edit
1.2467 tez na niego czekam-poziom docelowy dla prawdziwych grubasow

edita 2
myślałem ze wrócą jeszcze podebrać do 1,26 a tu już marsz.... nie będzie ładnej Ski

Ide do pracy, powodzenia bojownicy

czerwinek na pewno Ci chodziło od FBO do ekstremum? Na tym screenie jest raczej od BO do ekstremum ? Jeśli się mylę to popraw mnie proszę z wytłumaczeniem jeżeli to możliweczerwinek pisze:dziękiPipBoy pisze:już wyjaśniam:
cóż mam Ci napisac może jutro albo za tydzień dojdą do tego BO
Ale tak naprawdę może źle się wyraziłem.
Thorez pisał coś takiego żeby grać od FBO do ekstremum, tak jak jest na tym rysunku
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... p?id=42566
Dodatkowo wcześniejsza świeca FBO jest czerwona, natomiast ta dzisiejsza jest zielona, przed tą zieloną swiecą również czerwona była duża co mogłoby oznaczać, że SL wielu graczom puściły, więc moga jechać spokojnie UP.
No ale rynek pokaże sam dzisiaj co i jak
Natomiast jeżeli cena dojdzie do wcześniejszego BO to staramy się tam wyszukać okazji do wejścia.
Ale BO też są dobre bo jeżeli już będziemy jechali prędzej czy później UP to bedziemy wiedziali na jakich miejscach zwracać uwage z naszymi longami.
Poza tym każdy musi być czujny i patrzeć co się dzieje, jeżeli boisz się trzymać dłużej pozycję to bierz co swoje i wejdziesz ponownie na korekcie.
Poza tym wyższy TF ważniejszy tak więc trzeba by zobaczyć jeszcze co się dzieje na D1, W1 i MN1
DonForex:-) pisze:Panowie, pewnie głupie pytanie ale nigdy nie grałem w ten sposób: skąd wiecie czy dane przebicie S/R będzie FBO i czy warto wchodzić? Jeżeli wejdziecie i okaże się że jest to FBO to zamykacie pozycje nad/pod FBO z małą stratą?