www.liteforex.org
Heh, no dobra, troche wtedy przegiąłem - jednej nocy z 11 $ zrobiłem 3,5 tysiąca. BOE bronił wtedy funta nad ranem i było kilkadziesiąt tików po 100 pipsów. No to właziłem po 8 lotów 
PS. Zostawili mi 100 dolców, też juz pomnożyłem ładniutko i zażądałem kolejnej wypłatki, jutro sie okaże czy ją otrzymam. Tym razem kilkanaście pozycji dziennie, po 200 - 300 pipsów, czyli pod skalp nie podłazi...

PS. Zostawili mi 100 dolców, też juz pomnożyłem ładniutko i zażądałem kolejnej wypłatki, jutro sie okaże czy ją otrzymam. Tym razem kilkanaście pozycji dziennie, po 200 - 300 pipsów, czyli pod skalp nie podłazi...
Ostrzegam przed tym brokerem.
Mam tam konto (ostatni dzien) by testowac systemy na malutkich kwotach ale to co dzis zrobili to przechodzi ludzkie pojecie.
Kurs na eurgbp roznil sie wlasnie na M5 (swieca 22:30-35) od tych na innych platformach o 35 pipsow (w okolicy mojego SL). Oczywiscie zalapalo mi SL ale nie idealnie w moim punkcie lecz 30 pipsow nizej.
Napisze reklamacje ktora zapewne nie przyniesie skutku, wiec odradzam wszystkim korzystania z ich uslug
.
Mam tam konto (ostatni dzien) by testowac systemy na malutkich kwotach ale to co dzis zrobili to przechodzi ludzkie pojecie.
Kurs na eurgbp roznil sie wlasnie na M5 (swieca 22:30-35) od tych na innych platformach o 35 pipsow (w okolicy mojego SL). Oczywiscie zalapalo mi SL ale nie idealnie w moim punkcie lecz 30 pipsow nizej.
Napisze reklamacje ktora zapewne nie przyniesie skutku, wiec odradzam wszystkim korzystania z ich uslug

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Strasznie na nich wczoraj wsiadlem w mailu. Troche krzyku i zwrocili mi tyle ile powinni.
Mimo to ich nie polecam
. Takie sytuacje nie powinny miec wcale miejsca.
Mimo to ich nie polecam

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu