7LS part 2
Dzięki! To samo, bo już myślałem, że coś nie tak z Dukasem ... a XTB 1.3926 ...
Przyglądać się łosiu w tej chwili ...
Czyli stop by i tak nie wytrzymał ... Tylko dlaczego? ... Co było na 1.3926??? Niech mi ktoś podpowie, bo nie mogę wyłapać ...<kerimb> pisze:Mam Lkę na EURUSD na 1.3960 (SL 1.3927)
A więc jak narazie, to mnie wy...li ... Jeśli polecą dalej UP, będę deko "rozczarowany" będąc wk....ym za tego stopa bo powtórka z rozrywki by była. Jeśli polecą w dół jak Jankesy się dołączą, to wszystko będzie OK i uznam, że zmyłki nie było ...<kerimb> pisze:Dzisiaj środą a więc dzień zmyłki ... Mam nadzieję, że to nie będę ja ...

Przyglądać się łosiu w tej chwili ...
No i powiedzcie jak to jest? Znowu powtórka z rozrywki ... Dzień za wcześnie ... I tak samo w środę ... Poziom wejścia również procentowo w tym samym miejscu jak ostatnio ... Ale jaja ...<kerimb> pisze:Moim zdaniem wylecimy mocno UP ...

Jeśli uda się dolecieć do żółtej krechy http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 956#289956 , to jeśli będą chcieli przekręcić kierunek, to coś MOCNEGO MUSI SIĘ STAC!
Może jakaś deko "kolorowa" chmurka doleci do Jankesów i chłopaki z lekka popłyną po całości? Hmmmm ... Swoją drogą ciekawa teoria spiskowa ...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
IMHO to po prostu silny opór cenowy - w ogóle wydaje mi się, że EUR się umacnia tylko dlatego, że w Japonii jest zamieszanie i istnieje zagrożenie przemieszczenia się opadów radioaktywnych na wybrzeża USA. Gdyby się udało zażegnać zagrożenie to wówczas górę wezmą europejskie problemy natury czysto fundamentalnej (zadłużony, euro-pseudo-socjalizm musi upaść). Wciąż wierzę, że 2011 będzie rokiem słabnącego EUR, pomimo, że teraz notuje ono rekordy.<kerimb> pisze:No i powiedzcie jak to jest? Znowu powtórka z rozrywki ... Dzień za wcześnie ... I tak samo w środę ... Poziom wejścia również procentowo w tym samym miejscu jak ostatnio ... Ale jaja ...
EDIT:
Warto zwrócić uwagę na jedną rzecz - spadek z listopada ubiegłego roku był niesamowicie dynamiczny i wg mnie te rejony kryją za sobą olbrzymie "pokłady" sprzedających. Natomiast na ponowne dojście do tego poziomu popyt potrzebował aż kilka miesięcy. Europa na ten moment nie ma nic mocnego do zaoferowania i w mojej opinii wydarzy się ten scenariusz:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.