www.liteforex.org

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
dragoslaw
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dragoslaw »

to nie dobrze , mam u nich konto

a powiedz mi grales na dane?? a moze skalpowales?? oni tego nie lubia

buchto
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: buchto »

Heh, no dobra, troche wtedy przegiąłem - jednej nocy z 11 $ zrobiłem 3,5 tysiąca. BOE bronił wtedy funta nad ranem i było kilkadziesiąt tików po 100 pipsów. No to właziłem po 8 lotów :P

PS. Zostawili mi 100 dolców, też juz pomnożyłem ładniutko i zażądałem kolejnej wypłatki, jutro sie okaże czy ją otrzymam. Tym razem kilkanaście pozycji dziennie, po 200 - 300 pipsów, czyli pod skalp nie podłazi...

dragoslaw
Bywalec
Bywalec

i wszystko jasne :) w regulamienie masz ze pozycja powinna byc otwarta dluzej niz 2 min

wyplacasz moze przez moneybookers?

buchto
Bywalec
Bywalec

Możesz podać linka do tego regulaminu? Bo jakoś nie mogę go znaleźć...
I tak mam zamiar się stamtąd zwijać na jakąs polską platformę, chociaż pit przyjdzie i sie bedzie można kulturalnie z fiskusem rozliczyć;-)

Tak, przez moneybookers, choć teraz widzę alertpay wprowadizli...

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ostrzegam przed tym brokerem.
Mam tam konto (ostatni dzien) by testowac systemy na malutkich kwotach ale to co dzis zrobili to przechodzi ludzkie pojecie.
Kurs na eurgbp roznil sie wlasnie na M5 (swieca 22:30-35) od tych na innych platformach o 35 pipsow (w okolicy mojego SL). Oczywiscie zalapalo mi SL ale nie idealnie w moim punkcie lecz 30 pipsow nizej.
Napisze reklamacje ktora zapewne nie przyniesie skutku, wiec odradzam wszystkim korzystania z ich uslug ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

buchto
Bywalec
Bywalec

No a ja nie mogę wypłacić nawet swojego depozytu;/ Tzn. zlecenie przyjęte, ale mimo upływu regulaminowych 24h, kasy jak nie miałem, tak nie mam;/

Chyba trzeba będzie powrzucać klka screenów na ich forum, jest głównie rosyjskojęzyczne ale z tym nie mam problemu;-)

Pitmaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pitmaster »

Ten broker to typowy SL Hunter - pewnie wyszukuje SL na dużym wolumenie.

buchto
Bywalec
Bywalec

Nie ustawiam SL, radzę sobie bez nich, natomiast broker po prostu chamsko nie realizuje zleconych wypłat. Zasada jest prosta "jestem na Cyprze, to co mi zrobisz"?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Strasznie na nich wczoraj wsiadlem w mailu. Troche krzyku i zwrocili mi tyle ile powinni.
Mimo to ich nie polecam :). Takie sytuacje nie powinny miec wcale miejsca.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

dragoslaw
Bywalec
Bywalec

mam pytanko
oni daja jakies bonusy nma poczatek??
wplacilem 300 dolcow po czym za 2 tyg dostaje kolejne 300 , czyzby jakis ich blad??pare dni pozniej mam od nich telefon , chceili scany dowodu i wyciagu bankowego :) . Sprobuje je wyplacic ciekawe czy sie uda a konto mam w centach

ODPOWIEDZ