www.liteforex.org
oddali kasę
No więc po kilku dniach szarpaniny, liteforex oddało mi kasę. Tzn. okazało się że jesli ktos wypłaca przez moneybookers, musi przesłac screena dokumentu. Po zrobieniu tego, za kilka godzin miałem połowę depo na koncie. Odrabianie wpłaty w połowie wykonane ;-)
Temat trochę ucichł, czy ktoś ma u nich konto w mikrocentach? Robią jakieś problemy? P.S. Mam problem z pobraniem dema od nich, plik sciąga mi się do pewnego momentu potem pisze ze koniec pobierania ale gdy chce odpalić pisze ze nie został pobrany do końca. Co to może być?
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."
-
- Pasjonat
Nie wiem co wybrałeś ale w każdej chwili decydujesz o metodzie wpłaty. Więc możesz wybrać taką jaki Ci odpowiada. problemu nie widzę.7087822 pisze:Ostatnio założyłem konto i chciałbym wpłącic pieniądze tylko mam problem płatność jaka wybrałem to AlertPay w tym banku niemam nawet złamanego $ , jak mogę przelać pieniądze np z mbnaku do AlertPay .
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Witam,
mam konto na liteforex od paru miesiecy. Jeszcze nic nie wyplacalem, póki co dzialaja bezproblemu. Mam problem natomiast z notowaniami gieldy poprzez tego brokera. Wiem ze nie mozna zawierac zadnych zlecen na indeksach, ale chodzi mi poprostu o podgladanie notowan gield. Otoz czasami zdarza sie ze wykresy DAX SP500 sie nie aktualizuja i tak przez pare dni. Teraz na wykresie DAX i SP500 jest do zamkniecia gield w paitek 24.07, ale co z poniedzialkiem i wtorkiem. Ma ktos takie same problemy? Logowalem sie na rozne serwery (w mt4 sa chyba 3 SIG-Lite.us) na kazdym to samo. Kiedys jak ten problem wystepowal po paru dniach wszystko wracalo do normy i notowania z dni w ktorych ich nie bylo sie pojawiaja.
mam konto na liteforex od paru miesiecy. Jeszcze nic nie wyplacalem, póki co dzialaja bezproblemu. Mam problem natomiast z notowaniami gieldy poprzez tego brokera. Wiem ze nie mozna zawierac zadnych zlecen na indeksach, ale chodzi mi poprostu o podgladanie notowan gield. Otoz czasami zdarza sie ze wykresy DAX SP500 sie nie aktualizuja i tak przez pare dni. Teraz na wykresie DAX i SP500 jest do zamkniecia gield w paitek 24.07, ale co z poniedzialkiem i wtorkiem. Ma ktos takie same problemy? Logowalem sie na rozne serwery (w mt4 sa chyba 3 SIG-Lite.us) na kazdym to samo. Kiedys jak ten problem wystepowal po paru dniach wszystko wracalo do normy i notowania z dni w ktorych ich nie bylo sie pojawiaja.