www.liteforex.org

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
buchto
Bywalec
Bywalec

oddali kasę

Nieprzeczytany post autor: buchto »

No więc po kilku dniach szarpaniny, liteforex oddało mi kasę. Tzn. okazało się że jesli ktos wypłaca przez moneybookers, musi przesłac screena dokumentu. Po zrobieniu tego, za kilka godzin miałem połowę depo na koncie. Odrabianie wpłaty w połowie wykonane ;-)

Awatar użytkownika
Grzeesiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grzeesiek »

Temat trochę ucichł, czy ktoś ma u nich konto w mikrocentach? Robią jakieś problemy? P.S. Mam problem z pobraniem dema od nich, plik sciąga mi się do pewnego momentu potem pisze ze koniec pobierania ale gdy chce odpalić pisze ze nie został pobrany do końca. Co to może być?
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

zadnych problemow kasa 24h na koncie moneybookers depozyt natychmiast

joanw76
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: joanw76 »

Nie mam zadnych problemow z wyplatami na Moneybookers do 24h.Zlecenia tez bezproblemowo wchodza
Wystarczą mi 2 pipsy dziennie...

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

joanw76 pisze:Nie mam zadnych problemow z wyplatami na Moneybookers do 24h.Zlecenia tez bezproblemowo wchodza
potwierdzam- tak właśnie jest

Awatar użytkownika
fxBobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxBobi »

Ostatnio założyłem konto i chciałbym wpłącic pieniądze tylko mam problem płatność jaka wybrałem to AlertPay w tym banku niemam nawet złamanego $ , jak mogę przelać pieniądze np z mbnaku do AlertPay .

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

7087822 pisze:Ostatnio założyłem konto i chciałbym wpłącic pieniądze tylko mam problem płatność jaka wybrałem to AlertPay w tym banku niemam nawet złamanego $ , jak mogę przelać pieniądze np z mbnaku do AlertPay .
Nie wiem co wybrałeś ale w każdej chwili decydujesz o metodzie wpłaty. Więc możesz wybrać taką jaki Ci odpowiada. problemu nie widzę.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

maciek_m
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: maciek_m »

Witam,

mam konto na liteforex od paru miesiecy. Jeszcze nic nie wyplacalem, póki co dzialaja bezproblemu. Mam problem natomiast z notowaniami gieldy poprzez tego brokera. Wiem ze nie mozna zawierac zadnych zlecen na indeksach, ale chodzi mi poprostu o podgladanie notowan gield. Otoz czasami zdarza sie ze wykresy DAX SP500 sie nie aktualizuja i tak przez pare dni. Teraz na wykresie DAX i SP500 jest do zamkniecia gield w paitek 24.07, ale co z poniedzialkiem i wtorkiem. Ma ktos takie same problemy? Logowalem sie na rozne serwery (w mt4 sa chyba 3 SIG-Lite.us) na kazdym to samo. Kiedys jak ten problem wystepowal po paru dniach wszystko wracalo do normy i notowania z dni w ktorych ich nie bylo sie pojawiaja.

mbor112
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mbor112 »

Witam, czy wy też macie speed 9 na edku i 12 na kablu :/???o Co tu kurde chodzi, na strone pisze 3 i 4 a ty 9 i 12 :/
:)

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

mbor112 pisze:o Co tu kurde chodzi,
To pewnie przez płynność w okresie przedświątecznym... a strony jak to strony :twisted: u innych brokerów chyba nie jest chyba aż tak wielki :twisted:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ODPOWIEDZ