7LS part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

OK. Przesuwam SL z 1.3927 na 1.3935 (-25) i mam to w dupie ... Muszę uciekać ... Co będzie, to będzie ... Darz bór! :mrgreen:

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

<kerimb> pisze:Ależ mnie to dzisiaj wkurza ... Źle wczoraj wlazłem i tera muszę zerkać ... Zrobili 1/2 kanału na H1 i odbili od niej dokładnie 1.3941 ... Trza wytrzymać! ... :mrgreen:
W ogole edek jakis powalony ostatnio jest a z nim franek. W lutym to w ogole nie dali mi zarobic, caly czas na -

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

dzis rano tanczyl w kolko, przez dane i kolejne znow ze stanow, pewnie znow bedzie latal jak potrzepany :mrgreen:
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

<kerimb> pisze:Jeszcze trochę! ... Dzisiaj środą a więc dzień zmyłki ... Mam nadzieję, że to nie będę ja ...
Oficjalnie ogłaszam Kerimba zaklinaczem rynku :lol: odczaruj go, natychmiast, bo tak się nie da grac :)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

pan_martino pisze:W ogole edek jakis powalony ostatnio jest
Musi być powalony :) Jesteśmy w bardzo ciekawym miejscu ... Przydało by się tam dotrzeć do tej żółtej ale ... ale czy już teraz, czy nabiorą w konsoli? Jeśli się przekształci w nowy kierunek, to będzie wesoło ... Przydało by się jednak aby wyleźli z tego kanału ...

P.S. Nie sugerować się XTB ... W tej chwili podpieram się ciągle MT4 ... :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Trzyma nas 1/2 kanału na W1 pokrywająca się z górną bandą "tymczasowego" kanału na MN, więc Edek musi się deko posrać .., :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Wpadł mi do głowy jeden pomysł ... Jeśli uznać zjazd w dół na MN jako korektę i jeśli założyć tą samą wielkość 1/2 kanału, to ...

Ale, w tej chwili to i tak tylko gdybanie ... :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Panowie i miłe Panie,

1. Proszę o potwierdzenie kwotowań Dukasa na koncie REAL dla świeczki H4 dla 8:00 dzisiaj z rańca.

2. Proszę o potwierdzenie kwotowań XTB na koncie REAL dla świeczki H4 dla 8:00 dzisiaj z rańca.

Dokładnie chodzi mi o LOW ...

PILNE! THX!

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

<kerimb> pisze:Proszę o potwierdzenie kwotowań Dukasa na koncie REAL dla świeczki H4 dla 8:00 dzisiaj z rańca.
Dukas:
Open - 1.39633
High - 1.39853
Low - 1.39267
Close - 1.39478

Awatar użytkownika
perezes
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: perezes »

Kwotowanie XTB
high 1,4000