczenie ludzi, szczucie, dzielenie, wyzywanie, kompromitowanie za niby teorie spiskowe a później odrzucanie raportu MAK i chęć poprowadzenia naszego śledztwa od początku gdy dowody już zostały zniszczone lub zmanipulowane ... Chęć zwrócenia się do Ameryki o powołanie międzynarodowej komisji do zbadania tragedii po tym jak wcześniej odżegnywało się od czci i wiary Macierewicza i Fotygę za wizytę w USA ... Kabaret! Kabaret dla gówniarzy, którzy urządzili mi kraj i przeobrazili w oborę z której gnój wypływa już w każdą stronę i z każdej strony ...

Sprawiedliwość ich dosięgnie i tych pierwszych i tych drugich! Niedługo ... Niedługo ...

A na koniec odpowiedź gdzie się podziała część nowiutkich wagoników PKP w spokoju czekające sobie na nowego ich właściciela ... I takich jest wiele, wiele więcej ...

http://www.youtube.com/watch?v=QJTjQxkF ... r_embedded

Kabaret ...

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

<kerimb> pisze:
<kerimb> pisze:Polscy menadżerowie są jednymi z najlepszych na Świecie ... I nie wierzę i nigdy nie uwierzę w fakt, że nie poradzili by sobie z ratowaniem
<kerimb> pisze:PKP
<kerimb> pisze:Ale nie mogą sobie poradzić, bo nie chcą ponieważ prikaz z góry mówi: SPRZEDAĆ NA ZACHÓD! ...
Pod Trybunał Stanu partaczy! Pod Trybunał Stanu! Dlaczego Grabarczyk nie wyleciał na zbity pysk? Bo wylecieć nie mógł, ponieważ ta cała zadyma, to jeden wielki pic na wodę fotomontaż jak pisałem ... To nie jest już nawet śmieszne ...

Składka rentowa podniesiona o 100% co wiąże się z powolnym zabijaniem naszej małej przedsiębiorczości ...

A wracając do PKP ...

Sabotaż! Sabotaż! I jeszcze raz sabotaż! Szykowanie mienia pod przejęcie przez germańskie Deutsche Bahn ... A nas mają głęboko w dupie ... 1500 nowych wagonów na bocznicach kolejowych a ludzi wożą jak bydło do obozów koncentracyjnych ... To wszystko to celowa robota ... Celowa, z premedytacją szykowane wagony dla nowego właściciela ... Po co mają wozić nas skoro mogą sobie poczekać nie wykorzystywane ... Oddadzą kolei za nic, za grosze ...

I pokażcie mi tych co "zabrali babciom dowody", to pizdnę w twarz z otwartej bez zastanowienia, bo to co się wyprawia od dwóch miesięcy, to jest jeden wielki cyrk ...

Cyrk! Tak, cyrk! Dokładnie podobnie chociażby ze śledztwem w sprawie zamachu w Smoleńsku ... Najpierw niszczenie ludzi, szczucie, dzielenie, wyzywanie, kompromitowanie za niby teorie spiskowe a później odrzucanie raportu MAK i chęć poprowadzenia naszego śledztwa od początku gdy dowody już zostały zniszczone lub zmanipulowane ... Chęć zwrócenia się do Ameryki o powołanie międzynarodowej komisji do zbadania tragedii po tym jak wcześniej odżegnywało się od czci i wiary Macierewicza i Fotygę za wizytę w USA ... Kabaret! Kabaret dla gówniarzy, którzy urządzili mi kraj i przeobrazili w oborę z której gnój wypływa już w każdą stronę i z każdej strony ...

Sprawiedliwość ich dosięgnie i tych pierwszych i tych drugich! Niedługo ... Niedługo ...

A na koniec odpowiedź gdzie się podziała część nowiutkich wagoników PKP w spokoju czekające sobie na nowego ich właściciela ... I takich jest wiele, wiele więcej ...

http://www.youtube.com/watch?v=QJTjQxkF ... r_embedded

Kabaret ...
jak leci stary wyjadaczu:)?

Zablokowany