Życie tylko z forexu

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Życie tylko z forexu

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Szwajcar pisze:Adrianoforex
Ja nie widziałem tego PITu. Poproszę o wklejenie raz jeszcze.
Może być od dowolnego brokera, choćby z BossaFx, ale ma to być PIT 8C a nie 38C. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A tak apropo to jak idzie trading ostatnio? Zagrywałeś coś?
Zmienność poprawiła się od września i jest sporo możliwości na kręcenie %. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
....................
Co do życia tylko z FX to ja w sumie od początku żyję tylko z inwestycji. Na etacie nigdy nie byłem. A to, że prowadzę 3 biznesy dodatkowo w różnych branżach wynika z zainwestowania kapitału ugranego na FX.
Dla mnie porównanie biznes vs FX. Miażdżąco wygrywa FX.

Pewnie lepiej niż twój system. Tam chyba spora zawiecha z transakcjami była. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz. :mrgreen: Z jednym moge się zgodzić z biznesem i pracą na etacie miażdżąco wygrywa FOREX i rynek akcyjny.

Aby tak nie mielić ozorem to wrzucę tutaj zagrania pewnym moim starym systemem opartym tylko i wyłącznie na D1. Mało transakcji, niewiele pipsów, ale stały zysk. Odpowiednią dobierając MM można z tego "wyżyć". I potrzeba zaledwie godziny dziennie, by podjąc decyzję, przeanalizować AT i złożyć zlecenie tuz po północy.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Adrianoforex pisze: Pewnie lepiej niż twój system. Tam chyba spora zawiecha z transakcjami była. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz. :mrgreen: Z jednym moge się zgodzić z biznesem i pracą na etacie miażdżąco wygrywa FOREX i rynek akcyjny.
Jak nie wyzerowałeś się na jakimś trendzie przy uśrednianiu straty to możesz pomachać statementem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A mój system ma się świetnie. Nie wiem jak Twój. :oops:
Jak ja zbudowałem kilka piramid (uśrednień zysków) w ostatnich miesiącach u brokera One CFD to wycofał handel na DAXie na tydzień a teraz spread z 1 podniósł na stałe 3 punkty. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kiedyś u innego brokera przez moje zyski zbanowali wszystkich klientów z Polski.
.......................................................................
Dear Client,

Please note that from 07:00 BST on Wednesday 15th October 2014 we will be reactivating our DAX30 for trading online via the MT4 platform.

However, as we are still experiencing complications with our price feed we will be increasing the spread to 3 pips until further notice. We are doing all we can to rectify the issue and will reduce the spread as soon as possible.

If you have any queries please do not hesitate to contact me.

Kind regards,

Andy

Andrew Cottrill
Chief Dealer
One Financial Markets
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Szwajcar pisze:
Adrianoforex pisze: Pewnie lepiej niż twój system. Tam chyba spora zawiecha z transakcjami była. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz. :mrgreen: Z jednym moge się zgodzić z biznesem i pracą na etacie miażdżąco wygrywa FOREX i rynek akcyjny.
Jak nie wyzerowałeś się na jakimś trendzie przy uśrednianiu straty to możesz pomachać statementem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A mój system ma się świetnie. Nie wiem jak Twój. :oops:
Jak ja zbudowałem kilka piramid (uśrednień zysków) w ostatnich miesiącach u brokera One CFD to wycofał handel na DAXie na tydzień a teraz spread z 1 podniósł na stałe 3 punkty. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kiedyś u innego brokera przez moje zyski zbanowali wszystkich klientów z Polski.
.......................................................................
Dear Client,

Please note that from 07:00 BST on Wednesday 15th October 2014 we will be reactivating our DAX30 for trading online via the MT4 platform.

However, as we are still experiencing complications with our price feed we will be increasing the spread to 3 pips until further notice. We are doing all we can to rectify the issue and will reduce the spread as soon as possible.

If you have any queries please do not hesitate to contact me.

Kind regards,

Andy

Andrew Cottrill
Chief Dealer
One Financial Markets

Szkoda, że nie możesz tego potwierdzić myfxbook lub choćby forexfactory. A brokerzy jaki mieli kapitał zakładowy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Oj ściemo, ściemo. Wkrótce się okaże, że potrafisz wywoływać ruchy na WIG20 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A prawda jest okrutna. Dlatego tak z nudów. Wpłacamy taką samą kwotędo tego samego brokera i działamy rok??? Może forum ponownie się rozkręci. A nie latasz po różnych forach i piszesz, że w sumie to nie masz czasu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No jak Mr PirMIDKA? Bawimy się?

