www.liteforex.org

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Xpk pisze:Szkoda czasu na maile lepiej sie od razu pogadaj z supportem przez ICQ
złożyłem dziś reklamacje do moneybookersa- oczywiście umywają ręcę-ale nagle po tym odpisał liteforex, że niefortunie akurat księgowanie odbywa się ręczie i nie wiedzą kiedy będzie znowu auto
kasy oczywiście jeszcze nie ma :(

infinity151
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: infinity151 »

Potwierdzam to co napisal kolega wyze.Lite prawdopodobnie padl.Ja wyslalem kase 03.10 ,wczoraj maila, zadnej odpowiedzi ,kasy nie ma.Ale platforma chodzi.Co to moze znaczyc?
andrzej-sk jak wyglada sytuacja u ciebie?

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

infinity151 pisze:Potwierdzam to co napisal kolega wyze.Lite prawdopodobnie padl.Ja wyslalem kase 03.10 ,wczoraj maila, zadnej odpowiedzi ,kasy nie ma.Ale platforma chodzi.Co to moze znaczyc?
andrzej-sk jak wyglada sytuacja u ciebie?
kasę po kilku upomnieniach zaksięgowali.Piszą że księgują ręcznie i dlatego tak długo to trwa.Na maile odpowiedzieli na drugi dzień.

infinity151
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: infinity151 »

Poczekam jeszcze pare dni ,moze sie wyjasni.Nic innego i tak nie moge zrobic.Dzieki za szybka odpowiedz.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

infinity151 pisze:Poczekam jeszcze pare dni ,moze sie wyjasni.Nic innego i tak nie moge zrobic.Dzieki za szybka odpowiedz.
odpowiadają na maile tylko z poziomu platformy mt4

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

wyslali na lite po 20 $ i sie goraczkuja wielcy traderzy poczekac to nie laska?

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

kiker pisze:wyslali na lite po 20 $ i sie goraczkuja wielcy traderzy poczekac to nie laska?
po 20$ chyba żartujesz!!! Jakbym wpłacił tyle kasy to juz bym tam był osobiście i odzyskał kasę :D
Wejdz sobie wielki traderze na ich stronkę i zobacz w jakim czasie powinny być środki na koncie przy wpłacie via moneybookers a potem sie wypowiadaj lub czekaj aż łaskawie ci zaksięguja.

dragoslaw
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dragoslaw »

ciekawe czy znowu platforma bedzie nieczynna dzis w nocy , jak tak to pierdole ich , do tego rekwoty , lagi , spread taki sobie , trzeba im chyba podziekowac

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

nastepny a gdzie na mt4 nie masz rekwotowanie i innych dupereli wszedzie tak samo

buchto
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: buchto »

Koledzy powiem wam 3 zdania na temat tej platformy: otóż pewnej pięknej nocy ugrałem kilkaset $ i zażądałem wypłaty 20 zielonych. Po dwóch dniach stan konta wrócił do wersji pierwotnej, anulowano mi cały urobek bez słowa wyjaśnienia, oczywiście kasy nie wypłacając. Dla potwierdzenia mam meila z ich dziennym podsumowaniem. Konkluzja, dajcie sobie spokój z tym brokerem, bo tam można tylko wpłacać.
pozdro

ODPOWIEDZ