ZERO LINE Journal
-
- Gaduła
-
- Gaduła
- Pełnomocnik
- Pasjonat
No i tu widzę sprzeczność bo Thorez mówił tez (tak zrozumiałem) aby isć zawsze w stronę zgromadzonych profitów czyli wg. mnie od BO do ekstremum...radoslav47 pisze:Thorez pisał także aby podążać od fbo w stronę bo. Po pojawieniu się tego fbo gfx był już dużo pipsow na plusie, więc zgodnie z teoria zerowania profitow, pierwszym kandydatem do zerowania był on sam
-
- Gaduła
Jaka jest różnica między tym co napisałeś, a napisał Thorez?radoslav47 pisze:Thorez pisał także aby podążać od fbo w stronę bo. Po pojawieniu się tego fbo gfx był już dużo pipsow na plusie, więc zgodnie z teoria zerowania profitow, pierwszym kandydatem do zerowania był on sam
Podążamy zawsze od FBO do ekstremum, w kierunku BO
Pierwsza reakcja - zamknięcie powyżej ekstremum. Kolejna świeca zamknęła się poniżej, a dopiero następna w moim kierunku. Postanowiłem to zignorować, bo za bardzo "zużyli" FBO. Nawet jeśli poszliby do BO, to i tak byłem na BE jeszcze wtedy.malsehen pisze:gfx, mam pytanie do Twojego screena, przerobiłem go , dodając zieloną linię od poprzedniego ekstremum, tutaj też mamy FBO, a jednak trzymałeś i ten sygnał okazał się błędny gdyby na niego grać.
- Pełnomocnik
- Pasjonat