www.liteforex.org
pieniądze elektroniczne- rozumiem, że chodzi Ci o e-gold, e-bullion, itpPhoenyX pisze:jak mam przelać tam pieniądze elektronicznie
jest taki e-kantor, który wymienia realna kasę na elektroniczną: www.planetpay.net
mają konto w PL
UWAGA!!!
NA stronie widnieje informacja że broker udostępnia Moneybookers jako formę wypłaty
Otóż jest to błędna informacja (taka usługa dostępna jedynie dla klientów którzy dokonali wpłatę za pomocą tej metody - obecnie metoda ta jest niemożliwa). Jednocześnie dostałem informacje, że planują całkowicie z tego zrezygnować.
NA stronie widnieje informacja że broker udostępnia Moneybookers jako formę wypłaty
Otóż jest to błędna informacja (taka usługa dostępna jedynie dla klientów którzy dokonali wpłatę za pomocą tej metody - obecnie metoda ta jest niemożliwa). Jednocześnie dostałem informacje, że planują całkowicie z tego zrezygnować.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
A tego to nie wiem. To co wiedziałem to napisałem.spekul pisze:Tygrysie ,to MB z nich zrezygnował, bo nie spełnili jakichś tam warunków <bezpieczeństwa>Chyba chodzi o ,<pranko.>. Kiedyś było o tym na ich forum.
W każdym razie zmywam się od nich, bo nie lubię jak się ze mnie robi []..
======================================================
-
- Stały bywalec