Życie tylko z forexu

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Re: Życie tylko z forexu

Post autor: Szwajcar »

Ja juz napisalem swoje warunki; minimum 20kPLN, broker dowolny, czas do konca roku. Konto podpiete do ForexFactory.
Drugi raz mozemy zaczynac od 200k PLN jak pomysl sprawdzi sie.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Post autor: lucek »

Kwota 20k zł jest na tyle poważna, że nie trzeba bawić się w jakieś 100k czy 200k. Ale znając życie to nie wypali ;(
No pain, no gain

Arturro
Gaduła
Gaduła

Post autor: Arturro »

Ciekawe czy coś z tego się urodzi, czy tez skończy się na licytowaniu i na nie dograniu warunków ;)
"Choise, the problem is choise"

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Ja i tak bede prowadzil konto do podgladu, takze nic straconego.

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Leonardo »

Znając życie nasz Adriano zniknie :D i długo o nim nie usłyszymy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

Leonardo pisze:Znając życie nasz Adriano zniknie :D i długo o nim nie usłyszymy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Widać słabo znasz życie. Czemu Szwajcar to równe 100.000 zł tak cię przeraża. Ponoć przez ciebie brokerzy plajtowali. A tak byłoby prościej, przynajmniej dla mnie. Ok. psim targiem zjedźmy do 50.000 zł. Nie chcę się bawić w kilka rachunków tylko grać i skupić się na jednym. 50.000 może być? I jedziemy. Łatwiej wtedy otwierać w moim sysie większe pozycje. U ciebie i tak będziemy czekać pewnie z kilka miechów na jakies zyski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Post autor: Jones »

Adrianoforex pisze:
Leonardo pisze:Znając życie nasz Adriano zniknie :D i długo o nim nie usłyszymy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Widać słabo znasz życie. Czemu Szwajcar to równe 100.000 zł tak cię przeraża. Ponoć przez ciebie brokerzy plajtowali. A tak byłoby prościej, przynajmniej dla mnie. Ok. psim targiem zjedźmy do 50.000 zł. Nie chcę się bawić w kilka rachunków tylko grać i skupić się na jednym. 50.000 może być? I jedziemy. Łatwiej wtedy otwierać w moim sysie większe pozycje. U ciebie i tak będziemy czekać pewnie z kilka miechów na jakies zyski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tu nie chodzi o pokazywanie portfela tylko kto jak gra i czy można sie z tego utrzymać
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

Jones pisze:
Adrianoforex pisze:

tu nie chodzi o pokazywanie portfela tylko kto jak gra i czy można sie z tego utrzymać
Nie do końca. Co nie zmienia faktu, że gdyby nie pewne historie między nami (Szwajcar) to nie byłoby żadnego problemu. Ja tym warunkiem chcę sprawdzić pewną niewygodną dla niektórych tezę. Ale poczekajmy, wysłałem PW do Szwajcara. Może zgodzi się na ciut inne rozwiązanie. Co ja zrobię, że z zamiłowania jestem hazardzistą. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex
Dla Ciebie to będzie rachunek główny a dla mnie jeden z dodatkowych. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Także jak Ci nie pasuje to nie zakładaj. Ja i tak udostępniam w tym roku rachunek minimum 20k PLN.
W przyszłym będzie minimum 200k PLN. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marek12578
Gaduła
Gaduła

Post autor: Marek12578 »

Jak dla mnie to mozecie wplacic po 1000zl i pokazac co da sie z tego zbudowac. Metoda dokladania do zyskow bedzie sie sprawdzala nawet przy takim depozycie. Natomiast ciekawi mnie co przy takiej kwocie zrobi Adriano?

ODPOWIEDZ