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
mosek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mosek »

Szkoda, że nie możesz tego potwierdzić myfxbook lub choćby forexfactory. A brokerzy jaki mieli kapitał zakładowy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Oj ściemo, ściemo. Wkrótce się okaże, że potrafisz wywoływać ruchy na WIG20 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A prawda jest okrutna. Dlatego tak z nudów. Wpłacamy taką samą kwotędo tego samego brokera i działamy rok??? Może forum ponownie się rozkręci. A nie latasz po różnych forach i piszesz, że w sumie to nie masz czasu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No jak Mr PirMIDKA? Bawimy się?
:563:
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Szwajcar dawaj :D znając umiejętności Adriano, saldo jego rachunku śmignie jak kamień w wodę :D
jak to było do tej pory. Adriano ty i rok :D ile razy będziesz wpłacał tą kwotę 20, 40 czy 120 razy :DAdriano(MC)forex :mrgreen:

A tak serio to żal.pl i tyle w tej kwestii, z czym do ludzi z czym do ludzi, ręce opadają.

Pozdrawiam,
Leo
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Adrianoforex
Ok, załóż konto u dowolnego brokera. Wpłata minimum 20k PLN. Może być kilka kont jak kopiujesz martyngał. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podpinamy na forexfactory. Do końca tego roku co najmniej trzeba wytrzymać z kontem. Inaczej ten kto pierwszy usunie konto przegrywa walkowerem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Ok, załóż konto u dowolnego brokera. Wpłata minimum 20k PLN. Może być kilka kont jak kopiujesz martyngał. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podpinamy na forexfactory. Do końca tego roku co najmniej trzeba wytrzymać z kontem. Inaczej ten kto pierwszy usunie konto przegrywa walkowerem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ok 20 koła. Wybieramy jakiegoś polskiego broka. Kwotę wpłacamy tylko raz i nie można jej już wycofać. Dajmy sobie 12 miesięcy. Wtedy ani nie będzie presji, której znowu nie wytrzymasz a i ludzie będa dłużej mogli obserwować co i jk. Tym bardziej, że u ciebie na sygnał czasami mizna czekać hi hi miesiącami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wybieraj broka. A żeby jazda była przednia podnieśmy wpłaconą kwotę do 50 koła i będzie git.

-- Dodano: 20 paź 2014, 21:49 --
Adrianoforex pisze:

Ok 20 koła. Wybieramy jakiegoś polskiego broka. Kwotę wpłacamy tylko raz i nie można jej już wycofać. Dajmy sobie 12 miesięcy. Wtedy ani nie będzie presji, której znowu nie wytrzymasz a i ludzie będa dłużej mogli obserwować co i jk. Tym bardziej, że u ciebie na sygnał czasami mizna czekać hi hi miesiącami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wybieraj broka. A żeby jazda była przednia podnieśmy wpłaconą kwotę do 50 koła i będzie git.

Aby się skoncentrować wyłącznie na jednym rachunku to zróbmy wpłatę 100.000 zł i wtedy nie będę musiał już latać po innych rachunkach etc. Dla ciebie to żadna kwota a dla mnie kwota, którą obracam na co dzień. Najlepiej by było w mForex albo na Bossa. Tylko nie proponuj mi Armady czy oandy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bankroot
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bankroot »

Adrianoforex pisze: Ok 20 koła...

podnieśmy wpłaconą kwotę do 50 koła...

zróbmy wpłatę 100.000 zł...

– A dla kogo ten wywiad?
– To jest dla telewidzów dziennika wieczornego.
– O, to bez kozery powiem pińćset! Dziesięć tysięcy! Pięćdziesiąt! Milion!

https://pl.wikiquote.org/wiki/Kabaret_Tey

Robiwan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Robiwan »

No wreszcie coś nowego.
Może nowy w wątek albo dziennik?
Panowie, załóżcie te konta, podajcie namiary i więcej z tego emocji będzie niż z XTB Trading Cup 2014!
Na początek kibicuję obu :).
Pozdr. R.
ps. Trochę emocji jest aktualnie na Comparic.pl w nowej edycji Ligii Traderów.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Szwajcar nie daj się prosić. Dla równości wpłacamy po 100.000 zł i mamy 12 miesięcy na inwestycje w takim tempie jakie każdemu z nas będzie odpowiadać. Zakładamy u polskiego broka. Warunki:

- kasy nie wypłacamy do końca
- nie dodajemy nowej kasy (po wyczerpaniu starej :mrgreen: )
- nie musimy rozpisywać się o zasadach swojego inwestowania
- na bieżąco dostęp poprzez FF lub myxbook
- kończymy w umówionym terminie albo w przypadku bankructwa lub wycofania się przed czasem jednego z uczestników
- chyba nie ma potrzeby zakładania nowego dziennika, wszystko będzie w stopkach
- Szwajcar jak chce może pisać u siebie
- ja tez będę się regularnie pojawiał, ale niekoniecznie pisał, jakoś ostatnimi miesiącami mi sie nie chce, wolę pobawić się swoją nową zabawką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dla dużych chłopców
- brak moich wpisów nie będzie prowokował innych userów więc powinno być kuturalnie

ODPOWIEDZ