Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Nieśmiertelny Trader

Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Jebany ;)

:564:

Jak zrobisz banke, dawaj do TJSa na jakie wystapienie, to zawsze dobra reklama samego Siebie.

ps, zamknales to czy trzymasz? Bo swoją drogą to co nie zamkniete to nie zarobione :)

maccyw
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maccyw »

Zupełnie szczerze - nie zamknąłem :D
I tak, widzę że robią cofkę. Mam swoją kwotę przy której się wycofam jeżeli mi zysk zredukują, natomiast jak dla mnie to jest to dopiero początek nowego ruchu. Ja mam trochę inną ideologię, po prostu przy wyższych stawkach większe kwoty migają CI przed oczami, kwestia przyzwyczajenia :wink:
Nie można dać się ogłupić zyskom i stratom, bo wtedy każdy powód aby zamknąć, trzymać, lub nie wchodzić jest dobry. Staram się wyłaczać emocje póki co wychodzi, ale jeżeli kiedyś tu zaczną latać całe bańki to może już być trudniej.

W sumie to ująłbym to w ten sposób. Dzisiaj masz 30 tysięcy za 4 dni nie masz 30 tysięcy. Ale jeżeli po miesiącu masz 100% depo to znaczy że jest ok :lol:

maccyw
Gaduła
Gaduła

BTW - no, to kierunki ustaliłem całkiem dobrze na U/JPY oraz U/CAD :D
Aczkolwiek gdyby wtedy zamknął tą 100 K i otwierał na nowo na cofkach zamiast po prostu trzymać, to ustrzeliłbym na cofce ...kolejne 100 K. No ale cóż, tak dobry niestety nie jestem

arekjowiak

Nieprzeczytany post autor: arekjowiak »

Kozak. Swietny wynik pozdrawiam i czekam na update.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

arekjowiak pisze:Kozak. Swietny wynik pozdrawiam i czekam na update.
Wszystko dzieki kostce zdobioną diamentami :)
Ech... taką kostke mieć
:d :d :d

maccyw
Gaduła
Gaduła

Tia, tyle że nie za bardzo działa na U/CAD ...to jest dobry przykład czegoś totalnie pojebanego. Chodża po 150 pipsów w miejscu w górę i w dół. Zasadniczo jest to coś co nie powinno mieć miejsca, ktoś kurwa manipuluje USD/CAD i to jakiś grubas. Jakbym miał tak z miliard to bym chuja wdeptał w ziemię bo mnie wkurwia.

Bardzo śmiesznie, poleciał FOMC dolar nie drgnął (no więc utrzyma dotychczasowy kierunek UP dla wszystkiego) a względem CAD ma jakiś poważny problem. Jak dla mnie to jest ostatni pullback to co teraz robią a jak nie no to uwalili mnie na U/CAD. Aczkolwiek, tymi ruchami po 160 pipsów tam i z powrotem to wyprali traderów z pozycji niemiłosiernie, tak więc widać że szykuje się daleki ruch, jak dla mnie UP ale mogę być w powaznym błędzie co do kierunku. Zjebana para jak mało kiedy.

irmentruda
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: irmentruda »

a ja narobiłem 70 pipek na takiej konsoli, ot trzeba grac to co rynek oferuje. wydaje mi się, że to przez up na ropie i to kloci się z up na usd.

Nieśmiertelny Trader

maccyw pisze:Tia, tyle że nie za bardzo działa na U/CAD ...to jest dobry przykład czegoś totalnie pojebanego. Chodża po 150 pipsów w miejscu w górę i w dół. Zasadniczo jest to coś co nie powinno mieć miejsca, ktoś kurwa manipuluje USD/CAD i to jakiś grubas. Jakbym miał tak z miliard to bym chuja wdeptał w ziemię bo mnie wkurwia.

Bardzo śmiesznie, poleciał FOMC dolar nie drgnął (no więc utrzyma dotychczasowy kierunek UP dla wszystkiego) a względem CAD ma jakiś poważny problem. Jak dla mnie to jest ostatni pullback to co teraz robią a jak nie no to uwalili mnie na U/CAD. Aczkolwiek, tymi ruchami po 160 pipsów tam i z powrotem to wyprali traderów z pozycji niemiłosiernie, tak więc widać że szykuje się daleki ruch, jak dla mnie UP ale mogę być w powaznym błędzie co do kierunku. Zjebana para jak mało kiedy.
Z historii pamiętam, że tego typu ruchy najczęściej sygnalizowały zmianę trendu więc byłbym ostrożny z tym up.

Nieśmiertelny Trader

Jest juz pol bani? Bo usdcad poszalał. Trzymasz dalej? :)

maccyw
Gaduła
Gaduła

Przestrzegam przed tym całym "stevehopwoodforex", wrzuciłem tam wyniki jako user z kontem założonym od 2016. I co ? I poszedł ban . W międzyczasie dowiedziałem się na PM że o dziwo autora wątku CJ'a też zbanowali (chociaż na jego wiedzy forum ciągnie), nota bene gość założył swoje własne forum.

Ten cały Steve to jest po prostu pajac i scamer, najwyraźniej sam nie potrafi trejdować to blokuje takich co mogą coś wnieść do wątku.

I also notice that our forum is reading by foreign traders from stevehopwoodforex. So, please be aware on stevehopwoodforex I jus posted there my stats a few days ago and today they banned me. I also know that they have banned CJ with no reason. Steve who is the owner of stevehopwoodforex is a moron and scammer, you should know that before you post there anything. You can also send my greetings to this moron.

ODPOWIEDZ