Jak zrobisz banke, dawaj do TJSa na jakie wystapienie, to zawsze dobra reklama samego Siebie.
ps, zamknales to czy trzymasz? Bo swoją drogą to co nie zamkniete to nie zarobione

Wszystko dzieki kostce zdobioną diamentamiarekjowiak pisze:Kozak. Swietny wynik pozdrawiam i czekam na update.
Z historii pamiętam, że tego typu ruchy najczęściej sygnalizowały zmianę trendu więc byłbym ostrożny z tym up.maccyw pisze:Tia, tyle że nie za bardzo działa na U/CAD ...to jest dobry przykład czegoś totalnie pojebanego. Chodża po 150 pipsów w miejscu w górę i w dół. Zasadniczo jest to coś co nie powinno mieć miejsca, ktoś kurwa manipuluje USD/CAD i to jakiś grubas. Jakbym miał tak z miliard to bym chuja wdeptał w ziemię bo mnie wkurwia.
Bardzo śmiesznie, poleciał FOMC dolar nie drgnął (no więc utrzyma dotychczasowy kierunek UP dla wszystkiego) a względem CAD ma jakiś poważny problem. Jak dla mnie to jest ostatni pullback to co teraz robią a jak nie no to uwalili mnie na U/CAD. Aczkolwiek, tymi ruchami po 160 pipsów tam i z powrotem to wyprali traderów z pozycji niemiłosiernie, tak więc widać że szykuje się daleki ruch, jak dla mnie UP ale mogę być w powaznym błędzie co do kierunku. Zjebana para jak mało kiedy.